Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

JerseyJoy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.06.2007 13:34    #1291     Sufler - Porady do gry - Wyspy Owcze
Szkoda ze nie zrobią tej ligi. Piłka na Wyspach Owczych jest za.....ie popularna.
Chętnie bym poprowadził jakiś TB Tvøroyri. Kupiłbym paru Polaczków z wolnego transferu i hajda. Mistrzostwo pewne. A potem kto wie. Może z jedną rundę w Pucharze UEFA dało by radę przejść

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

26.06.2007 11:16    #1292     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
wszyscy się chwalą to ja też się pochwalę xD

wraz z moim kszo wygrałem 2 ligę , zdobyłem puchar polski wygrywając 4:1 z lechem poznań

następnie wygrałem superpuchar ogrywając bez problemu wisłę kraków 3:0

można powiedzieć że powiodło mi się w pucharze uefa ponieważ wygrałem z takimi zespołami jak dinamo miński i genk , odpadłem po heroicznej walce z AZ Alkmaar

w pierwszym spotkaniu był remis 1:1
w drugim zaś przegrałem po golu w .................94 minucie x(

teraz jestem bardzo bliski wygrania 1 ligi ponieważ zajmuję obecnie 2 miejsce a do wisłu tracę punkt i mam jeden zaległy mecz

załączam przy okazji mój skład

http://www.fotos(...)e4b.html

http://img52(...)dul4.jpg

dałem 2 na wszelki wypadek jakby jakiś nie działał xD

wojtek2303 Partyzant

25.06.2007 21:15    #1293     Sufler - Porady do gry - korona
Duże znaczenie ma obywatelstwo jakies posiadasz. Jeśli masz np niemieckie to w miarę łatwo będzie Ci dostać pracę np. w II Bundeslidze. Zwróć także uwagę jaką masz reputację. Jednak żeby dostać pracęw jakimś porządny pierszoligowcu z zagranicy przydałby się np finał Pucharu UEFA.

jordan23 Partyzant

25.06.2007 21:09    #1294     Sufler - Porady do gry - korona
Witam!!!
wiec prowadze 2 sezon korone kielce zdobylem z nimi 2 mistrzostwa, puchar polski, osiagnolem faze grupowa LM (3miejsce) nastepnie puchar uefa cwiercfinal, w miedzy czasie prowadze rep polski, mam problem poniewaz chce opuscici korone i zaczac prace za granic w jakim srednim klubie tylko boje sie ze te wynik to za malo... na jaki klub moge liczc ze mnie zatrudni?? czy bedzie to np. I ligowiec ligi hiszpanskiej czy angielskiej?? czy jednak musze jeszcze popracowac w kielcach zeby sie tam dostac ???

Tores ReDevil Młody aktywista

24.06.2007 22:25    #1295     Sufler - Porady do gry - Sprawdzone sposoby
Co wy tacy sztywniacy ? Można pogadać chyba :)

Ja Villarrealem mam już sezon 2011/2012 niebawem przeprowadzka na stadion o moim nazwisku :) K***ski Park :)
Zdobyłem Puchar Uefa, Dwa Puchary Ligi Mistrzów, Dwa Półfinały LM, Dwa Trzecie Miejsca w Lidze, Dwa Mistrzostwa Hiszpani, Jeden Puchar Hiszpani i pomniejsze trofea.
Sukces zawdzięczam temu, że nie waham się posadzić na ławce drogiej gwiazdy na rzecz będącego w znakomitej formie dublera, jestem też dość ostry (dyscyplina w zespole - 19) ale przez to zawodnicy mnie lubią i jestem ulubieńcem każdego zawodnika w klubie :)
Gdy grają słabo to nie przebieram w słowach, gdy grają świetnie, nie żałuje pochwał. Często są też indywidualne kary, które powinny motywować, jeśli nie to zawodnik na tydzień do rezerw. Kluczem do sukcesu są też moralne, ale nie za wysokie, co za dużo to nie zdrowo. Na transfery staram się nie wydawać za dużo, chyba że ktoś jest tyle wart. Najlepszymi zakupami byli: Sturridge za darmo, gdyż kończył mu sie kontrakt ! W dwa sezony strzelił dla klubu 50 bramek ! I w wieku 21 lat sięgnął po korone króla strzelców Ligi Hiszpańskiej. Za darmo pozyskałem też Mashcerano, ale on się nie sprawdził i wymieniłem go na Pazziniego, który ze Sturridgem tworzy w ataku duet marzeń.
Aktualnie mam skład:
Kameni
Zaccardo
Jansen (Silvestre)
Felipe
Pablo
Owen Hargreaves
Riquelme (Raul Garcia)
Ribery
Mancini
Pazzini ( Kerlon)
Sturridge

pit9991 Młody aktywista

24.06.2007 15:12    #1296     Sufler - Porady do gry - wierni czy pazerni ?
To jest niestety błąd w grze,Ja prowadziłem Górnik Polkowice awansowałem do 1 ligi,wygrałem PP a później Ligę Polską,w pucharze UEFA byłem 1/8 finału.Moja reputacja klubu była prawie porównywalna z Wisłą Kraków(FM Genie Scout).Chciałem pozyskać mlodego bramkarza Piotra Czaplińskiego.Dalem mu bajeczną pensje kilkanaście razy lepszą niż jego pensja juniorska i co się okazalo...że odrzucil moją oferte i odpowiedział że w swoim klubie może się jeszcze wiele nauczyć choć mój klub miał lepszą bazę treningową i posiadał akademię mlodzieżową.Podpislem z nim kontrakt gdy miał 25 lat i był wart 5mln:P

Ichabod Crane Partyzant

24.06.2007 11:29    #1297     Sufler - Porady do gry - Zmiana klubu w czasie sezonu
No własnie był sezon, ze Man Utd kończyli gdzieś w dole tabeli, przy okazji odpadli z pucharu UEFA i nic, zero jakichkolwiek plotek o zniecierpliwieniu szefostwa. ;)

Chyba jednak nic, tylko czekać na emeryturę, w sumie sir Aleks jest już zaawansowany wiekowo :P

lukaszmm Partyzant

23.06.2007 22:25    #1298     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
"a nie rozumiem skad po 3,5 sezonu mogles dac 310,000 tys tygodniowo"

Skoro wygrałem ligę mistrzów, puchar uefa itd. klub dostał kupe kasy. Dlatego zawsze pod koniec sezonu ( albo podczas podpisywania kontraktu ) ustala się kwoty na transfery i pensję. Klub mi dał duże, więc i duzo mogłem mu zaoferowac :)

P.S Proszę o komentarze dotyczące mojego save

www.fmut.yoyo.pl Partyzant

23.06.2007 18:43    #1299     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Matti popierdzieliło mi sie ;) Wisła nie ma ustalone w edytorze UEFA, zmienię jeszcze historie ostatnio zajmowanych pozycji przez kluby OE, może to przez to :) Wiem że w pierwszej wersji Wisła P miała udział w UEFA ale zostało to w Fixie naprawione :)

Ekwueme - Jak był wydawany to nie był jeszcze zawodnikiem Legii, w nowej wersji będzie uwzględniony :)

WSQ - Myślę że 1 Lipca :) a może wcześniej :)

Pozdrawiam

Mattii Przodownik pracy

23.06.2007 18:18    #1300     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Wisła nie gra w UEFA...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.