Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

shearerr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.02.2006 23:12    #1801     Sufler - Porady do gry - taktyka
ok spoko ja gram np taka taktyka 4-1-2-1-2 czyli musisz miec 4 obroncow jeden defensywny srodkowy pomocnik 2 pomocnikow boczbych najlepiej jak by mogli grac na 2 pozycjach czyli ofensywnego i zwyklego nastepnie dajesz im strzali zeby biegali do przodu ale nie asz pod pole karne zreszta i tak tam beda biegac nastepnie potszebny jest ofensywny pomocnik srodek I 2 napastnikow na srodek!!! Nastepnie ustaw dla obroncow bocznych dlugie podania tak samo dla pomocnikow po bokach a dla srodkowego ofensywnego pomocnika ustaw podania krotkie!!! czesto jak grasz z lepsza druzyn od siebie albo bardzo wazny mecz po nieudanej
pierwszej polowie przyda ci sie ustawic dla druzyny szypka gre i zeby byli agresywni wtedy nie daja szans dla drugiej druzyny ja np tak wisla doszlem zdobylem tak raz puchar mistrzow doszlem do finalu pucharu uefa i klka razy bylem w polfinale europejskich pucharow a najgorszy moj wynik w pucharach to bylo odpadniecie w pierwszej rundzie po meczu z barcelona polecam ta taktyke!!!

shearerr Partyzant

03.02.2006 06:17    #1802     Sufler - Porady do gry - Shearerr
Mam pytanie gram juz 12 sezon wisla krakow zdobylem juz 4 razy lige mistrzow a polskie kluby tez juz sobie dobrze radza i osiagnely sporo w lidze mistrzow czy w pucharze uefa przez kilka lat z rzedu wiec moje pytanie sprowadza sie do tego czy reputacja ligi wtedy rosnie czy nie???? bo klubu wiem ze tak tylko ze dalej nie mam dostepu do najlepszych gwiazd!!! a gram 12 sezonow

Proletariat

31.01.2006 12:07    #1803     Sufler - Porady do gry - karne
Gralem w pucharze polski ale zobaczyłem ze w pucharze Uefa jest sam bład

Proletariat

14.01.2006 11:27    #1804     Sufler - Porady do gry - nieoczekiwana szansa
He, ale jaja. Zająłem 13 miejsce w lidze angielskiej, nie zdobyłem żadnego pucharu, a gram w pucharze UEFA. Czy to chodzi o fair play?

BzyK Partyzant

19.12.2005 19:55    #1805     Sufler - Porady do gry - Nowy klub???
Ja w CM 03/04 gralem w Wisle 4 sezony, najlepszy wynik fo final UUEFA a i tak inne, zagraniczne kluby(mialem wlaczona Polska i NIemiecka lige) nie chcialy mnie zatrudnic:P Mam nadzieje, ze w FM06 tego nie ma.

Proletariat

19.12.2005 12:28    #1806     Sufler - Porady do gry - praca
Życie Życiem, a gra grą... czyli...
Raczej wylecisz (L)egionisto;)
Na to czy zarzad zechce nas pozostawic na stanowisku menadzera ma wplyw kilka czynnikow:
1. Spelnianie oczekiwan zarzadu i kibicow:
jezeli masz wygrac lige, a tego nie zrobisz to wylatujesz, no chyba ze:
a) bedziesz mial wyniki w lidze mistrzow lub pucharze uefa
b) wygrasz puchar krajowy
2. Twoje kontakty z kibicami i zarzadem:
a)jezeli twoje poczynania nie sa aprobowane przez kibicow (sprzedajesz dobrych zawodnikow lub kupejesz tych "nielubianych", zlozyles oferte do znienawidzonego przez nich klubu lub chwalisz mimo mizernych wynikow pilkarzy) moze to miec wplyw na zarzad
b) jezeli doprowadziles do zlej kondycji finansowej lub zbyt czesto skladasz prosby do zarzadu, wtedy tez moze skonczyc im sie cierpliwosc i bedzie out;)

sztazi Partyzant

19.12.2005 01:01    #1807     Sufler - Porady do gry - nasze podwórko
Mam pytanko odnośnie naszej ligi w FM 2006. W 2005 wisełką K. osiągałem coraz więcej i więcej :P. 1/8 Uefa, 1/4, uefa, 2 miejse, aż wreszcie upragniony puchar. Ściągnąłem paru młodych zawodników z ameryki poł. i wszystko jakoś grało. Jednak do dalszej gry znichęciło mnie jedno. Mianowicie w 2004 wisła miała na koncie 16-18 mln. zł -nie pamiętam dokładnie. W 2008 r na koncie było ponad 100 mln zł. Tylko jeden detal : budżet transferowy na 2004: 12mln, na 2008 :7mln :O. Zarząd zachowywał się jakby czekał by uzbierać na koncie jak najwięcej i uciec na Jersey lub Kajmany.
Czy w 06 jest tak samo, bo nie chce mi się zaczynać drugi raz tej samej historii...

sztazi Partyzant

19.12.2005 00:49    #1808     Sufler - Porady do gry - praca
Nie wiem czy wynika to z rzetelnej pracym, czy z czystego przypadku, ale zarządy są różne. Baaardzo rózne. Przykłady ??? Oto one. Arsene Wenger prowadził sobie arsenal. W sezonie 05/06 zajął 3. miejsce w lidze i odpadł z LM w ćwierćfinale. Rok później zajął Arsenal miejce 5. i odpadł w 1/8 LM. To okazało się niewystarczającym i wyleciał, ale z kulturą. Po sezonie. Na jesień 2007 zatrudnił go dortmund, bo akurat klub znalazl się w dołku i szukał ratunku. Arsene wyciągnął go na 5. miejsce w tabeli. Rok później został mistzem niemiec, ale odpadł w pierwszej fazie eliminacyjnej UEFA Cup ( nie mylić z kwalifikacyjną).
W sezonie 09/10 śmignął mi w okolicy grudnia gdzieś około 10 miejsca..... no ale cierpliwy zarząd był wyrozumiały i zachował robotę. Zaowocowało to drugim miejscem na koniec rozgrywek. Różnie to bywa z prezesami. :D Przykład mniej pozytywny podam . kiedyś tam :P, bo ten sezon zakończył się bez sensacji, a pamięci za dobrej nie mam :D.

Proletariat

13.12.2005 13:24    #1809     Sufler - Porady do gry - Problem z backgrunds
oj to juz wiekszy problem, ale mozna to zrobic...
Pytanie co to za backgroundy, bo ja mam zbior 6 ktore zmieniaja sie wraz z typem rozgrywek: inny dla ligi, inny dla ligi mistrzow, pucharow krajowych, pucharu uefa etc.
Na stronie www.sortitoutsi.net jest zbior backgroundow ktore wlasnie zmieniaja sie wraz ze zmiana rozgrywek, wiec radze ci sciagnik to i odpal plik config tam sie znajdujacy i mam nadzieje ze zrozumiesz ta prawidlowosc;)
Pozniej postaram sie dokladniej rozwiazac twoj problem..

core Partyzant

10.12.2005 22:24    #1810     Sufler - Porady do gry - z klubu do reprezentacji
Ja na poczatku 4 sezonu zostalem selekcjonerem Polski. Gram Widzew i w 1 sezonie awansowalem do orange ekstraklasy w 2 wszedlem do uefa w 3 zdobylem mistrza i awansowalem z grupy w pucharze uefa i na poczatku 4 po mś zrezygonowal janas i go zastapilem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution