Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.08.2007 17:12    #1221     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hehe oczywiście że gram na nasze polskie zł :P No jest tak że gram na jednej grze trzema drużynami, no ale przecież to nie jest żadne oszustwo ... Prawie zawsze robię tak że gram przynajmniej dwoma drużynami na jednym sejwie ale zazwyczaj z różnych lig ... A Sportingiem to się tak szczęśliwie ułożyło że przejąłem ich jako beniaminka II ligi i awansowałem do I. Teraz wszystko na to wskazuje, że spadnę z hukiem do II .... Las Palmas też mi nie idzie tak różowo - znowu wyszedłem z grupy z Pucharu UEFA, lecz tym razem zostałem wyeliminowany przez Lens - znowu pechowo, 1:0 u siebie i na wyjeździe 1:3 ... Bełchatowem natomiast wszedłem do LM gdzie byłem z Milanem, CSKA Moskwa i Basel. Zająłem 3 miejsce a w Pucharze UEFA nie pozostawiła mi złudzeń Chievo Verona i odpadłem. Tytułu też raczej nie nadrobię awięc mam mały kryzys :/

Rokfor - w sumie to jeszcze nigdy nie grałem 3 ligą hiszpańską więc na pewno wkrótce spróbuję :) Ostatnio coś polubiłem tą ligę hiszpańską na tyle, że nie wgrałem w ogóle swojej ulubionej ligi niemieckiej :D I teraz gra jest szybsza ... A Salamanca to też ciekawa drużyna w sumie lubie drużyny o takich fajnych nazwach albo z fajnych rejonów - Salamanca, Tenerife, Las Palmas, Numancia :) Mój kumpel grał Numancią i w pierwszym sezonie awansował, miał w skłdazie m.in. Lopeza, Guardiolę i Tsiartasa (też go miałem w Las Palmas ale nie wymiatał, a wsławił się tym że w jednym sezonie "zdobył" trzy czerwon ekartki).

Kyczy - no w sumie są na to warunki :) Sam się nie spodziewałem że tak daleko zajdę i że tak szybko mi to pójdzie ... Polecam grać przedsezonowe sparingi (tylko u siebie) - dużo kasy to daje i kup sobie ALEXA FERNANDEZA z Toledo bodajże - wymiata! Za darmo możesz sobie też kogoś kupić i lukaj jak jakiś klub ma zarządy komisaryczne albo wywalają z klubu dobrych zawodników :) Ja w ten sposób pozyskałem wielu ciekawych graczy :)

Screeny z sejwami dam wieczorem bo mam kłopoty z comanderem :/

krooger1988 Młody aktywista

04.08.2007 10:13    #1222     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Heh wybulilem za Gargułę cale 3 mln zł i na poczatku spoko ladnie pieknie i tu odziwo po jakis 10 meczach zaczal mi marudzic ze chce odejsc do wiekrzego klubu bo w moim osagnal jush wszystko :| ogienn pomyslalem ale nic gralem dalej i mu sie odwidzialo :D
A co do pucharow ja mialem 2 sezony trudne zreszta opisalem mniejwiecej jak to wygladalo ;/ Ale teraz mam nadzieje ze awansuje z grupy chociaz do uefa, zreszta maly kroczek juz poczynilem zwyciezajac Basel na wyjezdzie :D:D

krooger1988 Młody aktywista

04.08.2007 08:09    #1223     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
kyczy no to idzie ci calkiem nice :D
ja w pierszym sezonie zajalem 3 miejsce i w pucharze uefa przebrnalem tylko jedna runde ;/
w drugim zdobylem mistrzostwo ale niestety zakonczylem przygode z LM na anderlechcie w 2 rundzie.
3 sezon to udana obrona mistrzostwa + puchar i superpuchar polski, w LM faza grupowa aktualnie i pierwszy mecz w plecy 2-1 z Ajaxem. Grupa trudna bo mam jeszcze Chelsea (obronca trofeum) i Basel.
Cos w tym 4 sezonie cienko w lidze sie spisuje bo na 7 meczow dopiero 9 miejsce ale kazdemu sie zdaza slabszy sezon (przynajmniej tym sie tlumacze) :)
w pierwszym sezonie zakupieni pilkarze:
Michal Gottwald
Wilson Vasquez
Jacek Popek
Marcin Drzymont

2 sezon transfery:

Lukasz Gargula
Lukasz nawotczynski
Michał Brzozowski
Piotr Wisniewski

3 sezon transfery:
Piotr Brozek
Pawel Golinski
Chavdar Yankov
4 sezon to tylko zakup bramkarza o nazwisko Radev Ivo

Dereds Przodownik pracy

03.08.2007 18:36    #1224     Sufler - Porady do gry - usunięcie rozgrywek
czy da sie jakoś w edytorze usunąc mistrzostwa świata puchar uefa i lige mistrzów?? bardzo mi na tym zalerzy prosze o szybką odpowiedź!!:):) pozdro

Madritista Partyzant

03.08.2007 15:38    #1225     Sufler - Porady do gry - Czy status ligi ulega zmianie?
Ja kiedyś dobrze grałem Wisła Kraków w lidze mistrzów i inne polskie zespoły wygrały nawet 2 razy na około 10 sezonów puchar uefa.Po tym zauważyłe że polskie kluby zatrudniały z wolnych transferów raczej młodych graczy z lig zagranicznych(np. Francja), więc może coś w tym jest

Fenix Partyzant

02.08.2007 14:50    #1226     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No może i nie są gwiazdami no ale to tylko pokazujejakim "outsiderem" udało mi się zdobyć 6 miejsce. Gram trzema drużynami - Las Palmas, Bełchatowem i Sportingiem Gijón. Dwie ostatnie drużyny przejąłem sezon temu. Las Palmas najpierw utrzymałem w lidze jao beniaminka, potem awans do Primera Division, a następnie dwa z rzędu 6 miejsca i wyjście z grupy w Pucharze UEFA. Strasznie mnie jednak to wkurzyło, bowiem z Pucharu UEFA odpadłem bo bataliach z ... Legią :/ 2:2 u siebie i 1:1 na wyjeździe i OUT. Teraz mam rok 2010 i na początku roku ogromnie się osłabiłem (Las Palmas), bowiem bezmyślnie sprzedałem do Chelsea mózg drużyny - Cesara Delgado. Angulo wraz z Alemanem, Capdevilą i Marcheną oddałem do Sportingu Gijón. Oto mój składzik obecny Las Palmas, jakim będę grał na nadchodzący sezon 2010/11:

Cańizares (40 lat, a wciąż w super formie! sprowadzony za friko) - Cristian Pecci, Ione, Luisao, Filipe (lub Agustin Aranzabal, który mimo 37 lat wciąż jest w formie - mam słabość do rutyniarzy :D) - Mokoena, Aimar (Barreto), Moutinho (rekordowy transfer klubu - 75 mln), Sinama-Pongolle - Zuńiga (Guzman), Bojan (Darren Bent)

Postanowiłem prowadzić klub według swojej filozofii vel Ajax - kupowanie piłkarzy za małe sumki a sprzedawanie za o wiele większe. Zwykle kupowałem piłkarzy za małe ceny i szkoliłem u siebie, lecz jaka to korzyść - lepiej sprzedać za dużą kwotę, a potem gdy się będzie miało superbudżet kupi się jeszcze lepszych graczy :) Oto godni uwagi piłkarze których sprzedałem przed sezonem:

Toto Tamuz (Tottenham, 16 mln)
Borut Demsar (Benfica Lizbona, 5,25 mln)
Carlos Elias (Real Madryt, 6 mln - ZA MAŁO)
Stefan van Leeuwen (AS Roma, 13 mln)
Soares (FC Porto, 30 mln)
Mads Frank (Osasuna Pampeluna, 500 tys)
Boris Damjanoski (UD Almeria, 600 tys)
Altin Daja (Inter Mediolan, 26 mln)
Carl Medjani (FC Messina, 280 tys)
Marcin Marciniak (Juventus Turyn, 24 mln)
Anastasios Chalkiadakis (AC Milan, 60 mln - gdy tak patrzę to transfer może się opłacił, ale wkurzyło mnie to że prezes zaakceptował go bez mojej zgody :P)

Jakby tego mało, tylko czterech, a nawet trzech piłkarzy jako tako grało w pierwszym składzie - Elias, van Leeuwen i Tamuz (przez pół roku, był bohaterem ostatniego meczu z Realem Betis, dzięki któremu obroniłem 6 pozycję), a Soares grywał różnie. Gdyby dodać do tego mniejsze transferki wychodzi łącznie suma 187 mln jakie zyskałem. Na swoich obecnych graczy wydałem 142 mln. Większość kupowałem za darmo, a za kasę tylko Salazara, Moutinho, Becerrę, Luisao, Pecciego i Filipe.

A właśnie - odkryłem jedną rzecz - czy wiedział ktoś, że jak jakiś klub ma zarząd komisaryczny, to piłkarze tego klubu automatycznie się zgadzają (tzn. klub, nie piłkarze) przejść nawet za 10 tys, bowiem zarząd się od razu zgadza?? Do mnie teraz to dotarło bo zwykle jak mój klub miał to tak było teraz do Sportingu udało mi się wykupić z Levante Josemiego i Gaetano D'Agostino za łączną sumę ... 20 tys :) Choć wart byli z 60 mln....

#@piterek@# Młody aktywista

02.08.2007 12:43    #1227     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Oto moj sklad Jagiellonia w sezonie 07/08

http://img23(...)mcq3.png

Narazie poza pucharem Polski i awansem do OE nic wielkiego nie osiagnialem, w pucharze UEFA doszlem do fazy grupowej ale Przegralem ze wszystkimi :) Moj cel na obecny sezon to miejsce w pierwszej 4 ( narazie to sie udaje :) )

Jesli chcecie wiecej screenow to piszcie.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

01.08.2007 23:51    #1228     Sufler - Porady do gry - zmainy
Hahaha, eMiKa moze powinienes zaczac pisac jakies felietony satyryczne (niekoniecznie na CMRev ;p). A o EURO raczej mozemy byc spokojni, bo jak nie my, to UEFA wynajmnie kogo trzeba, zaplaci ile trzeba, zrobi drogi, a narod sie moze zaczac skladac na odszkodowanie jakie nam przysadza. Do boju Kaczory, oby tak dalej ;d

Zeby nie bylo zupelnego OT, to powiem, ze SI nie bedzie wiedziec gdzie zrobic Stadion Narodowy, bo jak wiemy moze nie powstac w Warszawie. Pozostaje nam liczyc na to, ze do wydania FM 08 cos sie w tej kwestii wyjasni.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

01.08.2007 11:18    #1229     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
ja Traktorem Rostochłowice ( IV liga polska) wygrałem 4xpuchar Polski.3xPUEFA3xPEUROPY,3xINTERKONTYNENTALNY,w 1szym sezonie awans 30 meczy 30 zwycięstw gole 180-3,w drugiem zdobyłem PUEFA pokonując Barcelonę na wyjeździe w półfinale 4-0,a w finale pokonałem Arsenal 3-0 gole strzelali Józef Mamałyga,Kamil Rolnik i Janusz Siurek,których potem (każdego za 15 mln) kupiło odpowiednio :Real,Ajax i ManUnd.Wygrałem też 3 ligę 30 meczy 29 zwycięstw 1 remis gole 231-5,znów wygrałem PUEFA (finał z Parmą 5-1) i wygrałem II ligę.nastepny sezon to kolejne zwycęstwo w PUEFA (Chelsea 2-0) i kolejny KOntynentalny.Teraz gram juz w I lidze,po 25 kolejkach 24 zwycięstwa i 1 remis,w LM własnie awansowałem do półfinału w ćwierćfinale pokonując Romę 3-0 u siebie i 5-0 na wyjeźzie.w zimowym okienku kupiłem sobie Kanoute,Messiego i Lamparda i teraz wymiatam.nie mam screenow no bo ....nie umiem robić więc musicie wierzyc na słówo

robinho09 Młody aktywista

31.07.2007 17:06    #1230     Sufler - Porady do gry - Uaktualnienie
Świat

* Transfery i wypożyczenia aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Zmiany w sztabach szkoleniowych aktualne na dzień 28.07.2007 r.
* Poprawiono/Pogorszono atrybuty wielu zawodników.
* Dodano kolejnych najbardziej utalentowanych juniorów.
* Skorygowano CA i PA wielu zawodników.
* Anulowano setki wypożyczeń (zawodników bardziej znanych bądź tych grających w znanych klubach/ligach)
* Zawodnicy od razu znajdują się w nowych klubach, a nie jak wcześniej gdzie byli uwzględnieni jako "Future Transfer".
* Uwzględniono spadki, awanse oraz prawidłowe drużyny występujące w Europejskich pucharach dla niżej wymienionych lig:
-Niemcy
-Anglia
-Włochy
-Hiszpania
-Holandia
-Francja
-Portugalia
-Obie Polskie
(Oczywiście zaktualizowano też obrońców tytułów w wyżej wymienionych ligach, jak i Lidze Mistrzów oraz Pucharze UEFA)
* Poważne zmiany w budżetach dla 20 najbogatszych klubów Europy oraz wielu innych.
* Skorygowano umiejętności, co niektórych Polaków przebywających za granicą.
* Usunięto nieaktualne wypożyczenia i kontuzje.
* I wiele innych drobnych zmian [...]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution