Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Marcjan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Myslałem, że poprostu został za późno sporowadzony lub coś w tym stylu.
A skoro nie będzie problemów z OE to mam pytanie czy będzie mógł grać w pucharze UEFA na wiosnę? (o ile zajdę tak daleko)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poczekaj po meczu P.UEFA. Kiełb pewnie był zgłoszony do europejskich pucharów przez Koronę Kielce i nie może grać u Ciebie. W OE nie będzie problemu.

Marcjan Partyzant

Chcę go zgłosić żeby mógł grać w rozgrywkach ekstraklasy. W info mam tylko napisane, żen ie może grać w następnym meczu (puchar UEFA).

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

23.02.2007 14:37    #1514     Sufler - Porady do gry - brak raportu scoutów
Możliwe, że jest to błąd gry, albo zleciłeś za dużo raportów scoutom. Aby dowiedzieć się, czy będż chcieli przyjść dodaj ich do listy życzeń>Filtr> Dostosuj>Poproś assystenta, aby usunął nierealistyczne cele transferowe. Nic na to nie poradzisz. A może przydzieliłeś im obserwowanie rozzgrywek [np. Puchar UEFA] i przez to nie mają czasu na obserwowanie innych zawodników.

Vergil Młody aktywista

22.02.2007 23:55    #1515     Sufler - Porady do gry - Nie chca mnie do klubu
Mam juz 2012 rok w grze prowadzilem zespol Farnborough a pozniej Deportivo i Polske.Zdobylem z deportivo 2 razy mistrzostwo, 2 razy puchar hiszpanii, puchar uefa i lige mistrzow,a z Polska mistrzostwo swiata i puchar konfederacji. Zrezygnowalem a funkcji menadzera w deportivo bo za latwo mi tam szlo i zlozylem podania do kilku klubow.Do wisly zlozylem 2 lata temu i nie dostalem odpowiedzi a jeszcze zadnego menadzera nie maja.Teraz mam juz prawie 50 klubow do ktorych zlozylem podania, tylko niektore odpowiadaja ale mnie nie przyjmuja , nawet nie jestem w gronie faworytow.Sie wkurzylem bo zawsze pisza jak zloze zainterseowanie ze jestem idealnym czlowiekiem na to stanowisko ale nic nie robia. Nawet do najgorszych klubow mnie nie przyjmuja .Co mam zrobic zeby mnie przyjeli tak zeby nie anulowac postepow tej gry i nie tworzyc nowego menadzera. To jest jakis blad czy nie lubia dobyrch menadzerow ;]??
El Fenomeno

jordaneq Młody aktywista

20.02.2007 15:30    #1516     Sufler - Porady do gry - talenty z Ameryki = problem
Duzo osob pisze ze kupilo do Polskiego klubu Cardenasa Millana itd. w 1 sezonie.Ja mam 3 i ciagle nie chca przyjsc.Teraz dopiero kupilem Eliasa a w 1 sezonie Zunige.Na jakich warunkach kontraktu beda chcieli przyjsc do Wisly , ktora dodam ze w 1 sezonie cwiercfinal Pucharu UEFA , w drugim zwyciezca Pucharu UEFA a w 3 ciagle w LM i dodam ze wygrywam lige i puchary polski.Znacie jeszcze jakies talenty z AMeryki Płd. lub Meksyku ktore beda chcialy przyjsc do wisly???

Mattii Przodownik pracy

13.02.2007 20:06    #1517     Sufler - Porady do gry - Dyskwalifikacja
Koupcja,koripcja i jeszcze raz korupcja!Wkażdej gazecie jest o tym(Oczywiście sportowej).Ja mam takie zdanie według mnie Polska gdyby została zdyskwalifikowana to by nas bardzo zasmuciło,poruszyło,osłabiło(osłabiło oczywiście Polski FUTBOL)ale...to mogłoby też pomóc spójrzcie na to z innej perspektywy gdyby rzeczywiście udało się oczyścić nasz FUTBOL z korupcij(w co wątpie,a jeszcze bardziej wątpie w to że oczyścimy futbol we własnym gronie do tego musi się wtrącić FIFA i UEFA bo inaczej to nic z tego nie bęzie)byłoby wspaniale.Polska by się po tej dyskwalifikacji szybko nie pozbierała ale jak już by się udało wszystko poukładać wrócilibyśmy może do grona najlepszych zespołów(bez korupcij)ale...nawet jakbyśmy zaklinali,zamknęli tych którzy tą korupcję rozpoczęli albo w niej uczestniczyli(uczestniczą)kto wie czy oni po wyjści z więzienia znowu nie zaczną korupcji i terez pytanie czy to wogóle ma sens?A co się stanie z Polską Piłką pożyjemy zobaczymy,a jeśli chodzi o FM to wątpie żeby się dużo zmieniło mi się wydaje żę jeśli nas już zawieszą to w grze zostanie to uruchomione dopiero w następnej części:FM2008(jeśli wyjdzie a powiem wam żę chodź rok się dopiero zaczął już nie mogę się go doczekać).

mortty Partyzant

12.02.2007 12:15    #1518     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja grałem Wisłą Kraków ok. 3500 dni

osiągnąłem nią wszystko oprócz pucharu UEFA
po drugim sezonie zostałem wicemistrzem LM

krolik_vv Młody aktywista

11.02.2007 21:05    #1519     Sufler - Porady do gry - Sukcesy innych
Ja tu sobie czytam wasze sukcesy i się kurcze zastanawiam, jak można np. Koroną Kielce wygrać LM, grać w ćwierćfinałach itp. Od czego to zależy. Ja sobie gram Wisełką i bez większych sukcesów. Co sezon wygrywam lige, PP i SP gram w UEFA, ale najwyższy wynik to ćwierćfinały. Teraz jakimś cudem wyszedłem z grupy w LM. I tu moje pytanie. Jak był temat, to sorry, ale nie wiem, co wpisać w wyszukiwarce

meszynski_m Młody aktywista

06.02.2007 19:03    #1520     Sufler - Porady do gry - MŚ w Polsce i nie tylko
Witam wszystkich. Mam następujące 2 pytania:
1. Czy jest mozliwośc aby Polska została organizatorem MŚ lub ME lub tez igrzysk olimpijskich? Jeśli tak to jaki czynnik na to wpływa?
2. Czy jest możliwość aby w Polsce odbył się finał LM lub PUEFA? Jeśli tak to jaki czynnik na to wpływa?

Z góry dziękuję za pomocne wypowiedzi w mojej sprawie.

Pozdrawiam wszystkich maniaków FMa. :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution