Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Sandro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.07.2007 00:10    #1241     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Hoody: Zainstaluj Mozille Firefox(Duzo wtyczek i rozszerzeń) i po włączeniu program zapyta się Ciebie czy chcesz aby xxx był twoją domyślną przeglądarką, klikasz TAK i już. Co do pucharów wszystko mam zrobione prócz Legii która z nie wyjaśnionych przyczyn nie chce oddać UEFA :]

kyczy7 Przodownik pracy

29.07.2007 17:11    #1242     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
No troche pomieszałes Sandro w tych pucharach :)

Zagłebie Lubin - LM
GKS BOT Bełchatów - PU
Legia Warszawa - Intertoto
Dyskobolia Groclin Grodzisk Wielkopolski - PU

Tak powino być :) a nie jest poniewaz nie wiem dlaczego Cracovia wystepuje w pucharach i Legia gra nie w Pucharze Intertoto ale w Pucharze Uefa ... wiec do poprawki :)

ZQ Partyzant

29.07.2007 15:49    #1243     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Legia w UEFA

Fenix Partyzant

29.07.2007 15:40    #1244     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Cóż ... Ja musze przyznać że gram w CM i FM łacznie bardzo długo (od 2000 czy 2001 roku, wcześniej był jeszcze CM 97/98 który nie wiem skąd się wziął na moim komputerze i dzięki temu postanowiłem kupić CM 00/01) i nie rpzypominam sobie jakiś supersukcesów :) Ale coś tam było ;)

VFC Plauen:

- Awans do II i I Bundesligi
- Finał Pucharu Niemiec
- wyjście z fazy grupowej Pucharu UEFA

UD Las Palmas (gram nimi teraz):

- awans do Primera Division w drugim sezonie
- 1 miejsce po 8 kolejkach w sezonie 2008/09 :)

W Las Palmas zbudowalem wraz z kumplem (ogląda jak gram) fajną ekipkę. Dla ciekawych to moja pierwsza jedenastka:

Pedro Contreras - Manuel Pablo (Geremi), Ione, Francisco Pavón, Agustin Aranzabal - Kleberson - Nauzet Aleman (Lebohang Mokoena/Miguel Angel Angulo - grałby w pierwszej ale słabo trenuje), Mika Vayrynen - Cesar Delgado - Hernan Crespo, Alejandro Peraza.

W odwodzie mam jeszcze Antonio Lópeza (nie tego z Atletico), Gyorgy Egervariego z Węgier, Patxi Punala, Juana Manuela Penię, Julio Rossiego i Fernando Delgado. Trochę gafę zrobiłem przed sezonem bo kupiłem Jerko Leko i Mohameda Kallona którzy nie mogą grać (liczba zagraniczniaków). W rezerwach mam zawodników którzy byli rezerwowymi w moim składzie w II lidze - Hasselbainka, Larssona, Conceicao, Romario (utalentowany Hiszpan, leczy kontuzję i może wrócić do pierwszego zespołu), Suarez, Marti i Rivaldo (kolejny talent, wypożyczony do Tenerife, 18 lat).

Sandro Partyzant

28.07.2007 15:07    #1245     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Świat

* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Poprawiono/Pogorszono atrybuty wielu zawodników.
* Dodano kolejnych najbardziej utalentowanych juniorów.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Anulowano setki wypożyczeń (zawodników bardziej znanych bądź tych grających w znanych klubach/ligach)
* Zawodnicy od razu znajdują się w nowych klubach, a nie jak wcześniej gdzie byli uwzględnieni jako "Future Transfer".
* Uwzględniono spadki, awanse oraz prawidłowe drużyny występujące w Europejskich pucharach dla niżej wymienionych lig:
-Niemcy
-Anglia
-Włochy
-Hiszpania
-Holandia
-Francja
-Portugalia
-Obie Polskie
(Oczywiście zaktualizowano też obrońców tytułów w wyżej wymienionych ligach, jak i Lidze Mistrzów oraz Pucharze UEFA)
* Poważne zmiany w budżetach dla 20 najbogatszych klubów Europy oraz wielu innych.
* Skorygowano umiejętności, co niektórych Polaków przebywających za granicą.
* Usunięto nieaktualne wypożyczenia i kontuzje.
* I wiele innych drobnych zmian [...]

Polska

* Dokładne odwzorowanie składów 1 i 2 ligi polskiej na dzień 28.07.2007 r.
* Dodano nowe postacie do bazy danych.
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Zaktualizowano liczbę goli i występów piłkarzy w reprezentacji Polski na dzień 28.07.2007 r.
* Poprawiono różnorakie drobne błędy w bazie dotyczące naszej rodzimej ligi.
* Dodano polskie media.
* Poprawiono (trochę) reputacje naszego kraju, ligi oraz kilku klubów.
* Od teraz nagrody, jakie otrzymują managerowie i zawodnicy w polskiej 1 i 2 lidze posiadają reputacje.
* Poprawiono/Pogorszono atrybuty dużej ilości zawodników.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Usunięto błąd, przez który Artur Boruc wyświetlał się jako wychowanek Boca Júnior (SE).
* Poprawiono pojemności stadionów dla klubów 1 i 2 ligi.
* Poprawiono budżety niektórych klubów.
* Usunięto nieaktualne wypożyczenia i kontuzje.
* I wiele innych drobnych zmian [...]

DOWNLOAD

Enjoy!

Marshal Partyzant

26.07.2007 00:44    #1246     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Spoko wystarczy nam tylko raz :P
Ja gram Legia i calkiem niezle mi idzie bo:
3 razy Puchar i Liga
+
jestem teraz w 1/2 finalu UEFA
Pokonalem Leverkusen,Sporting,Anderlecht wiec nie jest zle :)

Ligu Partyzant

25.07.2007 19:23    #1247     Sufler - Porady do gry - Duży problem!
Mam wielki problem.
Grałem właśnie 1/16 Pucharu Uefa Wisłą Kraków na wyjeździe z Fenerbahce - bardzo ważny mecz dla mnie. I gram, do przerwy 0-2, później wyrównuje na 2-2, wchodzę do taktyki - chciałem zrobić zmianę - patrzę, a tam wynik u góry 4-2 dla Fenerbahce - pomyślałem że jakiś błąd, ale po skończonym meczu (2-2) w wynikach jest 4-2 dla turków! Można coś zrobić? O co chodzi wogóle?

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

1 bład to, że nie zmieniłes uczestników Lm i PU np. Wisła dalej gra w Pucharez Uefa a Legia w lidze mistrzów... szukam dalej błędów

olsztyniak90 Partyzant

24.07.2007 21:10    #1249     Sufler - Porady do gry - klub zawodowy
wiem, moze chociaz w pucharze uefa sie uda

Pazza Inter Młody aktywista

Fenix a będzie tym twoim updatcie Gerrard, Riise, Kuyt ? Oraz czy LM i Pucharze Uefa
obrońcami będą drużyny które go zdobyły czy Braca i Sevilla? I jakie ligi będziesz edytował ?
Życzę powodzenia i z góry dzięki za odpowiedz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution