Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Racaille Sound Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.12.2006 10:55    #1561     Sufler - Porady do gry - wypożyczenia
Ja mam w swojej druzynie kilku utalentowanych młodzików.Mam tez kluby filialne na ukrainie(!),turcji,rosji(!) i łotwie.Wiec wysyłam tam swoich mlodziencow:)aby sobie pograli.Moj klub z łotwy w pucharze UEFA doszedł dosc wysoko,dzieki czemu moj mlodzian zyskał duzo doswiadczenia i ogrania.Moim zdaniem wysylanie tak utalentowanych pilkarzy jest bardzo pomocne w pozniejszym kompletowaniu skladu.Kazda zachodnia liga jest dla Polaka (nie tylko mlodego)blogoslawienstwem,bo zachodnie kluby maja dobrych trenerow,a poziom samych rozgrywek jest duzo wyzszy niz w Polsce.Pozdrawiam!

giersik Przodownik pracy

Czy ja się przewidziałem czy na tym linku jest data 2. sierpnia ?? Finał Pucharu UEFA jest rozgrywany chyba w maju...

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Może to aż Wisła Kraków, ale w 1 sezonie zdobyłem z nią Puchar UEFA. Co zrobiłem?

1. Sprowadziłem super trenerów, po dwóch do każdej rzeczy i podniosłem lekko reżim treningowy.
2. Przypisałem tym trenerom tylko trenowanie tego, co umieją najlepiej - atrybuty zaczęły rosnąć.
3. Taktyka diament = 4-2-3-1
4. W przypadku UEFA, z silnymi druzynami ustawienie defensywne, z kontry i długie piłki na szybkiego Pawła Brożka lub Piotra Brożka
5. Kupno: Sivakov i kilku z Am. Południowej
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

RIzzo Partyzant

Ja zaczynam teraz LM :) ciekawe.. może wejde do fazy grupowej Widzewem :-) jeśli nie to jest PUEFA. W każdym razie budżet trochę się podbuduje po "szaleństwach transferowych" :D

giersik Przodownik pracy

Orange Ekstraklasa:
1 miejsce - 2 ruda kwalifikacji Ligi Mistrzów
2 miejsce, zdobywca Pucharu Polski (ewentualnie finalista) - 1 lub 2 runda kwalifikacji Pucharu UEFA
3 miejsce - Puchar Intertoto

Jasne ??

RIzzo Partyzant

Dokładnie. 1 M-ce LM, 2 m-ce UEFA 3 m-ce (bądź zdobywca Pucharu Polski) INTERtoto :) chyba tak to działa

Mattii Przodownik pracy

1 miejsce gra w LM 2 w PU a 3 w Intertoto zaś Zwycięzca PP w PU więc wygraj Inetrtoto i grasz w Uefa pozdro:)

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Nie wiem, czy wiesz, ale liga polska spadła ostatnio w rankingu Uefa i teraz do Pucharu UEFA kwalifikuje się drugi zespół z ligi i zdobywca Pucharu Polski (trzecia drużyna gra w Intertoto, a pierwsza w drugiej rundzie eliminacyjnej Ligi Mistrzów).

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

to sie zdarza ja mam orginal gram lige hiszpanska i dla zaspokojenia ciekawosci sprawdzilem na koniec sezonu co sie dzieje w anglii i patrze 1,2,3 zespol LM a 4 P Uefa i mysle cos nie tak. sprawdzilem przepisy ligi i patrze ze 4 zespoly wchodza(niezaleznie od pucharow krajowych)
to musi byc jakis blad(sprawdz w przepisach polskiej ligi ile wchodzi ale wydaje mi sie ze 1 LM 2,3 Uefa i zwyciazca pucharu do Uefa)

p.s. wygraj intertoto i zagrasz w uefa:P

wojtaso Partyzant

Mam problem. Otóż gram Wisłą Kraków w FM2007 i właśnie skończyłem 1. sezon. Zająłem w nim 3. miejsce. Wydaje mi się, że powiniennem zakwalifikować się do Pucharu Uefa, a tymczasem zakwalifikowałem się do Intertoto. Ligę wygrała u mnie Korona i gra w LM, druga Legia (PUefa), a ja z Wisłą byłem trzeci i zamiast grać w Uefa dali mnie do Intertoto, do Pucharu Uefa weszła jeszcze dzięki Pucharowi Polski Pogoń. Co to w ogóle jest???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution