Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Proletariat

09.05.2007 22:11    #1381     Sufler - Porady do gry - Kasa, a puchar.
Jasne, że lepiej wygrać Puchar UEFA. Chociaż to "turniej dla przegranych" to lepiej wygrać taki, niż dojsc do półfinału w LM.

DeMichels Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.05.2007 22:08    #1382     Sufler - Porady do gry - Kasa, a puchar.
Mam problem. Obecnie prowadzę Celtic Glasgow i jako Mistrz Szkocji startuję w fazie grupowej Champions League. Nie czuję się na tyle silny, aby ją wygrac. Nie wiem więc co dla klubu lepsze. Czy dojśc np. do 1/4 LM, czy np. wygrac Puchar UEFA?

prezes_ziom Partyzant

09.05.2007 13:50    #1383     Sufler - Porady do gry - rozbudowa stadionu
Gram FC St. Pauli i w tym sezonie zamierzam zawojować ligę mistrzów, jednak chciałbym rozbudować swój maleńki stadion mieszczący niespełna 20tys kibiców ;( Myśłałem,że po wygraniu uefa włodarze miasta zezwolą na rozbudowę i tak się stało,ale mieszkańcy pobliskiego osiedla nie wyrazili zgody...czy jest jakis sposob aby mój obiekt został rozbudowany?

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

08.05.2007 21:28    #1384     Sufler - Porady do gry - Zapowiedź - Zdaniem eksperta
portowiec masz racje, bo zdaniem eksperta jest zwykle przed ważnymi meczami [np. Liga Mistrzów, Puchar UEFA, finał krajowego pucharu]. P:)

lucko89 Partyzant

07.05.2007 20:25    #1385     Sufler - Porady do gry - Taktyka na lata
ja gram taktyka 4-4-2 i jestem z niej bardzo zadowolony wedlug mnie to najlepsza taktyka w fm.gram juventusem bede zaczynal 5 sezon oto moje sukcesy:
1 sezon-wygralem serie B,puchar wloch
2 sezon-3 miejsce w serie A,puchar wloch,odpadlem w 1/8 pucharu UEFA
3 sezon-MISTRZOSTWO,odpadlem w 1/8 lm
4 sezon-MISTRZOSTWO,LIGA MISTRZóW,puchar wloch

Bartez Przodownik pracy

06.05.2007 09:45    #1386     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Sądzę że wysokie miejsce Polski w rankingach FIFA i UEFA też mogą pomóc, bo im wyżej w rankingu UEFA tym wyższa reputacja ligi.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

06.05.2007 09:41    #1387     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Ale kiedys na pewno sie zgodza do mnie przejść np. po 5 wygranych Ligach Mistrzów ? Zapomniałem dodac, że te inne kluby tez sobie jaos radzą np. Wisław 1/8 i faza grupowa Ligi mistrzów, 1/4 Pucharu Uefa, Legia 1/8 Pucharu Uefa

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

06.05.2007 08:13    #1388     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Mam taki problem. Otoż gram Śląskiem Wrocław juz 4 sezon (2 mistrzostwa kraju jestem bliski 3, puchar Uefa, Liga Mistrzów, walcze w 1/8 kolejnej edycji, budżet 100 milionow zł.) i nikt dobry z zachodu nie chce przejsc. Widziałem podobny temat i tam ktos napisał, że polska jest rozwijajaca sie i daltego nikt nie przechodzi to po ilu latach uczciwie sie zmieni na rozwinieta mimo, że już mamy 2 miejsca w Lidze Mistrzów i 4 w Pucharze Uefa. Nie wiem tez czemu dalej moja reputacja jest krajowa po Lidze Mistrzów. Więc kiedy będe mógł kupic kogos dobrego (nie mówie o Ronaldinho tylko dajmy o Kezmanie, Podolski itp.)

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

04.05.2007 15:47    #1389     Sufler - Porady do gry - 3.4 mln euro za Rotana
mam fajna , swietnie zgrana druzyne, kilku mlodzikow wypozyczonych chocby do san lorenzo, jednak walcze w pucharze uefa, pucharze rosji i lidze w ktorej i tak jest tylko 30 kolejek. Nie wiem czy to pytanie na sufler ale czy oplaca mi sie kupic Ruslana Rotana za 3.4 mln euro, jezeli mam niewiele gorszych ludzi w środku pola???

zmijen Partyzant

03.05.2007 20:22    #1390     Sufler - Porady do gry - liga polska a niemiecka
bede probowal hehe:D:D:D jak mowie nia mam i nie mialem nigdy dobrego kompa(bylem mi CM/Fm zawsze chodzil hehe)teraz chcialem sobie tak sprobowac dla urozmaicenia

planuje grac 2 sezony wisła i zdobyc:

-2mistrzostwa
-1raz wejsc do LM i powalczyc w grupie(zalezy co mi sie trafi)
-minimum zdobyc 1 puchar polskii
-i moze raz super-puchar
-no teraz wisla od 1 sezonu gra w p.uefa wiec postaram sie wejsc do grupy i pozniej zobacze co bedzie w tej grupe...narazie przeszedlem bez problemow macedonski klub i o wejscie do grupy gram z belgijskim standardem(sa na moim poziomie wiec powalczymy;-))

mam nadzieje ze uda mi sie zdobyc to co sobie zakladam i pozniej postaram sie o ciepla posadke na 2-3sezony w obojetnie jakim klubie czy1czy 2 ligowym niemieckim

nastepnie moze jakis lepszy na kilka sezonow i powrot do domciu hehe

no ale juz wystarczy tych wywodow bo przynudzam wydaje mi sie, ze mozna juz zamknac i za kazde porady dzieki!!!

pozdro!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution