Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

marekkubowicz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.07.2007 19:46    #1271     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A moj skład podstawowy jaki wogóle miałem to
BRAMKARZ-Cacillas
OBROŃCY-DANI ALVES TERRY AGGER ZAMBROTTA
POMOCNIY-MESSI GERRARD LAMPARD DOWNING
NAPASTNICY-OWEN HENRY

JESZCZE MIAŁEM- TORRESA QUARESMĘ NANIEGO KUBĘ BŁASZCZYKOWSKIEGO LENNONA
LUCASA ADU(tego co strzelił POLSCE U-20 HAT-TRICKA) XABI ALONSO RISSE BROŻKÓW CARLOSA BECKHAMA ESSIENA DROGBĘ ETO'O HIQUIAN CH.RONALDO KANOTUE PUYOLA DAVIDA VILLE JOAGUINA BUFFONA DOLHĘ REINĘ PALACIO .

OCZYWIŚCIE NIE BYLI CI ZAWODNICY WSZYSCY RAZEM PODCZAS SEZONU.

SUMA TEJ "11" wynosiła około 1,4 MILIARDA ZŁOTYCH
POZATYM MIAŁEM TEGO SYFA RONALDINHO KUPIŁEM GO ABY PODNIEŚĆ WARTOŚĆ DRUŻYNY.
ZAPOMNIAŁEM DODAĆ MEGO SUKCESU ŻE GRAŁEM SEZON BEZ PORAŻKI I W SUMIE W TYM SEZONIE ZDOBYŁEM ok 260 GOLI.
A TAKŻE ŻE wygrałem 24 KLUBOWE MISTRZOSTWA ŚWIATA

GRAŁEM TAKŻE ANGLIĄ I ZDOBYŁEM 5 MISTRZOST ŚWIATA i 5 MISTRZOST EUROPY.
GRAŁEM TEŻ ARGENTYNĄ DWA SEZONY I WYGRAŁEM COPA AMERICA
oraz BOCĄ JUNIORS WYGRAŁEM COPA LIBERTADORES.

GRAŁEM MOJĄ MIEJSCOWĄ DRUŻYNĄ GÓRNIKIEM WIELICZKA gdy AWANSOWAŁ DO 2 LIGI i AWANSOWAŁEM DO 1LIGI ale zawsze byłem 2 lub 3
ALE DZIĘKI TEMU WYGRAŁEM 3razy PUCHAR UEFA.

GRAŁEM TEŻ LIVERPOOL-em ale na innym save I GRAŁEM TYKO 24 SEZONY
W KAŻDYM SEZONIE WYGRYWAŁEM MISTRZOSTWO ANGLII i LIGĘ MISTRZÓW i PUCHAR KRAJOWY oraz 23razy KLUBOWE MISTRZOSTWA ŚWIATA.
NIE BEDE PODAWAŁ SKŁADU BO NIE MAM CZASU

decio24 Partyzant

10.07.2007 18:31    #1272     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram Legia Warszawa juz 11 sezon. W I sezonie zdobylem mistrza, rok pozniej zajelem 2 miejsce, po czym zdobylem 9 razy z rzedu mistrzostwo polski. Co roku gram w Lidze mistrzów, raz dotarlem do finalu ale przegralem z Man Utd. Dotarlem tez raz do polfinalu P.Uefa. Sprowadzzam zawodnikow głownie z Serbi, Czech, Bługarii i Rosji. Jednego zawodnika sprzedalem za 15 mln$ do Sochaux, a pare lat pozniej innego do Man za 14,25 mln$. Trafil sie tez zawodnik (nikola veselinovic) ktorego sprzedalem tylko za 1,8mln$, po paru sezonach trafil on do Valenci za 75mln$. Stan mojego konta to 107mln$, budzet transferowy:50mln$. Pojemnosc stadionu ibecnie wynosi 46700, szkulka pilkarska maksymalnie rozbudowana, obiekty treningowe tez. Pozdro

mateo16 Partyzant

07.07.2007 15:24    #1273     Sufler - Porady do gry - Nazwy
Co zrobic aby nazwy rozgrywek byly takie jakie na realu typu... LIGA MISTRZOW PUCHAR UEFA itp

robert497 Partyzant

06.07.2007 18:37    #1274     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja z Juventusem osiągnełem wszystko

Wygrałem 5 razy z rzedu Champions LEague
Potem 2 razy Puchar Uefa
3 Mistrzostwa Włoch
2 Puchary Interkontynentalne
1 Puchar WŁoch

Narazie odpoczywam od managera bo chwilowo nie mam

irku Partyzant

06.07.2007 13:25    #1275     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Gram w Football Manager 2007 Mam teraz rok 2022 i gram Wisłą Kraków zdobyłem z nia dwa razy puchar UEFA i mam teraz z moja drużyną drugie miejsce w rankingu FIFA klubów europejskich. W sfojej druzynie mam tylko jednego polaka reszta to piłkarze z zagranicy

merkury91 Młody aktywista

06.07.2007 13:11    #1276     Sufler - Porady do gry - Turcja i inne
Turcja jest bardziej rozwiniętym krajem pod względem piłki europejskiej, Tureckie kluby regularnie grają w lidze mistrzów i pucharze UEFA, Feberanche Beskitas to drużny bardzo dobre i podnoszące poziom ligi tureckiej, dlatego zawodnicy szanują swoje umiejętności, nawet sam Roberto Carlos miał grać w Turcji

Spectix90 Partyzant

05.07.2007 10:36    #1277     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
To i ja moze cos napisze wlasnie koncze sezon US palermo (fm06), mam 10 pkt starty do interu ( wogole oni w FM sa przekoksowani na maksa :? ). Inter kontynuje 27 spotkan bez porazki :|. Ja natomiast walcze o vice mistrza z juve;] oraz pUEFA jeszcze. Jak narazie w pUEFA sami slabiacy mi sie napatoczyli tzn. S.Praga Basel M.Hajfa Lokomotiv. Zobaczymy jak mi pojdzie :P

Najbardziej denerwuja mnie kontuzje ! ;/ co mecz to kontuzja jakiegos gracza :/ Moje transfery to narazie Sprowadzenie Carlosa Magno, Riberego ( odrzucil oferty innych klubow :o ), Gasbarroni z juve, No i niezastapiony dla mnie SZwarzer na bramce, poprostu lepszego gracza nie ma ;]

Jako ciekawostke dodam ze sprzedalem takze 2 zawodników obaj po 10 mln E jeden to pomocnik (nie pamietam nazwiska) do Interu, a drugi to Santana skrzydłowy za 11 mln E oraz.... Francesco Toldo :D - ale i tak grzeje ławe ;p

Moi dwaj najlepsi snajperzy sa w wysmienitej formie tzn, Caracciolo 30 goli , 16 asyst Makinwa - 31 goli - 17 asyst. Widac rywalizacja w napadzie wychodzi klubowi na dobre ;p Natomiast rezerwowym napastnikiem jest... Jelen ktorego sprowadzilem za 350 tys E, teraz jest wart 3,5mln E

Spectix90 Partyzant

05.07.2007 09:57    #1278     Sufler - Porady do gry - Skandal
Niestety i ja tak czasem mam :/ Gram palermo no i oczywiscie pUefa pol final no i moj najlepszy snajpier Makinwa 30 goli + 17 asyst jest w reprze od 2 tygodni :| zal i skandal, wiec musialem wsyatwic.... Jelenia :P

TheBlackWallStre... Partyzant

04.07.2007 23:02    #1279     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
To teraz ja:

Airbus UK (Walijska Ekstraklasa) 6 mistrzostw, PUEFA i półfinał LM

Górnik Zabrze (kilka gier ale wszystkie w FM2007) łącznie 11 mistrzostw, 3 PUEFA i LM

Wisła Kraków 3 mistrzostwa, PUEFA

Ballyclare Cormaders (Irlandia Północna) 2 mistrzostwa, 1/8 PUEFA

Raków Czętochowa 1 mistrzostwo 1/4 LM

Kania Gostyń 1/8 PUEFA

rep. Trynidad i Tobago Mistrzostwo Świata 2018, ale niestety systemem zapisz/wczytaj

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

04.07.2007 14:02    #1280     Sufler - Porady do gry - kompleksy
http://i191.(...)esto.jpg
wlasnie... gosc jest 3 w kolejce przy ustalaniu skladu i w 23 meczach strzelil 14 goli, w pucharze UEFA i lidze mistrzow radzil sobie swietnie wiec o co chodzi???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution