Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

matulik Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.05.2007 14:17    #1391     Sufler - Porady do gry - liga polska a niemiecka
ja dwa sezony gralem wisla kraków i doszedlem w pierwszym do 1/8 UEFA w drugim do 1/4 UEFA i zlozili mi propozycje bym kierowal reprezentacje Australii.

A tak ogolnie to mozna miec klub i reprezentacje jednoczesnie?

Scout Młody aktywista

01.05.2007 12:25    #1392     Sufler - Porady do gry - Rywale zza miedzy
Grając Tottenhamem w PUEFA za rywala miałem Szachtar Donieck, który stał się moim rywalem, i na odwrót. :)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
01.05.2007 11:38    #1393     Sufler - Porady do gry - liga polska a niemiecka
TZ ma rację, w Bayernie pracują tylko najlepsi na świecie, z wieloletnim doświadczeniem ;)

Wszystko zależy od twojej reputacji i poniekąd punktów menedżerskich. Po jednym sezonie możesz wygrać LM, zdobyć mistrzostwo, puchar, superpuchar i dostać się do lepszej ligi. Ale równie dobrze możesz przez cztery kolejne sezony grać dobrze, zdobyć ze dwa mistrzostwa, puchar i nawet żadna reprezentacja nie będzie cię chciała zatrudnić. Ja swoją drogą zostałem zatrudniony do reprezentacji Rumunii i beniaminka z Aachen dopiero, gdy zdobyłem w czwartym sezonie Puchar UEFA Wisłą Kraków. Graj, wygrywaj i bądź cierpliwy - ktoś się w końcu tobą zainteresuje i zaproponuje posadę.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

01.05.2007 10:45    #1394     Sufler - Porady do gry - liga polska a niemiecka
Całkiem możliwe, ale nie licz że to będzie od razu Bayern Monachium. Z takimi osiągnięciami jak podałeś masz co prawda bardzo małe szanse, no chyba że zamęczał byś takie VfL Wolfsburg codziennie. GDybyś natomiast przeszedł fazę grupową w Lidze Mistrzów albo ugrałbyś coś w Pucharze UEFA to Twoje szanse byłyby na prawdę całkiem spore.

Zagłębiaczek Partyzant

pewnie bez problemu sie dostaja do europejskich pucharow :) ja jak gralem jeszcze w 2014 to polska miala dwa miejsca w lidze mistrzow i 2 w uefa xD

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.04.2007 21:34    #1396     Sufler - Porady do gry - Ranking krajowy
U mnie Legia doszła do półfinału Uefa, ale i tak nie awansowaliśmy w rankingu...

mkanius Przodownik pracy

28.04.2007 21:31    #1397     Sufler - Porady do gry - Ranking krajowy
Te zmiany mogą się pojawić jak polskie zespoły osiągną ogromne sukcesy w LM,Puhcarze Uefa, ranking krajowy się aktualizuje zmienia się od wyników reprezentacji .

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

gram 3 sezon Az Alkmaar w 1 i 3 sezonie wygrałem ligę / w 3 wygrałem też puchar UEFA
wygrywając z west ham united 5:4
Stworzyłem niezły skład http://img21(...)fcj5.png
ale fredy guarin ,jose sosa i alexandre pato obrazili się że do klubu przyszli nowi piłkarze i chcą odejść a zależy mi na tych zawodnikach
wcześniej wręcz przeciwnie wszyscy zawodnicy się cieszyli że wzmacniam skład i wogóle a teraz LOL co mam zrobić ???

Thefuture Partyzant

26.04.2007 08:14    #1399     Sufler - Porady do gry - PPr
Tak się składa, że ja jestem fanem angielskiej piłki i cały czas gram różnymi klubami w Anglii. Ostatnio grałem Portsmouth i miałem też podobny problem. Nicolas Milan na początku gry ma 16 lat, a w Anglii na obywatelstwo czeka się4 lub 5 lat. Gdy przyszedł do klubu też nie dostał pozwolenia na pracę, ale mimo, że miałem klub filialny z Belgii miałem możliwość go wypożyczenia, tylko problem w tym, że zawodnicy nie chętnie przechodzą do klubów filialnych. Tak więc postanowiłem poczekać, aż Milan dostanie Angielskie obywatelstwo, ale po skończeniu 17 lat przeniosłem go z U-18 do pierwszego składu i mógł normalnie grać w meczach o punkty. Gram 4 sezon i także ściągnąłem Esparzę, ale znowu pojawił się problem, bo nie dostał pozwolenia, tak więc jak ściągniesz zawodników, a dalej ma ikonkę'' ppr'' to nie będziesz miał z niego pożytku, bo nie może grać w żandych meczach, tylko w U-18 czy U-21, ale trenować owszem może z drużyną. Jak narazie to nie widzę, żadnych postępów w sprawie pozwolenia na pracę, ale wiem, że zawodnicy mogą się wkurzać i będą żadąli grać w pierwszej 11. Tak więc jak ściągasz zawodników lepiej zapoznaj się z raportami asystenta, on przeważnie ma w raporcie napisane, czy dany zawodnik ma możliwosć dostania pozwolenia na pracę. W Angli dostaje się pozwolenie jak zawodnik zagra 15 lub 20 meczy reprezentacji, ale nie zawsze to jest najważniejsze, bo ja ściągnąłem Kerlona i Marcelo mimo, że grali tylko w młodzieżowych reprezentacjach.Czasem zależy również od reputacji i obywatelstwa kraju. Ja również miałem problemy z Danielem Carvalho. Wiadomo, że ma większą reputację od Kerlona czy Marcelo. Zresztą rozegrał 4 lub 5 meczy reprezentacyjcnych( w seniorach oczywiście). I na dodatek ma jakieś osiągnięcia w europie. Choćby Puchar UEFA i mistrzostwo Rosji. W FM06 bez przeszkód ściągnąłem Cavalho do Chelsea. Przewaznie z tego typu problemami występują bugi. Bo zawodnik kompletnie nieznany dostaje jakieś pozwolenie na pracę(chodzi mi o jakiegoś Afrykana lub Amerykana), a zawodnik np. Carvalho jak już wspominałem nie moze grać w najlepszej lidze świata.

tabalugg Młody aktywista

25.04.2007 17:18    #1400     Sufler - Porady do gry - Obrócenie z pyłu
Polonia Warszawa :D może też troche Lokomotiv Moskwa,Borussia Dortmund z powodów finansowych ;p Ipswich-kiedys grali w PUEFA....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution