Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

baraneeq Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.04.2007 17:40    #1411     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Moim Zdaniem TO Reputacja o tym nie swiadczy swiadczą o tym osiagane wyniki przez ciebie jesli w kazdym sezonie wygrywasz wszystko to napewno predzej czy puzniej ktos ci złozy oferte:))ja Grałem Lechem Poznan Wygrałem Puchar Uefax1 Lige Mistrzówx2 Puchar Ligix3Puchar Polskix3 i Lige x3 w ciagu 3sezonów i jak wywalili ancelotiego z Milanu TO mi złozyli oferte:))wiec Powodzenia

Thefuture Partyzant

20.04.2007 17:37    #1412     Sufler - Porady do gry - reprezentacja i klub
Już z Juve wygrałem wymęczony puchar UEFA i bez trudu zdobyłem mistrza Włoch.(Bez wałków) (Dla tych, którzy myślą, że w drugim sezonie nie mozna wygrać UEFA, od razu piszę, że męczyłem sie w pucharze Włoch dzięki temu grałem w UEFA) Akuart tak się składa, że zarząd mnie kocha:P i w Juve osiągnąłem trochę. Jestem jeszcze w 10 najlepszych trenerów kraju. Kiedyś grałem Chelsea i Hiszpanią i pamiętam, że fajnie się grało i wygywyało.

krolik_vv Młody aktywista

20.04.2007 17:08    #1413     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Ja grajac Wisla Krakow w 5 sezonie dostalem oferte od Regginy, mialem mistrzostwo polski zawsze puchar polski zawsze i super i przy tym coroczne wystepy albo w LM albo UEFA. Wiec musisz sie niezle nameczyc, zeby sie zlitowali. Ale to tez chyba zalezy od klasy klubu (nie ublizajac Slasku):)

bury86 Młody aktywista

20.04.2007 15:57    #1414     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
hehe no wlasnie ale pechowo 2 razy z rzedu szybko odpadlem najpierw z LM a potem UEFA, no ale teraz powinienem se poradzic z moim skladem.Tak swoja droga ciezko mi sie gra polskimi klubami w europejkich pucharach, gralem juz nie raz jakims slabym klubem z Czech, Rumuni itp i sukcesy mniejsze wieksze byly, a Polskimi klubami cos mi nie idzie.
Dobra to dzieki chlopaki. milej gry i oczywiscie sukcesow zycze.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.04.2007 15:53    #1415     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Rozczaruję Cię, ale żeby zechciał Cię ktoś z Serie A będziesz musiał odnosić sukcesy na arenie międzynarodowej, bo działaczy z takich lig nie obchodzą wyniki w polskiej lidze. Dobra reputacja napewno się bardzo przyda, ale nie jest ona koniecszna do zatrudnienia w którymś z tych klubów. Jeśli uda Ci się daleko zajść w Pucharze UEFA, bądź w Lidze Mistrzów masz duże szanse.

pasy89 Partyzant

20.04.2007 00:00    #1416     Sufler - Porady do gry - Sukces! Niech żyje Wisła!
ja jestem lepszy bo arką gdynia w 3 albo w 4 sezonie doszedlem do finalu p.uefa(w 3 to ja chyba p.polski wywalczylem...)tak czy siak to jest niezla sztuka:)......najlepsi :Ghandi(bramkarz),faranczuk,sobanski(obroncy),ederson,keska(atak)

sachen Młody aktywista

18.04.2007 22:46    #1417     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
ja tu widze prosty zwiazek przyczynowo-skutkowy:
nowe stadiony przyciągną więcej ludzi. więcej ludzi = więcej pieniędzy = lepsze zespoły = LM i pUEFA na nowych stadionach HURRAAA

Zagłębiaczek Partyzant

18.04.2007 22:28    #1418     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
oby to byla prawda z ta nowa era :D juz sie nie moge doczekac walki w polfinalach, cwiercfinalach w p.uefa albo lm toczonej przez polskie kluby :D wiecej profesjonalizmu i wogole szok szok szok :D jesli to sie stanie w ciagu 5 lat to moj pomysl z wyjazdem z kraju zostaje odwolany :D

fudi Przodownik pracy

18.04.2007 22:00    #1419     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
właśnie obawiam sie czy skoro już będziemy mieli swoje 40tysięczniki to czy potem nie będzie problemu z wypełnieniem ich (po mistrzostwach). A czy tzw miasta rezerwowe też zaczynają budowę stadionów czy czekają na werdykt UEFA ?

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

18.04.2007 19:28    #1420     Sufler - Porady do gry - UEFA EURO 2012 POLAND UKRAINE :)
Te ME pod względem kibicowskim mogą być najlepsze tego jestem pewien. Nie boje się użyć tego słowa-Polska ma najlepszych kibiców na świecie. Pod względem organizacyjnym też będzie dobrze. UEFA nie może pozwolić na jakiekolwiek spóźnienia więc jakby co nasz przypili. Sytuacja dla Polski jest wyśmienita i na pewno ją wykorzystamy i myślę,że Polska baaardzo się dzięki temu rozwinie. Czego życzę sobie i wam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution