Efekt rozmowy motywacyjnej!

Goldberg1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.01.2009, 22:22    Pytanie
Mam problem z rozmowami motywacyjnymi. Otóż w wiekszości meczach efekt rozmów motywacyjnych jest "nic szczególnego". Moze ktoś powiedzieć czemu tak sie dzieje??? Zaznaczam, że różne rozmowy stosuje.

Abdulinho17 Młody aktywista

0
13.01.2009 14:40    #10
Jesli jest mecz z odwiecznym rywalem lub derby to najlepiej motywowac zeby wygrali dla Kibiców ! ;] jak ktos gra słabo to mozesz mu powiedziec ze nie tracisz wiary w jego umiejetnosci [ jesli to doswiadczony gracz ] a jak jest młody to powiedz mu ze jest jeszcze mlody i ma czas :) a dla rozmow dla calego zespolu zalezy to jeszcze jaki to zespol . Z kazdym zespolem trzeba rozmawiac inaczej :) Na wyjezdzie mowie im ze sa wstanie wygrac :) a jak gram u siebie ze slabszym od siebie przeciwnikiem mowie ze oczekuje zwyciestwa a jak z dużo lepszym to mowi im ze sa wstanie wygrac mecz lub zeby zagrali dla kibiców :) a po przerwie jak przegrywam mowie ze jestem rozczarowany , a jak wygrywam 2-0 i wyzej to Zadowolony . Jak wygrywam 1-0 to zagrzewam ich do walki :) jesli jest remis patrze z kim gram :) jak ze slabszym zespolem to rozczaporwanie a jak z dobrym to zostawiam ta sama motywacje co napoczatku meczu lub zadowolenie :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Visca el Barça !

Azi Partyzant

0
13.01.2009 18:35    #11
Oto doskonaly przyklad co mozna osiagnac na odrobinie szczescia i przede wszystkim modyfikacji taktyki oraz dobrej rozmowie motywacyjnej w przerwie :D
http://img17(...)7zx9.jpg

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.01.2009 20:04    #12
Musisz zaobserwować sytuację. Nie wymagaj super gry od młodego zawodnika. Gdy zawodnik gra dobre mecze ostatnio to napisz, żeby grał tak dalej. Gry jest możliwe zwycięstwo pisz, że jesteście w stanie wygrać. Gdy musisz wygrać lub grasz ze słabym rywalem powiedz, że oczekujesz wygranej. Gdy grasz u siebie z rywalem to napisz dla kibiców. To ty musisz się do nich dostosować nie oni do Ciebie.

Użytkownik uznał post za pomocny

Goldberg1987 Partyzant

0
13.01.2009 21:44    #13
[quote=Azi]Oto doskonaly przyklad co mozna osiagnac na odrobinie szczescia i przede wszystkim modyfikacji taktyki oraz dobrej rozmowie motywacyjnej w przerwie :D
http://img17(...)7zx9.jpg[/quote]

Tez przegrywałem z Man City 3-1, alw wyciagnąłem na 4-3
http://s4.za(...)jpg.html

Azi Partyzant

0
13.01.2009 22:53    #14
Ja tam nie mam nic przeciwko takim wynikom ;)
Przed chwila mecz z Arsenalem. Do przerwy 0:3 a potem tylko modyfikacja taksy i w 94 min. wyciagnalem na 3:3 :D

Ogolnie Watfordem jestem na 3 miejscu w lidze O_o czego sie na poczatku sezonu zupelnie nie spodziewalem, bo w koncu wymienilem caly sklad i zmienilem taktyke. A tu prosze! 9 zwyciestw, 5 remisow i 2 porazki a w konsekwencji 3 miejsce w lidze choc przedemna zostaly tylko mecze z Man Utd, Liverpoolem i Chelsea (na szczescie mecz z ManUtd mi przelozyli na pozniejszy termin bo mialbym gwiazdkowy termin 4-pakowy ;)
Choc cel jest nadal jasny - utzymanie. Do celu absolutne minimum brakuje mi juz tylko 1 punktu. Byc moze ugram go na Liverpoolu badz Chelsea. Potem cel normalny - 40 pkt -> narazie wszystko wskazuje na to ze nie powinno byc wiekszych problemow z osiagnieciem. A potem powalczymy o kazdy kolejny punkcik. Na puchary sie nie napalam, bo spodziewam sie kryzysu formy w polowie roku :/

I na koniec cos dla ludzi, ktorzy wczytuja gre gdy juz przegrywaja 0:2. Dajcie na luz. Cofnijcie zespol i pozwolcie im dograc do przerwy a dalej ustawiajcie stopniowo coraz bardziej ofensywny styl. Rywale tego nie lubia i ugranie punktow w spotkaniu gdzie sie przegrywa 0:3 nie jest niewykonalne ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution