Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

hoody Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.07.2007 21:33    #1251     Sufler - Porady do gry - Updates nowy
No cóż... To że jest kilku/kilkudziesieciu/kilkuset debili to nie znaczy że cała reszta też taka jest! Też zachwycony ekscesami z Wilna nie jestem a zawieszenie nas przez UEFA to istna tragedia!

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

22.07.2007 20:49    #1252     Sufler - Porady do gry - Zapytanie - Ranking światowy
ranking światowy to jest dla reprezentacji,czyli jesli wygrasz reprą to mozesz awansować,a eurpopejski to za grę w puchaach,z tego co wiem,nie licząc lig,to za sama gre w grupie wLM jest okolo 6 pkt,za grupe w PUEFA chyba 5,za 1/16 PUEFA 11,wiem z dośąwiadczenia,a jak chcesz sam sie dowiedzieć to sprawdz w ''wspólczynnikach''

Dereds Przodownik pracy

21.07.2007 14:51    #1253     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
moimi największym sukcesem było zdobycie z koroną w pierwszym sezonie vice mistrza polski a wdrugim zdobyłem mistrza polski i puchar polski i puchar ligi polskiej i faze grupową uefa

miloszw Partyzant

21.07.2007 11:07    #1254     Sufler - Porady do gry - Zapytanie - Ranking światowy
Sory za drugi post. Czyli musisz wygrać parę meczy na przykład w UEFA to wtedy dostajesz punkty i według tych punktów liczony jest ranking światowy.
P.S. Mam nadzieję że pomogłem. :)

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Cos pieprzycie z tymi zagranicznymi, bo ja w koncu wygrałem 2 razy Lige Mistrzów WKSem i Pichar Uefa, a przechodza do mnie z krajów rozwinietych tylko ci co maja 2 narodowosci. Moge tylko sciagac najlepszych co pochodza z nie rozwinietych, ale to juz gwiazdy np. Voronin, Ljuboja czy Srna, badz Matuzalem, tyez talenty jak Salihi, Rekish, Kisily czy Pavlyuchek. Dla potwierdzeniia dalem oferty 5 zawodnikom, 3 z rezerw jednej z druzyn angielskiej 2 ligi ( nasza 4 ) mieli oni od 20 do 25 lat, jednego z rezerw Atletico i jednego z rezerw klubu z Serie C1 ( miałem ustwione na granie wszystkie te ligi ), kluby sie zgodzily. dawałem im 1 mln zł na tydzien ( mam ogromny budżet ) nikt sie nie zgodził, więc ja uwazam za bajkim, że kiedyś '' czysty '' Włoch, Hiszpanin itd. przyjdzie do kraju nie rozwninietego.

Fenix Partyzant

Ja przyznam się że mam słabość do zagranicznych wychowanków którzy przychodzą do szkółki :) Często daję im szansę, nawet jak mają słabe umiejętności.

Gram VFC Plauen mam bodajże 2017 rok i prowadze ten klub na szczyty - awansowałem nimi do II Bundesligi i do I, odkryłem wiele gwiazd, powiększyłem reputację, szkółkę młodzieżową i bazę treningową i zarobiłem dużo kasy (mam budżet sięgający ok. 70 mln) dzięki meczom towarzyskim jakie rozgrywam u siebie w przerwie zimowej lub przedsezonowej. Grałem nawet w Pucharze UEFA jako II-ligowiec (doszedłem do finału Pucharu Niemiec) i wyszedłem z grupy, lecz tam niesamowicie pechowo uległem Fiorentinie (u siebie 2:0, na wyjeździe 0:3). Teraz walczę o puchary - mam 3 miejsce, a pochwalić się mogę tym, że dwukrotnie w sezonie pokonałem Bayern (to pierwszy sezon w I lidze) i Werder, i to na wyjeździe, dla któergo w całym sezonie była to jedyna porażka - skubańce są nie do pokonania, ciągle 1 miejsce. Mogę śmiało powiedzieć że jest to moja najlepsza kariera jaką miałem w FM bo cały klub rozwijam i powoli wchodzę z nimi na szczyty tzn. do LM :) Potem jak zdobędę nimi wszystko odejdę do jakiegoś tuza z którym też zdobędę dużo a gdy to się uda to znów wezmę jakiegoś outsidera III ligi i uczynię z nimi to samo. Jak mi się uda, to będę mógł powiedzieć że jestem co najmniej solidnym managerem :)

martin Przodownik pracy

18.07.2007 22:46    #1257     Sufler - Porady do gry - zgłaszanie składu
miałem zgłosić skład do kwalifikacji pucharu UEFA. musiałem wybrać minimum 4 wychowanków. zgłosiłem więc 4 wychowanków. teraz jednego z tych 4 wychowanków chce sprzedać.( po zgłoszeniu go do rozgrywek ). i tu mam pytanie. czy nie trzeba będzie jeszcze jakiegoś wychowanka zgłosić do tego składu czy coś w tym stylu ?

boro92921 Przodownik pracy

17.07.2007 18:19    #1258     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Gralem w Championship Managera 2003/2004 i jestem przy sezonie 2012/2013 prowadzilem dwa kluby pierwszym z nich był VSC Debrecen o to osiągnąłem z tym klubem:
- 2 mistrzostwa Węgier
- 2 Superpuchary Węgier
- Faza Grupowa Ligi Mistrzów (ale tam wygrałem tylko z Ol. Lyon 2-1 oprócz tego miałem dwa razy po 2-3 z Lyonem i Manchesterem Utd)
Po tych osiągnięciach otrzymałem ofertę pracy w Szachtarze Donieck, którą przyjąłem i oto co osiągnąłem w Szachtarze:
- 6 mistrzostw Ukrainy 1 v-ce mistrzostwo
- 3 Puchary Ukrainy
- 1 Puchar UEFA
- 4 zwycięstwa w Lidze Mistrzów
- 5 Superpucharów Europy
- 3 Puchary Interkontynentalne
Najlepszy napastnik strzela masę goli a kosztował mnie tylko 700 tys. Euro. budżet mam 156 mln Euro ale na transfery tylko 38 mln Euro.
Oprócz tego w trakcie prowadziłem jeszcze reprezentację Chorwacji, która pod moją wodzą wygrała Euro 2012 które odbyły się na boiskach... Szkocji i Walii. :)
W screenach zamiscilem m.in. ostatni zwycięski Finał Ligi Mistrzów oraz Finał Mistrzostw Europy.

Screeny:
http://img51(...)nuv4.jpg
http://img26(...)ryk3.jpg
http://img36(...)loe8.jpg
http://img34(...)jud0.jpg
http://img52(...)arf8.jpg
http://img51(...)lps5.jpg

Krystian88 Młody aktywista

17.07.2007 17:53    #1259     Sufler - Porady do gry - Kiedy do Polski???
Witam! Mam pytanie dotyczące obcokrajowców w lidze polskiej. Czy istnieje jakaś możliwość, aby za kilka sezonów w polskiej lidze zagrali np. obywatele Wielkiej Brytanii i innych krajów, z których nie chcą na starcie przychodzić? Czy wygrywając kilkakrotnie Ligę Mistrzów bądź Puchar UEFA mogę podnieść reputację kraju?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Tores ReDevil Młody aktywista

14.07.2007 13:40    #1260     Sufler - Porady do gry - Duże sumy a małe kluby
Nawet nie dopuszczam takiej myśli, ale w UEFA napewno będe grać i chodzi mi czy jesli nie zakfalifikuje sie do LM czy to bedzie klęska ? Bo w UEFA raczej na 99 % :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution