Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

efemowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.12.2006 15:25    #1591     Sufler - Porady do gry - Ustawienia przedmeczowe
Hehe tak patrze sobie i wszyscy widze uzywaja tego calego FM Genie Scouta - panowie i panie co to za 'wspomaganie' gry? Tutaj mozna mowic o dopingu! ;D Ja osobiscie wole sam wyszukiwac. Teraz odpowiedzi :
1. Nie
2. To zalezy. W OE nie natomiast w LM i P UEFA jak najbardziej.
3. Wlasciwie nigdy.
4. W kazdym meczu praktycznie. Kilku zawodnikow (tzn pewniakow) ma miejsce a tak okolo 3-4 jest zmienianych co spotkanie.
5. Nie wiem skad i nie uzywam FM Genie Scouta.
Pozdrawiam.

efemowiec Młody aktywista

04.12.2006 23:42    #1592     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Gratuluje wszystkim sukcesow. Uwazam ze obelgi typu save/load sa tu nie na miejscu bo powinnismy siebie traktowac serio (takie moje zdanie). Teraz do sedna. Gram obecnie 3 sezon Lechem (stary save poszedl bo mialem formate z przyczyn niezaleznych ode mnie - niestety). Poki co przegralem ogolnie w oficjalnych meczach kilka spotkan moze z 8 liczac jedna porazke w lidze 2 porazki w LM 3 porazki w eliminacjach UEFA w pierwszym sezonie oraz 2 w PP - przez 2 sezony. Obecnie zaczynam 3 i jeszcze nie odnioslem porazki. Dokonania 2 mistrzostwa Polski i 2 Puchary Polski i w 2 sezonie wystep w LM zajelem 2 miejsce w grupie a potem trafilem na Chelsea i dosc pechowo odpadlem. W grupie LM mialem Real Madryt (u mnie 2-1 wygrana a na wyjezdzie 4-0 w plecy) z Lokomotivem Moskwa (u nich 2-2 a mnie wygralem 3-0) PSV (u mnie 1-0 wygrana i na wyjezdzie 1-1). W lidze polskiej w tych dwoch sezonach zdobywalem w rundzie jesiennej (o ile o takiej mozna mowic) spora przewage i na wiosne grajac troszke gozej zdobylem 2 razy mistrzostwo. W PP bylo latwo w obydwu seoznach. Pozdrawiam - i zaraz dam potwierdzenie tylko 'sfotografuje' osiagniecia.

Fot Partyzant

02.12.2006 13:33    #1593     Sufler - Porady do gry - Pomoc ze scoutingiem
no właśnie ciekawi mnie jedna rzecz, a mianowicie czy w ogóle w przyszłości będzie można wysyłac scoutów na inne kontynenty ??? (u mnie w vitesse bede rozpoczynał 4 sezon i jak naarzie tylko w europie moge obserwowac graczy - co prawda sukcesów jakichś znaczących nie mam ale raz 1 w Lm i 1 w UEFA już grałem wiec biedny nie jestem a i w lidze jestem w czołowce)

topskun Partyzant

02.12.2006 13:28    #1594     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
mascherano zdziwilbys sie bo wisla dysponuje slabym budzetem, dopiero po tym jak zdobylem UEFA dostalem niezly zastrzyk gotowki, poza tym ja sie skupiam na zagranicznych rozgrywkach a Polsce mam wszystko zdobyte, LM mi zostala jak ja zdobede to koniec kariery ;) i przesiade sioe na cos inego pozdro

Fot Partyzant

26.11.2006 21:24    #1595     Sufler - Porady do gry - Przebieg Kariery w FM 07
Ja zdecydowałem się na gre Vitesse Arnhem w holenderskiej Eredivisie. W pierwszym sezonie skupiłem sie raczej na sprawdzeniu obecnego składu jaki wtedy miałem, chociaż jak to mam w zwyczaju sciągnąłem kilku juniorów (zawsze wole kupowac młody narybek żeby rozwijali sie w klubie pod moim okiem). Ostatecznie skończyłem sezon na bardzo dobrym 4 miejscu a w barażach o LM pokonałem NAC Breda a następnie Ajax we własnej osobie !! (u siebie wpakowałem im 3:0). drugi sezon nie był już tak dobry bo zakończony na 5 miejscu i przegrana walka w barażach najpierw o LM z PSV a potem o UEFA z Herenveen i Bredą (w LM zająłem 3 miejsce w grupie, w UEFA wyeliminował mnie Sporting w 1 rundzie pucharowej). W tej chwili jestem już po 23 meczach 3 sezonu i jak narazie jestem 3, za PSV i Ajaxem, ale ma tylko 1pkt przewagi nad Feyenoordem a w perspektywie mecze z najlepszymi wiec bedzie ciężko utrzymac te pozycję. We wszystkich edycjach pucharu holandii nie zwojowałem nieczego szczególnego ((raz ćwierćfinał)). jak już powiedziałem ściągnąłem paru utalentowanych zawodników np. Bukari Sadat, Miha Bratusek, Lautaro Formica, Maxim Semenov, Juan Pablo Pino, Vincenzo Esposito, Alejandro Gomez, Matias Quintana, Tomasz Woroniecki

cardinale Partyzant

moim zdaniem liga holenderska stoi na wysokim poziomie . grającv az alkmaar już w drugim sezonie wygrałem puefa za następne dwa byłem w półfinale lm

sefko1 Przodownik pracy

26.11.2006 13:39    #1597     Sufler - Porady do gry - Gra malymi klubami w FM 07
Ja grałem Newport County, ale jakos mnie nie wciągnęło. Teraz gram Nottingham Forrest i zabawa jest przednia. Po prosu trzeba dobrać klub pod swoje oczekiwania. Jednych bawi gra Chelsea lub Barceloną (sam lubie poprowadzić Juve czy Arsenal - moje ulubione kluby), inni wolą sie sprawdzić w 6 lidze angielskiej. Jeszcze inni grają tylko klubami z Polski (tu zawsze prowadze Śląsk). Ja osobiscie jednak polecam grę w League One. W FM05 prowadziłem do suksesów Hull a teraz zamierzam to samo zrobić z byłym zdobywcą PUEFA Nottm Forrest. A dla ludzie którzy nie lubia ograniczeń na graczy spoza UE polecam wybrać klub z II ligi holenderskiej. Ja w FM06 grałem Volendam (chyba tak to się pisze).

LUBER Partyzant

Pawcio, skin to GOAL(Dostępny na susie, a tło to http://www.uefa.(...)X768.jpg)

Napisałem juz na SI Forum, ciekawe co z tego będzie :)

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

ja wygralem uczciwie wislą puchar UEFA bez save/load mimo ze przyszlo to bardzo ciezko to jednak wygralem. sam final to bylo moje najlepsze spotkanie w życiu do przerwy przegrywlem 2-1 ale to odrobilem no i w karnych to bylo najbardziej emocjanujace 8 serii, bo wlasnie w ósmej serii tomasz wisio wykorzystal jedenastke

Zagłębiaczek Partyzant

Liga holenderska wedlug mnie to bardzo dobra liga cos jak portugalia albo francja. Mnostwo utalentowanych mlodych graczy. Liga dosc wyrownana. Sam osobicie uwielbiam grac w lidze holenderskiej. Najlepiej wychodzilo mi to Heerenven 5x mistrzostwo kraju, 1x LM, 1x UEFA.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution