Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Sandro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.08.2007 01:07    #1211     Sufler - Porady do gry - FMPoland SuperLeague
Znana grupa G-14 skupiająca 18 najbogatszych klubów w Europie już od ponad 2 lat zastanawia się nad stworzeniem superligi na wzór NBA czy NHL, z której nie da się spaść, ani do której nie da się awansować. Na razie mają oni wyraźne problemy z tą ideą, gdyż nie zgadza się na nią większość futbolowego światka. Jednak to żaden problem dla FMPoland, dlatego też postanowiliśmy wyjść naprzeciw oczekiwaniom naszych fanów i stworzyć superligę złożoną z najlepszych europejskich zespołów.

FMPoland SuperLeague, jak nazwana została przez twórcę, została stworzona na najnowszym update’cie FMPoland i zamienia ligi angielskie. Drużyny zostały umieszczone na odpowiednich szczeblach, bazując na rankingu UEFA, z tym że na jednym poziomie rozgrywek może występować nie więcej jak trzy kluby z Anglii, Hiszpanii i Włoch, dwa zespoły z Francji, Niemiec i Portugalii oraz jedna drużyna z pozostałych państw.

Jeżeli byłbyś zainteresowany tworzeniem różnego rodzaju dodatków do Football Managera, wyślij swoje zgłoszenie z uzasadnieniem, dlaczego nadawałbyś się do tej roli, na e-mail:.

--> FMPoland SuperLeague

Autorem dodatku jest Fidel

Zapraszam do ściągania oraz życzę w imieniu całego serwisu FMPoland miłej zabawy na FMPoland SuperLeague.

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

10.08.2007 12:31    #1212     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
kilka screenów (Lech )

http://www.image(...)gaMistrzów(Spotkaniaiwyniki).png - polska piłka na dnie cz.II

http://www.image(...)I-LechII(Ogólne).png - ktoś tu sie chwalił wynikiem rezerw :D

http://www.image(...)oPereyra(Transfer).png - zaintersowanie Pereyrą

http://www.image(...)oPereyra(Profil)-2.png - Pereyra statsy

http://www.image(...)oPereyra(Historia_Statystykikariery).png
- kariera

http://www.image(...).....jpg - coś dla fanów Barceony

Kali910819 Partyzant

09.08.2007 23:45    #1213     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja tam Grałem Wisłoł Kraków 22 sezony ;]
20 sezonow na I miejscu.
2 sezony na II miejscu.
18 Razy Puchar Polski .
12Liga Mistrzów.
5 razy Puchar UEFA .
SZkoda ze nie moglem zapisac bo mi padl i nowy system wgrywac musialem ;/

ps.

Gra ktoś w fm7.02 rambo ??? On line ;>
JAk ktoś bendzie chętny niech pisze na gg 9665557 ;p
byle szybko bo czas ucieka. Ruszajcie sie bo mało miejsc jest ;]

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

09.08.2007 20:38    #1214     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
heh nieźle szyna :D ja Lechem grałem do 2011 roku,największy sukces to (tylko ?) awans do 1/116 PUEFA i porażka z Monaco,wcześniej pokonałem Loko Moskwa (1:0 W,3:0 D)w grupie Pireus (2:2 W),Fenerbahce (0:0 D),Liverpool (1:2W),Ajax (3:2 D) ... to było w sezonie 2010/11,w tym 2011/12 odpadłem w III rundzie eliminacji LM z Liverpoolem (0:2 W,2:1 D)

mój skład (duzymi literami NEWGENI)

Arias (z wolnego transferu w 2009 roku),Rafał Misztal (wt z Korony w 2011),Szymański (mój młody wychowanek)
------------------------------------------------------
Marciniak
PIRVU (świetny Rumun )Muller (wbrew pozorom Argentynczyk)
PRENDES (hiszpan,ale wcześniej był Argentyńczykiem wiec mogłem go ściągnać)
ZHONG (chinski lewy obronca),Buznikin (Białorusin ,wt z Zaglębia w 2011)Quiroga (argentyńczyk ,wt w 2009)
--------------------------------------------------------
Łobodziński (wt z Korony w 2009 roku),REDINCIUC (młody Rumun)
MOLINA ( jedna z moich dwóch gwiazd,Peruwiańczyk,pytały o niego HSV i B04)
Garguła,PILAR (Czech powolywany juz do repry),TOIROV(Uzbekistańczyk xD ale dobry)
CORDERO (Argentyński lewy skrzydłowy,narazie ptał tylko River Plate)
--------------------------------------------------------
SERGIO PEREYRA !!!!!!!!(Argentyńczyk,21 lat,w klubie od 2010 roku,pytały już Barcelona,Real i inni,dawali już nawet 5 mln euro,ale jakimś cudem zarząd nie blokował,następca Maradony (173 cm),młódy geniusz !!)
SOTO (Peruwiański napastnik,choc równie dobrze Polak,bo nie grał jeszcze w żadnej repre Peru,potrafi grać genialnie,ale często zdarzają mu sie serie słabych gier)

reszta moich napastników:
Grzelak (3x piłkarz sezonu wg.kibiców,1x krół strzelców,nie schodzi poniżej kilkunastu goli w sezonie)
Hirsz (nie byłemdo niego przekonany,ale gdy konczył mu się kontrakt,a byłnim zainteresowany Celtic,to moja ambicja kazała mi go kupić xD oplacało się,grywa mało ,ale za to b.dobrze
RNIC (Serb,goli narazie dużo nie strzela,zato bardzo dobrze gra,nie pamiętam kiedo ostatnio miał 5)
Kaźmierowski (wt 2011 z Wisły,przyzwoity,ale z lepszymi nie ma sznans

jakby ktoś chciał screeny,to piszcie jakie,wystawię jutro dzis mi się nie chce :P)

Fenix Partyzant

09.08.2007 17:07    #1215     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Dobra, teraz pora na mnie - skrobnę coś :P No więc wznowiłem grę Las Palmas ale niestety mój szósty sezon z tym klubem był ostatnim :( Po bardzo kiepskiej rundzie wiosennej, choć nie brakowało zwycięstw (2:0 z Barceloną na wyjeździe, 2 gole utalentowanego Marie) zostałem bądź co bądź nieoczekiwanie zwolniony. Zastąpił mnie jakiś Lucas Alcarez, który miał za sobą taki sukces jak ja - awans do I ligi, tyle że z Murcią. No ale 6 miejsca dwukrotnie nie zajął :/ Szkoda, bo był to fajny klub ale teraz pora szukać innego w sumie można spróbować czegoś innego aczkolwiek powtaram że z Las Palmas sięgałem daleko w przyszłość i dopiero robiłem go na potęgę. Niektórzy piłkarze nie zasługiwali jednak na grę w tym klubie ...

Inaczej jest natomiast GKS-em Bełchatów! Po dublecie zdobytym w moim pierwszym sezonie 2009/10 w klubie i grze w Lidze Mistrzów (3 miejsce w grupie, później łomot w Pucharze UEFA od Chievo) i uplasowaniu się zaledwie w czołowej 4-rce, ponownie mój team "ustrzelił" dublet! Co ciekawe, podobnie jak 2 lata temu o mistrzostwie zadecydował wyjazdowy mecz z Odrą Opole w ostatniej kolejce - wtedy miałem więcej szczęścia, bo jeszcze dwie drużyny musiały przegrać. Teraz po pewnej wygranej nawet wygrana 2 LEgii nic nie pomogła - tytuł powedrował do Bełchatowa! Świetnie radził sobie duet Janczyk - Andrade, który w sumie strzelił prawie 50 goli. Fantastyczna postawa Josepha Enakarhire, który ma najlepszą średnią w drużynie. No, i po wygranej w dwumeczu nad Groclinem wygrałem Puchar Polski! Wreszcie osiągam swój cel, a chcę w Polsce zdobyć 5 tytułów i jeszcze chociaż raz superpuchar (raz już zdobyłem) i puchar ligi!

Załączam screen mistrzowskiego teamu.

Sandro Partyzant

09.08.2007 15:26    #1216     Sufler - Porady do gry - FMUT - Update
Ciągle trwają jeszcze wakacje i trwać będą jeszcze mniej więcej trzy tygodnie, a razem z ich końcem zostanie zamknięte okno transferowe. Na dzień dzisiejszy wiele klubów przeprowadza jeszcze transfery, ale mimo to nasz zespół tworzący uaktualnienia na czele z Sandro postanowił wypuścić FMPoland Update v7.4.

Update, który wychodzi już po raz czwarty na naszej stronie, jest bardzo wysokiej jakości i nie można mu zarzucić błędów takich, jak popełniono w chociażby Super Update, między nami to jestem ciekawy, skąd ta nazwa się wzięła. Poprawiono wiele błędów, skorygowano atrybuty wielu graczom, ale co najważniejsze udało się zwalczyć błąd, przez który Legia występowała w Pucharze UEFA.

Jeżeli chciałbyś współtworzyć FMPoland Update i być dzięki temu rozpoznawalny oraz szanowany na scenie Football Managera, wyślij swoje zgłoszenie z uzasadnieniem, dlaczego byłbyś idealny do tej roli, na e-mail:.

--> FMPoland Update v7.4

Zapraszam do ściągania oraz życzę w imieniu całej ekipy tworzącej FMPoland Update oraz naszego serwisu miłej zabawy na najnowszym uaktualnieniu gry.

pablo11pablo11 Młody aktywista

09.08.2007 13:57    #1217     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a tutaj drugi screen:

(dodam tylko, że przez te trzy i pół sezonu wyniki trochę marne: 1x Mistrz Polski, 2x v-ce Mistrz, 1x Puchar Polski, 1x SuperPuchar Polski, 1x Puchar Ekstraklasy, 2x 1/16 PUEFA, 1x 1/8 PUEFA, 1x grupa LM)

ale grało się przyjemnie, kadra była fajna (tu poniżej moja ulubiona z całej kariery:)

lpoiut Partyzant

08.08.2007 13:07    #1218     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Wszyscy się chwalą że wygrywali Realami, Milanami, Manchesterami,a ja prowadzilem zespół 4 ligi angielskieg Peterborough. Po czterech latach byłem w Premiership i w tym sezonie wygrałem Puchar Anglii i grałem w Pucharze UEFA gdzie dotarłem do ćwierćfinału. Niestety w zeszłym tygodniu twardy dysk mi padł i straciłem wszystkie dane łącznie ze screenami.

Visioner Przodownik pracy

08.08.2007 11:53    #1219     Sufler - Porady do gry - Trening TUG'a.
jak wyzej zagraj man city, ja gram bez uaktualnienia, ale naprawde przyjemnie sie gra, nawet udalo mi sie puefa zdobyc

sefko1 Przodownik pracy

05.08.2007 20:59    #1220     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Acha i żeby nie było, że jestem takim świetnym menadzerem :PPPP
Ternaną w 6 sezonów nie zdobyłem ani razu Mistrza Włoch, a w LM byłem tylko w 1/4 finału (2 razy) i raz w 1/4 PUefa. W sumie ten sukces Nottm to mój pierwszy europejski puchar w FM07.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution