Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Scout Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.05.2006 12:04    #1751     Sufler - Porady do gry - Polska Liga
Wojtko: Stiopa napisal ze w 1 wygral tez PP czyli w UEFA moze grac w 2 sezonie :)

wojtko Partyzant

27.05.2006 11:39    #1752     Sufler - Porady do gry - Polska Liga
Stiopa Kalashnikov: jesli grales lechia gdansk to nie mogles w drugim sezonie wygrac pucharu uefa:) w pierwszym sezonie awansowales dobra w to wierze,ale dopiero w 3 sezonie mogles grac w pucharze uefa.trzeba najpierw zajac 2 albo 3miejsce zeby grac w uefa:)bo jak awansujesz to nie grasz odrazu w europie:D

Ebi-21 Kenebi Partyzant

27.05.2006 11:13    #1753     Sufler - Porady do gry - Polska Liga
jak wygrywacie lechia w 2 sezonie puchar uefa i nazekacie ze ta gra jest dla was za latwa to moze zaczniecie grac normalnie bez dodawania po paru managerow?

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
27.05.2006 08:28    #1754     Sufler - Porady do gry - Polska Liga
A ja pier... nicze...

Gram czwarty sezon Man City i jeszcze ani razu nie udało mi się wygrać ani Pucharu Angli, ani Pucharu Ligi i tylko raz Mistrzostwo zdobyłem... Mam nadzieję, że w tym sezonie (2016/2017 :) ) uda mi się po raz drugi je zdobyć. A przy tych wszystkich trudnościach w lidze angielskiej Lige Mistrzów wygrałem za pierwszym podejściem... Z tego wnioskuję, że w FMie Premiership jest najsilniejszą ligą i zarazem najtrudniejszą...

A nawiązując do tematu - Man City objąłem po rezygnacji z funkcji menadżera w Śląsku Wrocław. I na tym przykładzie widać, że mając drużynę, która odnosi sukcesy w Europie (Puchar UEFA bodajże w 4 sezonie, półfinał LM w 5...) wygrywać w Polsce wszystko co jest do wygrania to żadna sztuka. Ale również myślałem, że wygranie Mistrzostwa Polski w pierwszym sezonie po awansie z drugiej ligi jest niemożliwe, bo Wisła jest na to za silna, ale jak można się przekonać na tej stronie BARTOSH! zadał temu twierdzeniu kłam ;) A po tym widać, że BARTOSH! wielkim menadżerem w FMie jest ;)

Stiopa... Partyzant

27.05.2006 07:23    #1755     Sufler - Porady do gry - Polska Liga
Scout: zgadzam sie z toba zdecydowanie. Gralem Lechia Gdansk i bylem w pierwszym jak i pozostalych sezonach kandydatem do spadku. W pierwszym sezonie wygralem druga lige i puchar Polski. W drugim wygralem pierwsza lige, puchar Polski i puchar UEFA. W trzecim kolejne zwyciestwo w lidze, kolejny puchar Polski i... zwyciestwo w lidze mistrzow w finale z Roma(1:0, a moglo byc 2:0, gdyby jeden leszcz wykorzystal karnego), w czwartym sezonie po paru kolejkach znow w gornej czesci tyabeli, ale juz mi sie odechcialo grac, bo ile mozna wygrywac i tak po paru dniach gry przenioslem sie do mojej ulubionej ligi rosyjskiej, gdzie nie ma juz tak mietowo.
V.Gabulov-S.Vrsaljko,L.Fernandez,A.Epureanu,G.Schennikov-M.Badelj,I.Semshov-G.Torje,A.Dzagoev,V.Kadlec-K.Kuranyi

pawelk150 Partyzant

27.05.2006 04:51    #1756     Sufler - Porady do gry - starzy czy młodzi ;)
Gram wiselką. Średnia wieku 24 lata i zdobylem p. uefa i mistrza polski. Stawiam tylko na mlodych, jedynie srodkowi obroncy sa bardziej doswiadczeni.

Proletariat

25.05.2006 09:27    #1757     Sufler - Porady do gry - dwa pytania:)
Strasznie ciężko mi idzie z Elaną bo aktualnie walcze o utrzymanie, póki co mam 12 miejsce ,a w poprzednim miałem 3:/ z drugiej strony...dobrze mi idzie w PUEFA...aktualnie trzecia runda:)
A prezes ma 70 lat. Z tego co wiem to prezes przechodzi na emeryture w wieku 75 lat. Czy jest szansa że nowy prezes chociaż trochę poprawi sytuacje finansową klubu?

BOSS155 Partyzant

22.05.2006 15:28    #1758     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a ja gram drugi sezon boltonem i całkiem nieźle sobie radzę.
W pierwszym zająłem 4 miejsce w lidze i 1/4 finału pucharu uefa.
W drugim wygrałem mistrzostwo, wygrałem carling cup i doszłem do 1/8 LM.

Proletariat

18.05.2006 11:07    #1759     Sufler - Porady do gry - Liga Portugalska
Kto kim gral lub gra i jakie odniusl sukcesy.Ja gralem Vitorio i przez 4 sezony zdobylem 2 puchary UEFA i 2 razy puchar Portugali i raz mistrzostwo Portugali.

Scout Młody aktywista

17.05.2006 13:31    #1760     Sufler - Porady do gry - Liga Angielska
ja gram tottenhamem juz 3 sezon, 2 razy PA, 1 raz PLA, 2 razy Tarcza Dobroczynnosci, PUEFA, 1 mistrzostwo krajowe :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution