Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Pawlak Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
wydaje mi sie że jak wygrasz puchar UEFA to ci zwiększą budżet płacowy bo za puchar UEFA chyba troche kasy dostaniesz :D ale niewiem ile sie dostaje kasy za puchar UEFA bo nigdy niewygrałem :(

Thefuture Partyzant

Siema jestem tu nowy i od razu mam pare pytań dotyczących Juve. Otóż bez problemów wszedłem do Serie A, wcześniej udało mi sie wygrać nawet Puchar Włoch, który mi pozwala grać w Pucharze Uefa. Po awansie myślałem, że będzie już tylko lepiej, jednak mam spore kłopoty z kasą w klubie, a dokładniej z płacami. Niedość, że z 20 zawodników wróciło z wypożyczenia to każdy zawodnik u mnie w zespole miał klauzulę w kontrakcie, że po awansie zarobki wzrosną o 25%. Teraz taki Buffon i Trezeguet zarabiają po 80tys. Po sezonie kończy mi się kontrakt z Del Piero, a mimo, że ma 33 lata to nieźle sobie radzi. Napiszę, że różnica miedzy wydatkami na płace wynosi -136tys. Trochę mnie to martwi, bo nie chcem stracić zawodników nie podpisując z nimi kontraktu. Co z tego, że jestem chyba z 12 z najbogatrzych klubów na świecie skoro mam takie duże problemy. Ale teraz nasuwa się pytanie jakbym wygrał Puchar uefa i zdobył mistrza włoch to klub zdecydowałby się podwyższyć kase na płace?????? W 2008 jeszcze wracam na stadion Delle Alpi, bo obecnie kiszę sie na jakimś Olimpico, który ma pojemność ok.24tys. Proszę o pomoc i z góry dzięki.

jacob08 Młody aktywista

05.04.2007 18:20    #1453     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja w FM 07 Wisłą Kraków zacząłem 12 sezon:) i moje osiągniecią to: 8x Mistrz Polski, 4x Puchar Polski, 7 razy Super puchar Polski oraz 2 znaczące sukcesy w Europejskich Pucharach: w sezonie 20142015 zagrałem w finale Pucharu UEFA z Arsenalem (0:2), oraz w sezonie 20132014 osiągnełęm półfinał Ligii Mistrzów. Mój najlepszy mecz zagrałem z Newcaste United w sezonie 20152016, wygrałem z nimi 5:2 u siebie po dogrywce, ale 1-szy mecz przegrałem na St. James' Park 4:1. Satysfakcją było to, że "Sroki" wygrały wtedy Champions League:). Niestety nie posiadam screenów:(

pit9991 Młody aktywista

05.04.2007 10:13    #1454     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
w FM 2007 z Górnikiem Polkowice awansowalem do pierwszej ligi,wygralem PP,w Pucharze UEFA doszlem do 1/8 finału a to wszystko w 3 sezny,a no potem wygrałem LP ale w LM odpadłem w 3 rundzie.screeny wyśle jak będe umiał je pokazać:p

blaszek Partyzant

05.04.2007 10:07    #1455     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie korzystam z edytora bo to troche bez sensu.Po prostu Ustari chciał odejść z Inpediente ,a Gago,Palacio i Marcelo ściągnąlem w ostatnim sezonie jak troche namieszałem w Pucharze UEFA.Też się zdziwiłem jak chcieli przyjść ale to moi ulubieńcy w tej grze i musialem ich mieć.No i się udało.

matulik Partyzant

02.04.2007 19:51    #1456     Sufler - Porady do gry - Wyjscie bramkarza w pole karne
Witam, nurci mnie jedno pytanie. Gralem dzis mecz Wisla - Villareal w pucharze UEFA. Przegrywalem do przerwy 0-1, jednak po przerwie zdolalem zdobyc 3 bramki. W 80 minucie zdobylem bramke na 3-1 dla mnie, zmienilem ustawienie graczy na bardziej defensywne (gra na czas, wolniejsze tempo, dlugie podania). Juz zadowolony kolejnym zwyciestwem w PU, patrze, a tutaj 83 minuta rzut rozny dla mnie, i Mariusz Pawełek wbiega w pole karne przeciwnika by stworzyc "przewage". W konsekwencji przewage uzyskalem w taki sposob, iz zawodnik Villareal strzelil z ponad polowy boiska mi bramke, nastepnie minute pozniej z kontrataku druga i skonczylo sie dobre.

Ogolnie chodzi oto czemu Pawelek wchodzil na pole karne rywali? (mial ustawione polecenia dla pilkarza - Bramkarz).

Pozdrawiam

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.04.2007 19:32    #1457     Sufler - Porady do gry - puchar INTERTOTO
Zależy od ligi. Najczęściej do Intertot kwalifikuje się zespół, który w tabeli zajął miejsce tuż z miejscem premiowanym w Pucharze UEFA. Ale kiedyś miałem tak, że jakiś klub [chyba Levante] nie zgłosiło się do Intertoto [mieli 8 czy 9 pozycję], więc w pucharze tym wystąpił Real Sociedad [kolejna lokata, yuż za Levante]. Więc zawsze warto zgłosić zespół. P:)

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

01.04.2007 18:13    #1458     Sufler - Porady do gry - puchar INTERTOTO
To zależy od miejsca jaki zajmuje dany kraj w danym sezonie w klasyfikacji prowadzonej przez UEFA.

blaszek Partyzant

31.03.2007 20:45    #1459     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja mogę się pochwalić moją karierą w Wiśle Kraków.Przez 3 sezony 3 krotnie wygrałem Lige i 3 razy Puchar Polski ,a także 2 miejcem w Pucharze Uefa.Moja jedenastka z 3 sezonu:Ustari-Jiranek,Głowacki,Hubschman,Marcelo(Golański)-Błaszczykowski(Barreto),Gago,Bueno(Garguła),Nakamura-Palacio,Zarate

sefko1 Przodownik pracy

30.03.2007 10:42    #1460     Sufler - Porady do gry - Jak zacząć najlepiej grę??
Wbrew pozorom, wcale tak łatwo sie nie gra klubami z najwyzszej półki. Raz grałem Realem Madryt i wcale rewelacyjnie mi nie szło. Ja sam nie preferuje grania ogórkami (6 liga angielska,4 liga szkocka). Wole coś posrodku. Miałem kariere Ternaną, Śląskiem Wrocław a teraz Nottm Forrest. Kazdy musi znależć to co mu sie najbardziej podoba.

P.S.Gratuluje mojejmu imenikowi sukcesów z Wisłą. Mi w FM06 zdobycie PUEFA zajeło Śląskiem 6 sezonów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution