Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Nizej bo rumuni doszli do polfinalu Pucharu UEFA chyba 2 druzyny. A z AZ Alkmar mozesz wygrac nawet LM, moze nawet juz w 2 sezonie...:) Powodzenia...:)

tuptus Młody aktywista

W rankingu UEFA jest niżej od rumuńskiej :P. Średnia taka.

efemowiec Młody aktywista

mascherano - swieta prawda! Zostane za to zrugany zapewne ale sam gralem juz chyba razem z 20 sezonow po kilka razy polskimi klubami (roznymi w roznych czesciach) i mimo tego ze czytalem artykuly Bartosha! to nie zbyt chce mi sie wierzyc ze wygral on LM - z calym szacunkiem (kazdy moze sie mylic). Co wiem napewno ze uczciwie chocby Lechem mozna wygrac Puchar UEFA (oczywiscie przy jakims sensownym losowaniu). I jeszcze jedno era666 skoro zmienie atrakcyjnosc ligi itp wspolczynniki w bazie danych to co to bedzie za gra? Dodatkowo moge sobie sypnac ze 100 milionow do budzetu klubu i reputacje podniesc i wygram upragniona LM ale wrazenia i satysfakcja z tego dokonania nie bedzie raczej taka sama. Pozdrawiam dzieki za wszystkie odpowiedzi.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.11.2006 15:03    #1604     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
moim najwiekszym sukcesem bylo zwyciestwo w pucharze UEFA w FM 2006 Wisla Kraków

19.11.2006 11:24    #1605     Sufler - Porady do gry - Czy klubowi scout'ci to imbecyle?
Taka kwestia. Gram Lechem Poznan. W pierwszym sezonie osiagnolem dobre wyniki : mistrzostwo Polski do tego Puchar Polski i w Pucharze UEFA dotarlem do cwiercfinalu gdzie napotkalem PSV i odpadlem. W drugim sezonie oczywiscie zarzad nie pozwolil aby scout'ci zostali wyslanie gdzies w odlegla Afryke czy Ameryke Poludniowa. Ograniczylem ich dzialania do dwoch panstw : Serbii i Ukrainy (w sumie sam szukam sobie kopaczy bo moim zdaniem moi szperacze to lekko mowiac debile - zaprzeproszeniem). Po pierwsze czemu kiedy zlecam obserwowanie gracza pierwszej kadry Crveny Zvezdy i reprezentacji Serbii to moj 'madry' scout mowi mi ze ten gracz jest slaby. Kiedy poprosilem o raport w sprawie Nigeryjczyka z Dynamo Kijow to stalo sie cos podobnego - otoz okazalo sie ze ten gracz cytuje : "nie zasluguje na zatrudnieje" i tutaj moj smiech bo on mial 3 wystepy w pierwszej kadrze Nigerii. Pytanie brzmi : jakimi parametrami kieruje sie nasz szperacz? Jak mozna podniesc (w uczciwy sposob) jego umiejetnosci i obeznanie? Dzieki za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam.

P.S. Ten problem mialem juz w FMie 2006 - gdzie Michael Essien byl zbyt slaby na PSV wedlug scout'a.

wania17 Partyzant

17.11.2006 21:18    #1606     Sufler - Porady do gry - Brak terminarza ligi polskiej
Mam ogromny problem, nie załadował mi się terminarz Ligi Polskiej na rundę wiosenną,liga miała się rozpocząć 3 marca, a ja mam już 30 i nic...Została mi tylko gra w Pucharze UEFA,bo doszedłem Zagłębiem Lublin do 1/8 no ale co z tego jak save diabli wzięli...Teraz to nawet nie chcę mi się rozpoczynać nowej gry bo nie mam zamiaru znowu tracić czasu na to żeby po pól roku znów mi szlag trafił save`a.Tak w ogóle to ten manager jest do dupy zaprogramowany,nigdy jeszcze nie widziałem gry o takiej ilości błędów,jak oni w ogóle mogli puścić grę tak niedopracowaną? Liczę na waszą pomoc...

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
15.11.2006 23:51    #1607     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Daj screena z składem Lecha jak możesz... Ja po pierwszym sezonie 9 miejsce, ale gorąco było, przez trzy kolejki 14 miejsce (kontuzje, Bonjour w 9 występach 4 czerwone)... Pozdrawiam.
A w W UEFA odpadłem z Villareal (0-3, 2-1 na wyjeździe).

15.11.2006 23:45    #1608     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hm czytam te wszystkie wasze osiagnecia i tak sie troszke dziwie. Duzym klubem takim jak Barcelona , Chelsea , ManUtd , Real , Milan , Juventus , Inter , Lyon czy Arsenal osiagac sukcesy jest bardzo prosto. Uno - mamy jakis tam sklad , dwa - pieniadze dzieki ktorym do klubu przychodzi wiekszosc talentow. Po trzecie reputacja od ktorej niezmiernie duzo zalezy. Ja osobiscie kiedy zaczynalem grac w FMa (wtedy FM 2005) wziolem sobie Chelsea. Po 12 sezonach stwierdzilem ze to byla nuda. Zaczelem PSV tam sprawa miala sie znacznie inaczej , poziom trudnosci troszke wzrosl. Obecnie walcze Lechem Poznan o mistrzostwo Orange Ekstraklasy (w FMie 2007). Moim najwiekszym osiagnieciem w grze bylo wygranie pucharu UEFA z druzyna Sparty Rotterdam (oczywiscie z uprzednimi 4 sezonami). Pierwszy sezon utrzymalem ich w Eredivisie. W 2. sezonie zajolem 5 miejsce ale nie awansowalem do UEFA w trzecim sezonie zaliczylem wicemistrza Holandii wyprzedzajac Ajax i ustepujac tylko PSV. 4. sezon to bylo cos - wygralem cala lige (na fuksie bo tylko o jeden punkt przed Ajaxem i Heerenveen). No i w 5. sezonie po automatycznym awansie do LM skonczylem grupe na 3. miejscu by nastepnie wygrac Puchar UEFA (w finale spotkalem sie z Vfb Stuttgart). Niestety nie moge pokazac poniewaz save zostal usuniety (mialem formatke) i nie mialem sznasy zrobic zdjec. Obecnie zaczynam grac Lechem i na polmetku sezonu zajmuje 1. miejsce (przed Wisla K.). W PP gram w 1/2 finalu z Korona a w UEFA odpadlem po spotkaniu z Tottenhamem , ktory byl nie do zatrzymania (u nich dostalem 7-0 , a u siebie ogralem ich 3-1). Pozdrawiam.

topskun Partyzant

13.11.2006 12:29    #1609     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
witam ponizej kilka fotek ktore sa wymowne, raczej :D http://img29(...)faq7.jpg
http://img29(...)dfz8.jpg
http://img29(...)dqf2.jpg
http://img29(...)1nq8.jpg
http://img18(...)2ou0.jpg
http://img18(...)gxy3.jpg
http://img13(...)fxt6.jpg
dodam tylko ze PUEFA zdobylem zupelnie podstawowym skaldzie jakim dysponuje wisla na poaczatku gry, jedynie grzelak to zawodnik pozysklany w tym sezonie
i jesczze male wyjasnienie Marcelinho to zawodnik pozyskany z Sao Caetano nie mylic z ekscentrycznym bylym zawodnikiem Herthy BSC a Juninho to nabytek z Domzale badz Torpedo Moskwa nie mylic z gwiazda Lyonu, pozdro

Bartosinho10 Partyzant

12.11.2006 13:07    #1610     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram Legią i mam 2 sezon w FM 2007 . Wygrałem mistrzostwo polski i awansowalem do cwiercfinalu pucharu Uefa .Bede pisal dalej .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution