Wyniki wyszukiwania dla: uefa

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.03.2006 14:25    #1781     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja sie tylko pochwale ze sprowadzilem do mojego Śląska Mikolande z WHU i na razie wymiata 4 gole w lidze ( po 3 kolejkach mamy 1 miejsce:D) i 2 w UEFIE, apropos UEFY to wygralismy w 1 meczu 5-0 z Vardarem na wyjezdzie a oni nie oddali zadnego strzalu na bramke:D martwi mnie tylko fakt ze sklad mi sie sypie bo duzo typa nie chce podpisywac nowych kontraktow :[ wogoel planuje odejsc po tym sezonie w przypadku slabego wystepu w lidze i w PUEFA to tyle :P pozdrox for all ;)

lukas Partyzant

27.03.2006 10:09    #1782     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jeziorakFAN--> mi sie wydajez ze zalezy to od ligi np w lidze anhielskiej bramkarze nie pozwalaja na strzelanie tak duzej ilosci goli jak np w holenderskiej pamietam jeszcze z fm-a 2005 jak gralem PSV to Portillo robil furore w meczach prawie caly czas hattrick ale to byla wlasnie Holenderska liga a np teraz gram w fm-a 2006 Atletico Madrid i przecierz mam klasowych napastnikow torres,fred,bojinov ale po 50 goli nie strzelaja moim zdaniem to stanowi sila Ligi np czemu w Polsce Frankowski strzelal w Wisle Krakow duzo goli a w 2 hiszpanskiej strzela rzadko ?? :D (takie malo porownanko :D ) kunXon ale ladnie pojechales w pucharze UEFA ;d tak trzymaj i dalej dochodz ;d i powodzenia w el. do Ligi Mistrzow i pozdro all manager :D

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
27.03.2006 08:54    #1783     Sufler - Porady do gry - fabregas
Jest tak jak mowisz p.obrocki, z tym ze nie jest to interpretacja FM-owa, ale dokladnie tak stanowia przepisy UEFA.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

25.03.2006 12:54    #1784     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja gram moim ukochanym Śląskiem Wrocław, awans z 1 miejsca(jak ktos nie wie, to Śląsk zaczyna od II ligi) i juz jako beniaminek miejsce w PUEFA (jako zwyciezca Pucharu Polski) :)
3 sezon i tez jest niezle, poki co 4 miejsce(za Wisla, Wisla P. i Pogonia) przy czym mamy 2 kolejki mniej od liderujacej Wisly do ktorej tracimy tylko 5 pkt. W UEFIE dajemy rade, najpierw w 2. rnd. el. wyeliminowalismy Halmstads pozniej w 3. uporalismy sie z niemalymi problemami z zespolem Messiny w grupie mielismy Crveną Zvezde,Palermo,Club Brugge oraz Galatasaray.Bylo ciezko, musze przyznac, ale jakims cudem wyszlismy z 1 miejsca w grupie!! :D 1 runda oczywiscie trafiamy na Anderlecht...w dwumeczu 2-2 ale ze na wyjezdzie przegralismy 2-1 a u sibie wygralismy 1-0 to WKS przeszedl dalej! teraz sie mecze z Feyeenordem, na razie po pierwszym meczu w Rotterdamie jest 1-1.Polecam goraco Gregora Balazicia jak ktos szuka DP (19 lat, swietnie sie rozwija, bardzo perspektywiczny). Co do ustawienia to gram 4-3-1-2 bez zadnych strzalek i przynosi efekty!

PS. od razu mowie ze NIE wylaczam gry jak przegrywam ani nic takiego, bo moim zdaniem to psuje rozgrywke...

jeziorakFAN Partyzant

25.03.2006 11:25    #1785     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja od cma 03/04 i przez obydwa fmy probuje zrobic z wisly krakow klub swiatowej klasy i moim celem bylo podniesienie reputacji na kontynentalna.Jeszcze nigdy mi sie to nie udalo chociaz zaczynalem gre wisla przynajmniej 30 razy grajac najczesciej po kilka sezonow.Nie udalo mis ei tez nigdy wygrac wisla pucharu uefa albo ligi mistrzow.Gratuluje wszystkim, ktorym sie to udalo i mogli sprowadzac naprawde dobrych zawodnikow.

Scout Młody aktywista

24.03.2006 09:00    #1786     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja prowadzilem w CM4 Man Utd 6 sezonow i cieszylem sie wygrywajac 4 razy lige i 3 lige mistrzow bo kocham ten klub.Ajaxem tez gralem (bo kocham ten klub)przez 5 sezonow i wygralem 5 razy lige i 1 raz l mistrzow oraz 1 raz PUEFA.Bylem szczesliwy gdy MIDO razem z Ibrahimowiciem robili pogrom.A nawiazujac do Manchesteru kiedy chcialem przedluzyc kontrakt z van Nistelrooyem pojawil mi sie drugi van Nistel...;) atak marzen:>Swoja droga fajny bug:)

Proletariat

21.03.2006 15:19    #1787     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
jestem maniakiem Legii, tylko niągram, nawet po pare razy od początku .... najdłużej grałem bodajze do 2021r. tylko raz nie wygrałem ligi, 3 razy p UEFA wygrałem ... i raz lige mistrzów .... ale teraz proszę o uwagę, udało mi się ściągnąc leo messi'ego do legii gdy miał 28 lat i był graczem roku w Milanie .... za około 110mln .... byłem z tego tak dumny ze zapomnialem zasavowac xD a potem nawet nie było mowy o rozmowach kontraktowych :(

Proletariat

16.03.2006 07:58    #1788     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Oto moje wyniki gram juz 4 sezon FC Sevilla:
Primera División- 3 mistrzostwa'
Puchar UEFA w sezonie 2005/06'
Liga Mistrzów- 1 zyciestwo w sezonie 2007/08'
Copa del Rey 3 razy'
Supercopa- 2 razy'
Mam budżt 120mln'
rozbudowa stadionu o 16000 miejsc(mam teraz 57000 miejsc)oraz ogrzewane boisko:)

adryan Partyzant

11.03.2006 02:00    #1789     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
W CM 4 WISLĄ 19 TYTOŁOW KRAJU ,6 RAZY MISTRZOSTWO POLSKI,8 LIGA M, 3 RAZY PUEFA , A ZAWODNIK HRCKA (CZECHY KUPIONY Z AMICI)GRAJAC U MNIE OD 16 ROKU ZYCIA DO 28 STRZELIL OK. 1200 GOLI.SCREENA NIE MAM PRZEZ WIRUSA,NIESTETY.W CM GRALEM 2 LATA

szymek(L) Partyzant

09.03.2006 08:28    #1790     Sufler - Porady do gry - Trudne mecze!
Witam Ryba! Ja sam miałem taki problem.. Gram Legia juz 6 sezon... i dopiero w piatym udało mi sie awansowac do grupowej fazy PUEFA wyszedlem nawet z grupy ale nie dalem rady feyenoordowi(pozniejszemu triumfatorowi pucharu) a teraz gram w LM.. w Eliminacjach pokonalem Porto a w grupie mam Werder, Ajax i Real Madryt... Moja ustawienie jest chyba na tyle dobre ze daje rade w tej grupie... po 5 meczach mam 8 pkt i juz pewne co najmniej 3 miejsce w grupie... gram ustawieniem 4-1(def.pom)-4-1 zaleznie od sytuacji na boisku zmieniam je na 4-3-3 (cos w stylu Barcy ze skrzydlowymi) albo na klasyczne 4-4-2 zmodyfikowane na moje potrzeby... pozdrawiam... jesli chcesz wiedziec cos wiecej napisz.. :)
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution