Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

matulik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.03.2007 19:42    #1481     Sufler - Porady do gry - Więcej miejsc w pucharach POLSKA
Witam.
Dodali wam kiedys miejsca dodatkowe w pucharach w polsce? Ja przy prowadzeniu kilku druzyn roznymi grami, gralem po pare sezonow (3-5), nawet wysokie efekty ( polfinaly UEFA, wyjscie z grupy LM, 20 pozycja w rankingu UEFA), ale zawsze miejsca takie same..
Troche denerwujace, jak sie chce grac co rok w LM trzeba wygrywac lige..

A przy okazji drugie pytanie - czy podczas prowadzenia jakiegos zespolo (obojetnie liga), jakis zespol z Polski osiagnal cos wiekszego?

pozdrawiam

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

13.03.2007 18:57    #1482     Sufler - Porady do gry - oczekiwania
Możliwe że jest to kolejny bug gry, bo przecież awans do pucharu uefa to chyba bezpieczne miejscei powinno zadowolić zarząd:)

Ebi-21 Kenebi Partyzant

13.03.2007 18:53    #1483     Sufler - Porady do gry - oczekiwania
mialem zajac bezpieczne miejsce w lidze. w jednym sezonie bylem 10/20 i bylo zle w nastepnym 7 i zagram w uefa a zarzad jest nadal rozczarowany to ktore miejsce jest bezpieczne jak tak?

Proletariat

13.03.2007 14:55    #1484     Sufler - Porady do gry - PU a nie LM???
Gram Man Utd pierwszy sezon nie poszlo mi za dobrze gdyz do ostatniej kolejki walczylem o 4 miejscie ktore gwarantuje kwalifikacje do LM,jakiez bylo moje zdziwienie jak zajrzalem do tabeli i gdy zobaczylem ze mimo 4 pozycji bede gral w Pucharze UeFa przeciez Anglia ma 4 miejsca w Lm czy to jakis bug???

geo.adi Partyzant

12.03.2007 17:53    #1485     Sufler - Porady do gry - Ile meczy?
ciekawy sposob jak cierpisz na brak kasy na transfery... (w juve raczej niemozliwe, ale ile mozna wygrywac wiec gram palermo - tam to juz 5 mln euro to duzo na transfery. kupilem matusiaka i w 8 meczach strzelil 2 gole, w tym jeden w pucharze uefa a jeden w serie a - kiepsciutko, chyba poleci...)

jordaneq Młody aktywista

slaby klub?? 1 sezon ćwierćfinal UEFA , 2 sezon wygralem UEFA 3 sezon gram w cwiercfinale LIGI MISTRZOW wiec chyba raczej nie za slaby.PO za tym Millan ma status w druzynie jako nie potrzebny, a po za tym duzo osob pisze ze w 1 sezonie kupily millana i cardenasa wiec nie wiem co jest grane??!!??!!

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

09.03.2007 14:58    #1487     Sufler - Porady do gry - Ajax - PSV
Mogę potwierdzić sytuację którą miał autor tematu, również zapisałem grę przed samym meczem, chyba finału pucharu uefa, jeśli dobrze pamiętam, grało porto z man City, zawsze wygrywało porto, ile razy bym gry nie wczytał, wczytywałem z ciekawości by zobaczyć czy po pierwszym meczu po którym mnie z gry wywaliło będzie tak samo, było zawsze tak że wygrywało porto, więc jest bardzo duże prawdopodobieństwo ze gra generuje zwycięzce meczu jeszcze przed jego rozpoczęciem:)

Ivor Partyzant

09.03.2007 07:24    #1488     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja Wisłą Płock grałem trzy sezony zdobywając dwa razy mistrzostwo, puchar polski i superpuchar. Miałem mocarstwowe plany i już niemal awansowałem do fazy pucharowej ligi mistrzów, ale Milan sie spiął i nie udało mi się zremisować na San Siro. W pucharze UEFA odpadłem po ciężkich bojach z Dortmundem. Niestety save mi się popsuł i nie mogę już wczytać tej gry więc próbuję swoich sił Alemanią Aachen.

Zagłębiaczek Partyzant

08.03.2007 23:30    #1489     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ah :D zgadzam sie calkowicie z AveCraxa :P ja wlasnie wygralem Puchar UEFA Wisla Plock :D Puchar Polski troszke wczesniej tez drugi raz z rzedu trafil w moje rece... jeszcze tylko do kompetu brakuje mi mistrzostwa Polski ale mysle ze nie bedzie z tym problemu :D zalaczam zdjecie z finalowego meczu UEFA :D ah coto byl za mecz :D dawno sie tak nie denerwowalem :D i to jeszcze przed gra xD

a teraz panowie co mi radzicie? prowadzic dalej czyli do konca mojego kontraktu (2015) Wisle Plock czy zrobic tak jak moi czolowi zawodnicy (Czaplinski---->Juventus, Zelaya---->R. Zaragoza, Nowacki---->Club Brugge, Chaurant---->Valladolid, Lysenko---->Sochaux) skonczyc przygode z ta druzyna i przejsc do jakiegos innego klubu? Bo mam jakos takos mieszane uczucia :) z gory dzieki za rade :) pozdro dla wszystkich :D

matulik Partyzant

07.03.2007 16:31    #1490     Sufler - Porady do gry - KASKA
witam. gralem wisla 3 sezony.

w 1 sezonie odpadlem z UEFA zaraz po wyjsciu z grupy

w 2 sezonie awansowalem do fazy grupowej LM, zajelem 3 miejsce i awansowalem do UEFA - doszedlem do polfinalu

w 3 sezonie scenariusz identyczny co w 2.

Po 2 sezonie moj budzet wynosil okolo 60 mln zl. i dostalem 12mln zl na transfery. Po 3 sezonie budzet urosl do prawie 100mln zlotych, dostalem bagatela 32mln zl na transfery (szczeze mowiac to nawet niemialem co z nimi zrobic - kupilem paru gosci ale i tak mi zostalo 15).

Sumujac, dostaniesz napewno wiecej na transfery, ale popatrz na budzet klubu, moze masz duzo zawodnikow ktorzy maja wysokie zarobki i ci strasznie po budzecie leci.

ogolnie rzycze powodzenia :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution