Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Alvaro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.07.2005 22:48    #1821     Sufler - Porady do gry - liga mistrzów
swoją drogą na jakim kontynęcie grają ten "pucgar UEFA"? i czy to są rozgrywki w myciu garów no bo wkońcu puc-gar

petek Partyzant

14.07.2005 21:37    #1822     Sufler - Porady do gry - liga mistrzów
czemu grajac wisełką w lidze i puchzrze polski prawie kazdy mecz wygrywam po 5-6 do zera a w lidze mistrzów i w pucgarze UEFA nie umiem wygrac z klubami typu Borussi Dortmund nie mówiąc już o klubach typu Juventusu czy Realu choćby 1:0? jestem poczatkujacy swoja przygode z manago zaczalem dopiero od FM2005 wiec nie wiem z czym mam problem. Moze mam za słabe reżimy treningowe? a moze to cos zupelnie inego? prosze o pomoc ziomki!!!!

gosc Partyzant

27.06.2005 22:02    #1823     Sufler - Porady do gry - co jest????????
Hmmm, ja mam latke 5.0.5 i wydaje mi sie,ze zaobserwowalem fakt,ze zdobywca Pucharu Polski gra w P. UEFA...sam jeszcze nie zdobylem, wiec moze o to chodzi;-).

danekk Partyzant

25.06.2005 11:27    #1824     Sufler - Porady do gry - obietnice trenera
mam pewien problem gram wisłą kraków i mam problem z głowackim a mianowicie idzie mi całkiem nieźle mam 3 sezon i wszystko wygrywam z lidze polskiej a w pucharach różnie moim jak na razie największym sukcesem było dostanie się do ćwierćfinału pucharu UEFA . I właśnie w tym sezonie mam problem z głowackim ponieważ nie chce mi podpisać dalszego kontraktu ponieważ odpowiada mi że chce iść do większego klubu. Teraz jest niezadowolony i jak naciskam na NIEZADOWOLONY to tam jest takie pole: OBIETNICE TRENERA jak to zrobić żeby tam napisać że go sprzedam po sezonie!!!! pomóżcie

omega Młody aktywista

22.04.2005 10:51    #1825     Sufler - Porady do gry - Odpoczynek
Tzn byc moze jets to wina bardzo duzej liczby spotkan poniewaz liga final pucharu polski oraz faza grupowa LM a pozniej final pucharu UEFA wiem ze to duza liczba meczy ale ja gram Tylko Legia mam dobry tylko kolo 15 pilkarzy reszta to przyszle gwiazdy:D ale chyba musze po prostu zrezygnowac z druzyny U18 i rezerw i zrobic duzo wieszka rotacje w skladzie Oczywiscie w rezimie mam zaznaczona funkcje odpoczynek po meczu...Gram taktyka diablo do fma

Proletariat

14.03.2005 13:32    #1826     Sufler - Porady do gry - rozbudowa stadionu
No narazie moj najwiekszy wynik to cwiecfinal pucharu UEFA :D no ale mam wygrac lige mistrzow moze i dopiero mieskzancy sie zgodza :P??

Proletariat

23.02.2005 12:05    #1827     Sufler - Porady do gry - Puchar Polski w 5.03
Witam, czy w nadchodzącym patchu do FM będzie rozwiązany problem Pucharu Polski? (obecnie zwycięstwo nie uprawnia do gry w Pucharze UEFA), zauważyłem również że baraże o utrzymanie się w 2 lidze (polskiej) przebiegają dosyć dziwacznie tzn. zdarza się że drużyna z niższej ligi wygrywała 2mecz lecz nie awansowała. Zamiast niej w nastepym sezonie grała zupełnie inna dróżyna....

Proletariat

18.02.2005 12:31    #1828     Sufler - Porady do gry - Współczynnik
Mam putanie odnosnie wspólczynników UEFA w FM. Wiem ze za kazda wygrana w pucharach dostaje sie 2 punkty a za remis 1 a w eliminacjach polowe tego plus 1/3 wspól. krajowego. ale grajac Gornikiem naliczylem ze zdobylem w pucharze UEFA 9pkt. a w rankingu mialem 13, a legia w intertoto wygrala jeden mecz reszte p[rzegrala i miala 5 pkt, a inne kluby polskie nie grajace puchcrach mialy 1.3pkt(1/3wspol. krajowego). Wiec skad mialem tyle punktow???

darman Partyzant

15.02.2005 22:05    #1829     Sufler - Porady do gry - reputacja
cze, jakie czynniki mają wpływ na wzrost reputacji klubu(kontynentalna, globalna)? Bo ja se myśle ze jakieś sukcesy w pucharach, może pozycja w rankingu . No bo ILE razy można wygrywać Lige Mistrzów I Puchar Uefa a reputacja ani drgnie. Moim zdaniem jest to wielki BUG i mam nadzieję ze bedzie to poprawione w najnowszym patchu. Zawodnicy uciekają za granicę(oczywiście ci utalentowani), a także nie sposób sprowadzić do klubu jakiegoś fajnego obcokrajowca , który jak podpisze kontrakt to za 2 sezony bedzie chciał odejść do LEPSZEGO klubu. Uhhh...

omega Młody aktywista

17.12.2004 22:51    #1830     Sufler - Porady do gry - Sparingi
Trzeba chyba czekac na nowego atch bo tak sie grac nie da;/ 1 sezonie wyszedlem legia z grupy UEFA i zaraz po przrwie mam mecz co ja zrobie bez zgrania druzyny itd;/ Sam trening nie wystarczy;/ Experci pomozcie jesli moze to my robimy jakis blad??;((((

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution