Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

jasonx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.07.2006 06:46    #1721     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
http://forum(...)p=721089

Mistrz i UEFA Cup jak beniaminek w Premiership

Proletariat

08.07.2006 18:45    #1722     Sufler - Porady do gry - jaki to ze mnie manager
Posłuchajcie... Zaczełem kariere w Alaves w 3 meczu sezonu rozgromiłem Deportivo Lacoruna 7:0 ale uznałem to jako wyskok jednorazowy... no potem bywało różnie, najczęściej na zmiane wygrane remisy porażki w końcu 4miejsce na koniec czyli LM w przyszłym sezonie... ake w międzyczasie przejmuje dodatkowo rep Polski... i na mistrzostwach dochodze do ćwierćfinału gdzie przegrywam z Anglią 6:0 (sic... 3karne lamparda kończę mecz w 9 :/ ) Następny szon w Alaves spokonjnie podobnie jak poprzedni tyle że kończe na 5miejscu... No i przed 6sezonem mam po raz pierwszy klarowną sytuacje (czytaj nie musze robić transferów bo mam skład jaki mnie zadowala) i sezon zaczynam od 1porażki i 3 remisów :) pech? no może potem w okresie między listopadem a końcem sezonu remisuje tylko 3 mecze a reszte wygrywam w tym na koniec z Realem 8-1 :/ (nierealne prawie) wygrywam puchar uefa w finale pokonując ManU 3:0. W Euro z Polską docieram do finału wygrywając kolejno 7:3 z Turcją 5-1 z Czechami 5-0 z Austrią 5-1 z Francją i 5-0 z Holandią a w finale odkrywam że Niemcy to szaraki i co? i dostaje 5-1 z czego jakiś Muler strzela mi gole w 24,25 i 26min :/ wytłumaczy m ktoś dlaczego tak się dzieje że wyniki przypominają Lige Polską Manager a nie produkcję SI?

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

08.07.2006 14:45    #1723     Sufler - Porady do gry - sława
mam pytanko gram se legiom i pewien z piłkarzy chce przeiśc do hsv bo mowi ze chce przeisc do tak renomanowanego klubu jakim jest hsv,a ten klub nic nie osiągnoą a ja wyszedłem z grupy chempions lig i pucharu uefa w przeciągu 2 lat oraz wygrałem 2 razy lige i puchar a hsv w niemczech nic.Więc mam podstawy sądzic ze mam leprzy klub więc dlaczego chce przeiść?
z góry dzięki

adryan Partyzant

08.07.2006 07:39    #1724     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
piecyk to jest mozliwe ale napewno nie w pierwsazym sezonie. Ja gram Wisła i zdobylem jak narazie Puchar UEFA i to w 2013r ;/

oniek Partyzant

Ja kiedys gralem WISLĄ mialem rok 2013. Sprobuje znalezc tego save'a lae pamietam ze mialem tam kilku swietnych pilkarzy (z tych co graja na poczatku gry to cavenaghi, hubshman-jego pozniej sprzedalem i wielu innych ktorzy dochodzado gry pozniej, wygrywalem ta wisla lige mistrzow prawie w kazdym sezonie (w pierwszym Puchar Uefa w drugim 1/8 finalu ligi mistrzow a pozniej ciagle zwyciestwa) Sejwa jak znajde to z 2011 czy 2012 roku bo nie zgralem nowszego przed formatem a tego z 2010 znalazlem u kolegi nakompie bo mu kiedys sie nim chcwalilem :)
POZDRAWIAM

Proletariat

03.07.2006 01:42    #1726     Sufler - Porady do gry - obronca
mi jest potrzebny zawodnik na zaraz za 5 dni okno sie zamyka a musze kogos kupic na mecze grupowe uefa a nie bede gral obrona bronowicki choto zytko edson{kontuzja na 4miechy}
szukanie zajmnie za duzo czasu

Proletariat

02.07.2006 08:55    #1727     Sufler - Porady do gry -
zagraj piecioma zespolami z polskiej ligi odnos nimi sukcesy i buduj duze stadiony- jesli polska bedzie w miare wysoko w rankingu i bedzie kilka duzych stadionow to moze beda jakies mistrzostwa lub final LM lub UEFA w polsce

Proletariat

01.07.2006 06:03    #1728     Sufler - Porady do gry - znikajace sparingi
ronnie latwo to sprawdzic. Zaplanuj turniej w zime w terminie gry pucharu uefa lub mistrzow z druzyna ktora prawdopodbnie wtedy zagra po wyjsciu z grupy. Przyjmie propozycje,potem ja odwola a Ty utkniesz z dziura terminowa.

Proletariat

01.07.2006 05:47    #1729     Sufler - Porady do gry - znikajace sparingi
gram w managera juz dlugo ale nie zdazylo mi sie aby kiedy umowilem sparing w wolnym terminie i po dostaniu potwierdzenia od zespolu ze graja sparing ten nie pojawil sie w terminarzu chodz jest za dwa tygodnie. Ktos tak mial?

Druga sprawa z ktora mam problem to taka ze gdy organizuje turniej wszyscy juz potwierdzaja ze beda i jakis tydzien lub dwa wczesniej jedna z druzyn byc nie moze bo gra np w uefa. Wtedy juz nie moge zaprosic innej druzyny ani odwolac turnieju. Malo tego mimo ze turnieju nie ma to termin jest zajety i nawet mecz towarzyski z rezerwami nie wchodzi w gre. I tak ani turnieju w dogodnym terminie ani sparingu. Czemu? Czy to bug?

Stiopa... Partyzant

27.06.2006 16:22    #1730     Sufler - Porady do gry - lechia
Chlopaku, daj sobie na wstrzymanie. Lechia to taki drugoligowy samograjek. Spojrz na swoich zawodnikow, z ktorych 1/3 powinna sie znalezc w dziale talenty. Masz przeciez chociazby Zuka, Lode, Wisniewskiego, Blawata, Rusinka... jedynym twoim problemem moze okazac sie obsadzenie bramki. Proponuje Silve i Stiela, ktorzy na 100% do ciebie przejda. Do ataku mozesz zakupic jeszcze Chketiani'ego. Uwierz mi bo sam nia gralem i juz w 2 sezonie zdobylem puchar UEFA! Powodzenia.
V.Gabulov-S.Vrsaljko,L.Fernandez,A.Epureanu,G.Schennikov-M.Badelj,I.Semshov-G.Torje,A.Dzagoev,V.Kadlec-K.Kuranyi

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution