Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.02.2007 15:45    #1531     Sufler - Porady do gry - kilka pytań o polską ligę
1.nie
2. nie
3.popatrz w dział przechwałki
4.półfinał pucharu uefa i ćwierćfinał ligi mistrzów
5.jeśli na pozycję na którą potrzebujesz piłkarzy nie ma polaków to kupuj obcokrajowców
6.powinieneś kupić jakich piłkarzy ale mniej znanych
7.jasne :)

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

04.02.2007 15:41    #1532     Sufler - Porady do gry - kilka pytań o polską ligę
1.jeżeli będziesz wygrywał
2.tak ja miałem grając wisłą kraków
4.puchar uefa
5.to od ciebie zależy
6.nie powinno być problemu
7.oczywiście

stokfisz Partyzant

02.02.2007 17:50    #1533     Sufler - Porady do gry - Pochwała dla twoórców gry
eee.... moim pierwszym managerem był cm 4 potem fm 05 06 i w końcu 07
we wszystkich poprzednich managerach czyli w cm 4 fm 05 i 06 było tak ze jak sie grało w pucharze uefa albo w lidze mistrzów z jakimś z zespołów z najlepszych lig swiata (bundesliga,primiera division itp..) polskimi zespołami to sie przegrywalo 11:0 7:2 itp.. a w najnowszym fm w 2 sezonie pogonią przeszedłem faze geupową puchoru uefa i gram w ćwierci finale pokonując takie firmy jak feyeord monaco fiorentina

Ps.mam za mocny sqad

Majdan

Truszczyński pekovic julcimar cruz

giza
łobodziński grosicki grzelak

KOBESZKO EDI

Kalulo Partyzant

01.02.2007 17:31    #1534     Sufler - Porady do gry - prawdziwy prezes ???
Przeciez 2 sezony temu byla taka sytuacja!!! CSKA grala z chelsea i w uefa zastanwailai sie czy moga ze soba grac . Grali:D

hoody Przodownik pracy

31.01.2007 22:38    #1535     Sufler - Porady do gry - prawdziwy prezes ???
Była z tym ciekawa sytuacja gdy CSKA i Chelsea grały w lidze mistrzów! UEFA nie chciała dopuścić do sytuacji że 2 kluby są własnością jednego człowieka! No i dlatego właścicielem/udziałowcem klubu z Moskwy jest właśnie Gazprom! Pozdro

jordaneq Młody aktywista

30.01.2007 20:43    #1536     Sufler - Porady do gry - Prezes
Elo elo trzy dwa zero

Fajnie by bylo miec jakiegos nowego prezesa z zagranicy.Czy w klubie ktoremu sie dobrze powodzi ( gram 3 sezon =1 sezon 2 miejsce w lidze,cwiercfinal P.UEFA , 2 sezon 1 miejsce w lidze,puchar polski , puchar uefa i superpuchar polski) ma szanse zmiany prezesa??
Czy wszyscy prezesi sa tacy sami czy np. jeden jest b. skapy , drugi lubi wykladac duzo kasy a trzeci rozbudowywac obiekty mlodziezowe??

POZDRO

SyZtem Przodownik pracy

30.01.2007 19:52    #1537     Sufler - Porady do gry - 2 sezon trudniejszy?
CerowaAG: Ja własnie tak robiłem jak radzisz (kupić 4-5, a potem wymieniać max 3) i to na dłuższą metę nie działa. W Porto wszystko było spoko, nagle w 3cim sezonie zacząłem grać cieniutko do stycznia zaledwie 5 miejsce w lidze, a broniłem tytuł mistrza. W przerwie zimowej wymieniłem ponad pół składu, m.in. ze składu wylecieli Falcao, Palacio, Quaresma i Anderson.. W efekcie wygrałem P.Uefa (w LM odpadłem, 3 miejsce w grupie) i zdobyłem mistrza i pomieszałem te 2 składy i bez trudu wygrałem LM po raz trzeci w mojej karierze, w FC Porto =]

sm1leY Młody aktywista

hyh , ja niedawno mialem to samo - southampton 15 miejsce w premiership Puchar Uefa , wygralem w klasyfikacji fair play ;D

Ari Młody aktywista

no tak.Jak np. wygrales puchar anglii to grasz w Pucharze Uefa.Wiec jesli niewygrales zadnego pucharu to bug :)

KODI91 Partyzant

gram w FM 2007 OXFORDEM ktorym awansowalem juz z Conference do Premiership...mam rok 2017 i jest nastepujacy problem...w poprzednim sezonie 2016/2017 skonczylem sezon na 15miejscu...a w lipcu patrze ze gram w 1rnd kwalifikacyjnej pucharu UEFA...o co chodzi ?? jak mozna grac w UEFA skoro skonczylem prawie jako spadkowicz ;];] fakt moze sie powienienem cieszyc ale jednak wole grac normalnie z normalnymi zasadami...czy to jakis BUG ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution