Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.04.2007 16:11    #1401     Sufler - Porady do gry - Polska
Nie wiem co mają ME to rozwoju ligi...gdyby ze 3 zespoły grały w LM i 5 w Pucharze UEFA to może coś by to dało...

gregor10 Młody aktywista

24.04.2007 20:25    #1402     Sufler - Porady do gry - prestiż klubu a ligi
Musisz jak najwyzej dojsc w LM lub w P.UEFA.. Wtedy moze przejdzie do Ciebie ktos z wyzszej półki :)

sefko1 Przodownik pracy

24.04.2007 16:48    #1403     Sufler - Porady do gry - Polska rozwiniętym krajem?
A co tylko kraj rozwinięty może organizowac EURO?? Nie przesadzajcie. To, że jesteśmy traktowani przez grę jak kraj rozwijający się wynika z innych faktów. Popatrzcie na gre naszych klubów w europejskich pucharach, na nasz dochód narodowy, na średnią płace i na chęć graczy z Europy Zachodniej do grania w naszej lidze (nie mówie o wyjątkach). To się musi zmienić. Okreslenie kraju jako rozwiniety to nie jest decyzja admisnistracyjna UEFA, a szereg czynników, które musimy poprawić.

nett7 Partyzant

23.04.2007 23:20    #1404     Sufler - Porady do gry - loga rozgrywek europejskich
wlasnie, prosze o konkretne linki ;]
dzieki Seju- to tez sie przydalo;] ale to nie o to mi chodzio heheh, chodzi mi o loga ligi mistrzow, pucharu uefa itp..
fudi7 jestes pewnie zajebistym searcherem heh ale co mi po tym ze Ty znalazles skoro ja nie, jak Ci sie przypomni gdzie to znalazles i chcialbys sie tym podzielic to ja jestem chetny i z gory thx! ;]

shearerr Partyzant

Gram juz 15 sezon Jagiellonia Bialystok zdobylem 2 razy puchar mistrzow i tyle samo puhcar uefa mam bardzo dobrych pilkarzy noooo tylko cos sie zaczelo psuc mi w mojej druzynie wiec doszlem do wniosku ze musze zakupic dobrego pilkarza za duze pieniadze ale problem w tym ze nie mam odpowiednio duzo kasy chcialbym sprzedac 2 moich pilkarzy tylko jest mi szkoda bo to sa bardzo dobrzy pilkarze oboje maja kontynentalna reputacje noi graja regularnie w reprezentacji a cena za jednego wynosi...tyyyylko 5 mln funtow a to jest najbardziej wartosciowy pilkarz w moje druzynie i ma ca na maxa czyli 189 PA postanowilem sprawdzic reputacje ligi polskiej i wloskiej dla porownania noi polska liga ma 18 a wloska tak samo no ale ceny pilkarzy tam z P.A 150 i w srednich klubach sa wieksze nisz w mojej Jagielloni ktora ma reputacje globalna wiec w porownaniu do Milanu ktory ma globalna reputacje nie musze mowic jaka jest roznica pomiedzy cenami zawodnikow bo sa to astronomiczne roznice!! strasznie to irytuje bo nawet nie mozna godziwie zarobic w jendej z najsilniejszych liga swiata za 15 lat ;) F.M team pownienien to wziasc pod uwage gdy bedzie tworzyl nowa wersje bo starsznie to utrudnia zycie i denerwuje ze meczyles sie tyle czasu zeby zarobic go...... i w koncu konczysz gre bo dochodzisz do wnoisku ze nie ma to sensu!!

TehRegent Partyzant

22.04.2007 23:00    #1406     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
5 sezonów:

- 3 tytuły mistrzowskie.
- 2 Puchary Polski.
- 3 Superpuchary.
- Ćwierćfinał UEFA.
- Wyjście z grupy LM.
- Awans Polską reprezą do ME.

Reputacja: Światowa. Przesada wg mnie...

gregor10 Młody aktywista

Po 1: spróbuj zwiekszyc swoja reputacje i klubu
PO2: rozbuduj obiekty trenngowe
Po 3: dojdz wysoko w P.UEFA
Po4 oferuj im duuuuuuuzo kasy bo przy niskiej reputacji to moga poleciec na CASH!! :) ŻYCZE POWODZENIA :-)

krajfik Młody aktywista

Co do transferu to ważny jest przede wszystkim budżet i reputacja,reputacja rośnie wraz z sukcesami,myślę że jak pograsz w pucharze UEFA albo wygrasz Ligę to wszystko powinno sie juz zmienic.

Seweryn Młody aktywista

może pomimo to że masz awans do UEFA, to wciąż masz niską reputację klubu i menagera...

Malkovic Partyzant

20.04.2007 22:24    #1410     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Jeśli chcesz grać w poważbym klubie w Serie A to musisz wygrać i to nie raz jakiś poważny puchar - Ligę mistrzów lub Puchar Uefa, jeszcze lepiej gdybyś zajął się reprezentacją i z nią odnosił inne sukcesy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution