Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.04.2007 16:44    #1421     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
rafiraf - jest takie coś jak budowa stadionów i one sie budują jakieś 2-3 lata. A co do ME 2008 - skoro jesteśmy pierwsi w grupie i nam sie nie udają, to co musi sie stać, aby sie udały?? A co do stadionów:
1. Gdańsk - nowy stadion, budowany od podstaw
2. Warszawa - przebudowa stadionu 10-lecia (Jarmark Europa :] )
3. Wrocław - nowy stadion
4. Poznań - stadion nowy, prawie połowa zbudowana

Jeszcze będą rozbudowywane w Chorzowie (to nasz stadion narodowy, którego ponoć nie mamy) i Krakowie, na wypadek, gdyby UEFA wprowadziła do finałów 24 drużyny zamiast 16 (ponoć są takie projeky).

Więc jak sie ktoś nie zna, to prosze być ostrożnym w swoich sądach, bo możesz być wyśmiany :)
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

wrobel86zzyzx Młody aktywista

18.04.2007 11:59    #1422     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
Hurrrraaaaa!!! mamy euro!!! mozna jakos w edytorze ustawic zeby tez w fm bylo????

gregor10 Młody aktywista

17.04.2007 15:43    #1423     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
JA nie bede wymyslał jakis super- gier 20 sezonowych.. najdłuzej gralem w fm05 któryms z klubów z polskiej 1 ligi i gralem 2 sezony i zdobylem wice-mistrza mistrza 2 x puchar 1/8 pucharu UEFA polfinal LM... Ale gralem w fm07 POLONIOM BYTOM.. zagralem tez jakos 2 sezony i w pierwszym awansowalem do extraklasy a w ekstraklasie wice mistrzostwo.. I TO TAKIMI SZARAKAMI JAK POLONIA BYTOM...Wasz błąd polega na tym ze skoro rząd oczekuje ze bedziecie sie bronic przed spadkiem to wy sie bronicie przed spadkiem zamiast walczyc o wyzsza klase rozgrywek lub wygrywac w najwyzszej... POWODZENIA CHŁOPAKI!! :P

damianisko Partyzant

15.04.2007 20:32    #1424     Sufler - Porady do gry - Zespół nie do przejścia
Reaper ma zacje ... ale prosze bez kretactw Polonia...przyznaj sie ze oszukiwales troche bardziej niz "tylko" save/load
pozdro i zycze wiecej sukcesow Polonia moze uda Ci sie wygrac i puchar UEFA i LM w jednym sezonie hahaha :D

matinho02 Młody aktywista

14.04.2007 11:53    #1425     Sufler - Porady do gry - Sevilla FC
ja w pierwszym sezonie grajac sevilla zajolem 5 miejsce w lidze i wygralem puchar uefa grajac w ustawieniu 4 obroncow 2 srodkowych DP 2 skrzydlowych (OP) i 2 napastnikow
zalecenia: gra na odgrywajacego na glowe do Kanoute (zostal u mnie 3 pilakrzem swiata w pierwszym roku) gra skrzydlami no i mozesz ustawic gre z kontry
Pozdrawiam

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

13.04.2007 20:59    #1426     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Chyba Janasem cudotwórcą, mój kolega gra Wisłą 8 sezon i jego największym sukcesem jest Finał pucharu UEFA w 7 sezonie, a ty LM w drugim sezonie wygrałeś?? To jest awykonalne, niestety, mój kolega t prawdziwy gracz, który walczy uczciwie to jest jego sukces właśnie ten finał Pucharu UEFA. A ty piszesz tu bajki, takiego czegoś po prostu nie da się zrobić:)

giersik Przodownik pracy

12.04.2007 21:10    #1427     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
@mortty
Chłopie ty myślisz, że tu są debile twojego pokroju ?? Nawet metodą save/load byłoby to baardzo trudne i musiałbyś grać sezon w 60h. Wisła Puchar UEFA w 5 sezonie wygrac jest ogromnym sukcesem, a ty sobie napiszesz takie głupoty i myślisz, że ktoś ci uwierzy :/ ehh...

Kamis92 Partyzant

11.04.2007 21:39    #1428     Sufler - Porady do gry - cudowna forma ??
Mi się przypomina sytuacja, gdy grałem Bayerem Leverkusen(w wersji FM na PSP). Po pierwszym sezonie zdobyłem puchar UEFA(finał z Interem wygrany 2-1), a w lidze zająłem 9 miejsce(pokonywała mnie nawet taka Borussia Moenchengladbach)...
W każdym razie radzę ci dokonywać przed każdym meczem analizy rywala(pomaga ci w tym skaut, który co mecz ci pisze raporty), oraz obserwować formę i kondycję piłkarzy.
A co do tego, że w rzeczywistości tak nie ma....popatrz na taki Celtic....W Lidze Mistrzów grali genialnie, a w lidze.....dalej nie mogą przypieczętować tego mistrzostwa...

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

09.04.2007 18:24    #1429     Sufler - Porady do gry - Reputacja, a zatrudnienie
Ludzie, nie przesadzajcie. Nie trzeba wygrywać wszystkiego! Przecież zajęcie miejsca premiowanego miejscem w pucharach przecietnym / słabym klubem to też sukces. A jeśli jeszcze w następnym sezonie dojdziemy tym klubem np. do ćwierćfinału Pucharu UEFA to nasza reputacj wzrośnie o mocne kluby będą chciały nas zatrudnić. P:)

kregus Partyzant

08.04.2007 20:38    #1430     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie
No tak ale ty mi dałeś ze mam Loga a ja chce nazwę mice np zamiast "Puchar Euro" to "Uefa Cup" i o takie podobne mi chodzi, Logi to ja mam - niepotrzebne :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution