Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

sm1leY Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.03.2007 16:12    #1471     Sufler - Porady do gry - Klub w Europejskich Pucharach
"Leeds United (Championship), Nottingham Forest (League 1), Juventus (Serie B);p, Stade Rennes (League 2)."
widze ze twoje pojecie o pilce nie jest zbyt rozlegle ;O
jak napisal widzewkarpim te kluby nie graja w pucharze UEFA tyle co je ze soba laczy to to ze kiedys ten puchar zdobyly.
A Rennes gra w 1 lidze francuskiej ;]

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.03.2007 15:53    #1472     Sufler - Porady do gry - Klub w Europejskich Pucharach
no nie wiem, czy Juve gra w Uefa, a raczej wiem, że nie gra, jestem jego fanem i nie gra, Nottingham raczej z Francjii nie jest i w Uefa takze nie gra, Leeds takze nie gra w UEFA (chyba) a Stade Rennes nie jestem pewien czy gra w Uefa i 2 lidze
PS. ale nie do końca jestem pewien niektorych

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

14.03.2007 20:14    #1473     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
1.uu to nieciekawie w tej sprawie Ci nie pomogę:(
2.Ja grałem 15 sezonów, potem sejw mi padł:(
3.To jest niestety jak w prawdziwym życiu, raz sie ma dzień konia a raz puszcza szmaty,tutaj kłania si.ę realizm gry:)
4.W menu treningu masz nowa pozycja i tam ustalasz jakiej ma się uczyć zawodnik, poza tym w edytorze możesz zmienić pozycję zawodnikowi:)
5.Byli piłkarze czasami są dobrymi trenerami a czasami nie, to zależy od ich atrybutów. Jak grałem Realem to guti był potem znakomitym trenerem:)
6.Swoje statystyki możesz sprawdzić w edytorze czasu rzeczywistego, swoją drogą fajnie by było gdyby coś takiego dodali:)
7.Rzeczywiście dziwne, może kolejny bug gry?
8.Raczej polskim zespołem się nie da chyba ze w wirtualnej przyszłości dalekiej przyszłośći, choć nie takie rzeczy się w managerze zdarzały, np. Legia w finale Pucharu UEFA w 2010 roku:)
9.Przejdzie
10.Zależy to od wielu czynników, od ustawienia przeciwnika, od rozmowy motywacyjnej, od formy twoich graczy, od pogody, niestety tych czynników jest bardzo bardzo dużo:(
11.Gdy grasz dobrym klubem to jedną gdy grasz słabszym klubem to ustawiaj specjalną takse na silniejszych przeciwników:)
12. Dają Ci taki budżet jaki mogą, a wymagania w takich klubach zawsze są wielkie:)

mkanius Przodownik pracy

14.03.2007 20:13    #1474     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
1.ja też tak miałem że mi sie ostatnia gra usunęłą ale potem moze porostu pirat??(a jak nie to cos jest nietak)
2.szczerze ja tam grałem tylko 3 sezony i grałem w ok 2 dni
3.Dlatego że poprostu moze treneer żle zareagował albo porostu złe warunki pogodowe albo trudny rywal lub poprostu złuy dzienń
4.Wchodzisz w trening nacisnij na gracza i tam pisze zmień pozyjcje
5.Jasne
6.oni poprostu mają takze role trnerów asystentów itp
7.czasmami juz posrotu brak zawodników na mentora ja tez tak miałem
8.da się ale to wymaga kilka sezonów cięzkich truduów
9.tak ale dopiero np gdy lech czy pogoń zdobędzie jakies osiągniecie np mistrzoswto i cwiercfinał uefa
10.od pogody morali(o rozmowe mi chodzi)i od taktyki 2 druzyny
11.ja tam biore 1 na cały sezon ale to juz od ciebie zalezy
12.ale po pół sezonu zwiększą ci budzet

hoody Przodownik pracy

13.03.2007 20:44    #1475     Sufler - Porady do gry - Więcej miejsc w pucharach POLSKA
@ predaktor: Chyba nie grałeś w fm 07! W pierwszym sezonie w eliminacjach ligi mistrzów gra "tylko" Legia! Wisła tylko w pucharze uefa! ;) Pozdro

Artur2350 Partyzant

13.03.2007 20:06    #1476     Sufler - Porady do gry - Więcej miejsc w pucharach POLSKA
U mnie w pierwszymsezonie Legia dotarla do polfinalu pucharu uefa i przegrala

13.03.2007 19:53    #1477     Sufler - Porady do gry - Więcej miejsc w pucharach POLSKA
W roku 2012 bodajże było jakoś tak że mieli dwie w LM i dwie w PU, aha jeszcze jedną w Pucharze Lata, ale powiem Ci, że u mojego kolegi to mieli już 2 w LM i 4 w Pucharze UEFA, oraz oczywiście jedna w Pucharze Lata:) Ale u niego to był chyba rok 2019 lub 2020.

pablito565 Młody aktywista

13.03.2007 19:52    #1478     Sufler - Porady do gry - Więcej miejsc w pucharach POLSKA
jak grałem monaco to wisła była w półfinale pucharu uefa a mi sie 2 razy zdarzyło że wylosowali miejsce klasyfikacji fair play:d jak grałem pogonia:D

jordan23 Partyzant

13.03.2007 19:51    #1479     Sufler - Porady do gry - Więcej miejsc w pucharach POLSKA
Niedawno gdy gralem arsenalem to wisla w tym czasie doszla do polfinalu pucharu uefa-odpadla ;/ albo ostatnio w kwalifikacjch do LM legia wyeleminowala ac milan :D

13.03.2007 19:46    #1480     Sufler - Porady do gry - Więcej miejsc w pucharach POLSKA
Gdy prowadziłem Wisłę Kraków miałem dwa kluby w LM, jeden w 3 rundzie eliminacji LM, drugi w drugiej:) Dodatkowo dostałem kiedyś miejsca wylosowane w tej klasyfikacji fair play, ale to zdarzyło się raz:) Co do drugiego pytanie to Gdy prowadziłem Real Madryt to Wisła kraków raz była w ćwierćfinale Pucharu UEFA i raz wyszła z grup Ligi Mistrzów, prawie co roku też grała w LM:) Wtedy też mieli więcej drużyn w pucharach jako kraj:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution