ok spoko ja gram np taka taktyka 4-1-2-1-2 czyli musisz miec 4 obroncow jeden defensywny srodkowy pomocnik 2 pomocnikow boczbych najlepiej jak by mogli grac na 2 pozycjach czyli ofensywnego i zwyklego nastepnie dajesz im strzali zeby biegali do przodu ale nie asz pod pole karne zreszta i tak tam beda biegac nastepnie potszebny jest ofensywny pomocnik srodek I 2 napastnikow na srodek!!! Nastepnie ustaw dla obroncow bocznych dlugie podania tak samo dla pomocnikow po bokach a dla srodkowego ofensywnego pomocnika ustaw podania krotkie!!! czesto jak grasz z lepsza druzyn od siebie albo bardzo wazny mecz po nieudanej
pierwszej polowie przyda ci sie ustawic dla druzyny szypka gre i zeby byli agresywni wtedy nie daja szans dla drugiej druzyny ja np tak wisla doszlem zdobylem tak raz puchar mistrzow doszlem do finalu pucharu uefa i klka razy bylem w polfinale europejskich pucharow a najgorszy moj wynik w pucharach to bylo odpadniecie w pierwszej rundzie po meczu z barcelona polecam ta taktyke!!!
pierwszej polowie przyda ci sie ustawic dla druzyny szypka gre i zeby byli agresywni wtedy nie daja szans dla drugiej druzyny ja np tak wisla doszlem zdobylem tak raz puchar mistrzow doszlem do finalu pucharu uefa i klka razy bylem w polfinale europejskich pucharow a najgorszy moj wynik w pucharach to bylo odpadniecie w pierwszej rundzie po meczu z barcelona polecam ta taktyke!!!
Najnowsze posty