Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

adryan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
i powinny byc kary dla drużyn od UEFA , FIFA i Krajowego Zwiążku Piłki Nożnej i indywidualne dla piłkarzy (min fianasowe)

adryan Partyzant

17.04.2006 19:31    #1772     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja to zajmuje zawsze conajmniej 3 miejsce i gram w UEFA

Proletariat

17.04.2006 06:28    #1773     Sufler - Porady do gry - chamski blad
ja w CMie 03/04 gralemm BAyerem Leverkusen, zdobylem 3 razy pod rzad mistrzostwo Niemiec i raz puchar UEFA i niestety tylko HSV, ktore bronilo sie przed spadkiem mnie chcialo:(

FmFan Partyzant

Problem tkwi w tym że zobywam mistrzostwo Ligi, Puchar Uefa, a nie moge się dostać do trzecioligowca z Anglii... :(

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
04.04.2006 14:46    #1775     Sufler - Porady do gry - Ranking klubowy
Swiatowy Ranking Klubow w FM nie istnieje, jest tylko ranking europejski :P A zeby go zobaczyc wchodzisz do ekranu z Liga Mistrzow lub Pucharem UEFA (Swiat/Europa/Liga Mistrzow) i z menu wybierasz Wspolczynniki/Klub.

Proletariat

04.04.2006 08:50    #1776     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja chcialem sie pochwalic ;) że Borussią Dortmund w pierwszym sezonie zdobylem Puchar UEFA(po wcześniejszym wygraniu InterToto oczywiscie) w finale pokonując Liverpool 4:1(!) a w lidze 3 miejsce [bez żadnego wczytywania oczywiscie]
Ogram WEST BROM idzie mi calkiem dobze przegralem tylko 2 mecze (oba na wyjezdzie) a mam juz prawie polowe sezonu.
pozdro all :)

Scout Młody aktywista

03.04.2006 07:16    #1777     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Zapomnialem sie pochwalic tym, ze w 1/2 PUEFA wygralem na wyjezdzie z Evertonem 0:5, a w domciu 1:1. z sevilla w finale wygralem 2:1.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

02.04.2006 09:33    #1778     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
dobra, mialem napisac co tam w WKSie to pisze :p wiec jest cieniutko...z 21 ludzi znajdujacych sie w pierwszym skladzie az 15 nie chce podpisac nowego kontraktu(!!!) poza tym wlasciwie wszystko idzie w dobrym kierunku :) w PUEFA jest juz faza grupowa(Marsylia, Palermo, Galata i Pasching) i jak narazie zgarnelismy 3 pkt na Marsylii grajac u siebie (2:1, bylismy lepsi calutki mecz:D). w lidze zas jest lepiej niz sie spodziewalem:
Wisła K. 14 m. 33 pkt
ŚLĄSK 13 m. 28 pkt
Wisła P. 14 m. 22 pkt
tylko te cholerne kontrakty mnie martwia, bo nie chce grac samymi wychowankami, chociaz niektorzy sa nawet bardzo udani (Krzysztof Iwan, 18 lat O P, wartosc 3.5 mln zł)

PS. lukas napisze do Ciebie tylko sie pojaw na gadu :P
pzdrx

Scout Młody aktywista

02.04.2006 04:40    #1779     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Moj Ajax rosnie w sile: PUEFA, Puchar Holandii, oraz mistrzostwo :D
( moj nr GG -> 6431967)

Ryba Partyzant

30.03.2006 15:30    #1780     Sufler - Porady do gry - Ważny element zespołu
Witam. Gram Wisłą Kraków i w pierwszym sezonie zdobyłem puchar UEFA a pomogi mi w tym m.in. Tomek Kłos i Matias Fernandez. Na początku drugiego sezonu gracze ci chcą opuścić mój klub i nie akceptują nowych kontraktów.
Czy jest możliwość zatrzymania ich w klubie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.