Ja przyznam się że mam słabość do zagranicznych wychowanków którzy przychodzą do szkółki

Często daję im szansę, nawet jak mają słabe umiejętności.
Gram VFC Plauen mam bodajże 2017 rok i prowadze ten klub na szczyty - awansowałem nimi do II Bundesligi i do I, odkryłem wiele gwiazd, powiększyłem reputację, szkółkę młodzieżową i bazę treningową i zarobiłem dużo kasy (mam budżet sięgający ok. 70 mln) dzięki meczom towarzyskim jakie rozgrywam u siebie w przerwie zimowej lub przedsezonowej. Grałem nawet w Pucharze UEFA jako II-ligowiec (doszedłem do finału Pucharu Niemiec) i wyszedłem z grupy, lecz tam niesamowicie pechowo uległem Fiorentinie (u siebie 2:0, na wyjeździe 0:3). Teraz walczę o puchary - mam 3 miejsce, a pochwalić się mogę tym, że dwukrotnie w sezonie pokonałem Bayern (to pierwszy sezon w I lidze) i Werder, i to na wyjeździe, dla któergo w całym sezonie była to jedyna porażka - skubańce są nie do pokonania, ciągle 1 miejsce. Mogę śmiało powiedzieć że jest to moja najlepsza kariera jaką miałem w FM bo cały klub rozwijam i powoli wchodzę z nimi na szczyty tzn. do LM

Potem jak zdobędę nimi wszystko odejdę do jakiegoś tuza z którym też zdobędę dużo a gdy to się uda to znów wezmę jakiegoś outsidera III ligi i uczynię z nimi to samo. Jak mi się uda, to będę mógł powiedzieć że jestem co najmniej solidnym managerem
Najnowsze posty