Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

krolik219 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.02.2007 18:57    #1501     Sufler - Porady do gry - 2006 czy 2007?
dla mnie 2007 aktualne sklady, wiecej opcji "menadzerskich", poprawione bledy z FM 2006 np. gdy gralem wisla to Puchar Uefa wygral Litex Łowecz(????) w 2007 nie dostrzeglem takich bledow.

lokibb Partyzant

25.02.2007 23:25    #1502     Sufler - Porady do gry - Janczyk, a liga...
Witam!
Prowadzę Legię w pierwszym sezonie i mam problem z Dawidem Janczykiem. W europejskich pucharach(eliminacje do PUEFA, 2 i 3 runda) ten gość jest nie do zatrzymania (4 mecze, 7 goli), ale ligę kompletnie odpuszcza. Świadczy o tym jego bilans, 8(2) mecze i tylko 2 gole i do tego jeden z karnego. Nie wiem co z tym zrobić bo nie mam za co karcić tego zawodnika, fakt, że ma aktualnie zawieszenie na 4 mecze i hat-trick w meczu z AZ go usprawiedliwiają, lecz nie mam zamiaru trzymać tego piłkarza w momencie kiedy interesują się nim takie kluby CSKA,Chievo oraz HSV. Może macie doświadczenie w takich sprawach, gdyż mi nic nie przychodzi do głowy.
Pozdrawiam.

Rafix9c Partyzant

Ja tak samo miałem tylko zinym klubem polskim.Musisz onieść jakiś znaczący sukces np wygrać puchar UEFA. jeśli wygrasz ten puchar to zwiększyci się popularność . Bedziesz mugł się ubiegać o różne stanowiska.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Zapewne za mało sukcesów odnosiłeś, miałeś za mało mistrzostw kraju, za mało punktów menedżerskich. Pewnie były to inne realia, ale grając w FM 2005 Wisłą Kraków zatrudniono mnie do reprezentacji Ruminii i beniaminka Alemanni Aachen dopiero po 4 sezonie (4 mistrzostwa i Puchar UEFA). Więc grając polskim klubem będziesz musiał się mocno napracować, żeby cię przyjęli gdzieś za granicę ;) Cierpliwie czekaj na jakąś ofertę albo sam je składaj (podkreślam, że jest to bardzo ryzykowne) do klubów bez szkoleniowca.

RafalGT Partyzant

Seju Nie potwierdzam nie zaprzeczam :D Pojade na urlop zreszta zasluzaony :) w koncu 2 raz z rzedu wygralem zadluzonym Atletico puchar UEFA :P jak na dwa niecale lata pracy w tym klubie to chyba sukces a liga moze wlaczy Normalnie na sezon 2011/2012

RafalGT Partyzant

25.02.2007 10:10    #1506     Sufler - Porady do gry - Brak terminarza ligi polskiej
MAm Tak Samo Jak Ty TYLE ze ja ! :DWitam i odrazu uprzedzam moj problem jest chyba nierozwiazywalny mam uruchumione ligi z 4 panstw Angielska (Chempionship i wyzsze) Wloska ( Seria B i wyzsze ) Polska ( 2 lige i wyzsze ) oraz Hiszpanska ( BBVA i wyzsze ) Na dzien gry czylli 7 maja 2011r Ligi niedzilaja po 18 kolejkach z hiszpanskiej ligi Trach 19 niema wogole o kolejnych nawet niewspomne rownierz w polsce Angli czy wloch ligi stoja zatrzymaly sie i brak w terminarzu. Moja liga hiszpanska nie dziala od 22 grudnia 2010 !! jak wczesniej podalem mam juz 2011 i to 7 maja ! nierozumiem bo puchary dzialaja sam jestem Finalista jednego z nich (UEFA) niewiem czy to moze jakis Ligowy strajk :P ?POMOCY !! boje sie klikac kolejnych dni ! Dolaczam terminarz rozgrywek 1 ligi hiszpanskiej ... :/ PomocY !

RafalGT Partyzant

Na urlop pojde po finale pucharu Uefa :) a na pytanie Kozzi'ego nieodpowiem :)

RafalGT Partyzant

Witam i odrazu uprzedzam moj problem jest chyba nierozwiazywalny mam uruchumione ligi z 4 panstw Angielska (Chempionship i wyzsze) Wloska ( Seria B i wyzsze ) Polska ( 2 lige i wyzsze ) oraz Hiszpanska ( BBVA i wyzsze ) Na dzien gry czylli 7 maja 2011r Ligi niedzilaja po 18 kolejkach z hiszpanskiej ligi Trach 19 niema wogole o kolejnych nawet niewspomne rownierz w polsce Angli czy wloch ligi stoja zatrzymaly sie i brak w terminarzu. Moja liga hiszpanska nie dziala od 22 grudnia 2010 !! jak wczesniej podalem mam juz 2011 i to 7 maja ! nierozumiem bo puchary dzialaja sam jestem Finalista jednego z nich (UEFA) niewiem czy to moze jakis Ligowy strajk :P ?POMOCY !! boje sie klikac kolejnych dni ! Terminarz rozgrywek 1 ligi hiszpanskiej chcialem dolaczyc ale nie udalo mi sie kazdemu chetnemu mi jakos doradzic owy terminrz przesle na meila POzdrawiam i Licze na wasza pomoc ... :/ PomocY !

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.02.2007 15:10    #1509     Sufler - Porady do gry - piłkarze - polska-obazki
1.Nie ale to możliwe
2.Zdobycie Pucharu UEFA Wisłą Kraków (3:2 z Betisem)
3.Kolumbia i Chile tam są dopiero talenty
4.Bo dostał w łape od przeciwnej drużyny
6.Nie rozumiem
7. youtube.com,

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

Nie wiem jak to się ma do Pucharu Uefa ale zdaje się, że w LM jeśli dojdziesz do fazy grupowej, możesz ponownie zgłaszać zawodników jeśli dobrze pamiętam i nic nie pomyliłem^^ w każdym bądź razie możesz poczekać i spróbować :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution