Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.03.2007 19:34    #1461     Sufler - Porady do gry - Jak zacząć najlepiej grę??
Nie wiem co w tym dziwnego? Ja w pierwszym sezonie Wisłą dotarłem do finału Pucharu Uefa i dopiero tam przegrałem.

giersik Przodownik pracy

27.03.2007 18:54    #1462     Sufler - Porady do gry - Jak zacząć najlepiej grę??
Haha...Puchar UEFA Wisłą w pierwszym sezonie...i LM w trzecim :/

jacek20 Partyzant

27.03.2007 17:19    #1463     Sufler - Porady do gry - Jak zacząć najlepiej grę??
A ja powiem tyle, że nie trzeba klubow jak Milan zeby wspinac sie w tej grze na szczyt. Po 10 sezonach w Wisle Krakow, zostalem najlepszym menagerem na swiecie w rankingu sław. Wygralem tym klubem w przeciagu lat 2007 - 1015 trzy razy LM, raz superpuchar europy, raz 2msce w superpucharze europy, dwa razy klubowe MŚ, raz puchar uefa, 9 razy lige, 9 razy puchar polski, 8 razy superpuchar, 1 zajalem 2msce w superpucharze polski. pomijam dziesiatki meczow turniejowych ktore sam wszczynalem z klubami bardziej doswiadczonymi od mojego. Organizowalem duzo sparingow, szukalem pilkarzy z wolnych transferow, albo brazylijczykow wartych po 10 mln euro a majacych klauzule odejscia w wysokosci 600 tys-1mln euro. Po prostu dobrze ustawiałem taktyke na mecze i robilem to o czym wielu graczy zapomina, mianowicie zbieralem dobra EKIPE TRENEROW. To pozwolilo mi lepiej i szybciej rozwijac pilkarzy. Nie sposob kupic potencjalna gwiazde i pozwolic mu grac. musi miec dobrych szkoleniowcow wokol siebie, jak i fizjoterapeutow z wysokimi umiejetnosciami motywacyjnymi. Zaczalem gre w 06 teraz jestem w 07. Nie chce mi sie grac jakimis barcelonami, arsenalami czy milanami mimo ze bardzo te kluby lubie i z kazdym z nich udalo mi sie nawiazac wspolprace (kluby patronackie) - przez co nie tylko zyskiwalem doswiadczenie, ale i pieniadze. Niewiele bo niewiele, zawsze jednak cos. Poza tym skupilem sie na dobrym ustawieniu treningu. Nie przeciazam zawodnikow ale i nie popuszczam. Dyscyplina jest, nie ma zadnych absencji na treningach, a jak sa, to nie maja pieniazkow przez 2 tygodnie. Poza tym rozbudowywalem sukcesywnie szkolke, stadion, zaplecze treningowe... Zawodnicy zawsze dostaja kontrakty odpowiednie do swoich umiejetnosci. Zarowno zarzad jak i pilkarze sa moimi ulubiencami, a ja naleze do najbardziej szanowanych ludzi jakich oni znaja :) Dolaczam obrazek. wszyscy wiemy ze kodow nie ma, a nie korzystam z takiego chlamu jak edytory, zadna to wtedy przyjemnosc z grania. Pozdrawiam wszystkich F-M-aniaków ;)

ps

Ari Młody aktywista

giersik Czarnogora jak mnie pamiec niemyli nienalezy jeszcze do FIFA tylko do UEFA:)

deco87 Partyzant

mam pytanie, zapewnie gracie juz wiele sezonów w fm 2007, czy czarnogóra gra w EL MŚ 2010??? ( wiem ze czarnogóra jest od stycznia 53 członkiem UEFA i 2 dni temu pokonała w meczu towarzyskim wegrow 2-1) z góry dzieki:)

dscorp Partyzant

25.03.2007 01:33    #1466     Sufler - Porady do gry - Kryzys formy(przez puchary?)
W poprzednim sezonie zająłem w lidze 2 miejsce(gram Litexem Łowecz) wszystko szło pięknie ładnie. Nowy sezon, mecze sparingowe wygrane wszystkie... zaczęła się liga, zaraz potem puchary... iii wszystko runęło... aktualnie po 13 kolejkach jestem na 12 miejscu w tabeli, z pucharów odpadłem dawno (Chelsea w LM i Standard w UEFA). Próbowałem wszystkiego... rotacji w składzie, dawania szansy młodzikom nawet zebranie zespołu i zmiana muzyki słuchanej podczas gry guzik dała... morale są w fatalnym stanie. Wytłumaczcie mi dlaczego tak jest, że gdy drużyna gra w pucharach, ma tak ogromne problemy w lidze... i jak to sie dzieje, że zespół w jednym sezonie walczy o mistrzostwo a potem bez wyraźnych przyczyn i błędów(jak sądzę) z mojej strony nagle zaczyna grać beznadziejnie... mecze które powinienem wygrywać(Conegliano German-Litex) remisuje 0:0 oddając 22 strzały na bramkę rywala, a mecze "na styku" kończą remisem, bądź porażką... 2 z trzech zwycięstw jakie udało mi się odnieśc to gole na 1:0 w ostatnich minutach, gdy w przerwie dałem swobodę taktyczną nieograniczoną... czy to w takim razie kwestia słabej taktyki... Nie zmieniałem jej poniewaz z tego co wiem, zmiany taktyki źle wpływają na zespół a w poprzednim sezonie tą taktyką osiągnąłem świetny rezultat bynajmniej... Doradźcie coś...bo rozwalę coś w domu jak dalej tak będzie ;p Czy jest jeszcze szansa wydźwignąć zespół z kryzysu, czy w takiej sytuacji raczej powinienem rozglądać sie za nowym pracodawcą? PozDrawiam

Cannigia10 Młody aktywista

24.03.2007 16:02    #1467     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
dzięki hoody za poparcie. Mam nadzieje ze niedługo Stal będzie biła sie z najlepszymi ( w tym z Legią), bo przecież Stal to:MISTRZ POLSKI
1973, 1976
wice MISTRZ POLSKI
1975
3 miejsce
1974, 1979, 1982

FINALISTA PUCHARU POLSKI
1976

1/4 PUCHARU UEFA
1976

wice MISTRZ POLSKI JUNIORÓW
1964
3 miejsce
1968, 1969, 2006

geo.adi Partyzant

16.03.2007 19:10    #1468     Sufler - Porady do gry - irytacja siega granic...
zmniejszylem troche obciazenia i dalo efekt w posaci kilku wygranych. zajmuje juz 3 miejsce w tabeli serie a.
nie chwalac sie to ogralem rome 1:0 i 3:0 w cwiercfinale p. uefa :D:D:D:D

geo.adi Partyzant

15.03.2007 21:50    #1469     Sufler - Porady do gry - irytacja siega granic...
szlag mnie trafia kiedy to w kolejnym meczu w lidze (serie a, gram palermo, pierwszy sezon) udaje mi sie zagrac tylko na remis... >:| mam 28 meczy w tym 12 remisow i 5 porazek... zajmuje 8 miejsce co jest zdecydoawnie ponizej moich oczekiwan... jednak nie to jest najgorsze. sklad mam calkiem niezly (kilka drobnych modyfikacji wzgledem startu - matusiak, Guzman i tudor z juve + cristian zapata i iaquinta w zimowym oknie transferowym) a zdarzaja mi sie przegrane w granicach 3:0 z ostatnia druzyna w tabeli!!! mecz wczesniej wygrywam w p. uefa z leverkusen w dwumeczu 4:2 (2 x 2:1) i remisuje bezbramkowo z interem ktory gromi wszystkich jak leci... skad takie wachania formy?! nie wiem czy problem jest w grze czy moim stylu gry (gram na zmiane 4-5-1_def i 4-4-2_atak)? jesli macie jakies porady to bede bardzo wdzieczny. choc gram w cm'a i fm'a od wersji
cm 98 to ciagle nie moge wypracowac sobie dobrej taktyki. nie mowie o uniwersalnej na wszystkich, ale na kiepskie druzyny by sie cos przydalo...
pomocy :(

Ari Młody aktywista

15.03.2007 16:49    #1470     Sufler - Porady do gry - Klub w Europejskich Pucharach
Gretna (Szkocja) widzialem grajac Liverpoolem ze gra w Pucharze UEFA.Vaduz tez gra.Wiecej nieznam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution