Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

jacob08 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.08.2007 15:59    #1201     Sufler - Porady do gry - [Puchar Uefa]Kolejny bug?
W lidze Mistrzów zespoły z tych samych krajów mogą się spotkać DOPIERO w ćwierćfinale , tak samo w Pucharze UEFA, więc to ejst bug:)

boro92921 Przodownik pracy

22.08.2007 14:57    #1202     Sufler - Porady do gry - [Puchar Uefa]Kolejny bug?
Z tego co ja wiem to w Lidze Mistrzów drużyny z tego samego kraju moga na siebie trafic dopiero w cwiercfinale ale w UEFA nie wiem jak jest fajne masz flagi :P

roma Partyzant

22.08.2007 14:09    #1203     Sufler - Porady do gry - [Puchar Uefa]Kolejny bug?
Witam

Gram na Bartez Update awansowałem Wisłą do Drugiej rundy Pucharu Uefa co ciekawe moim rywalem może być Sparta Praga lub Legia Warszawa co ciekawe w przepisach jest napisane jeżeli się nie mylę to że dany klub nie może się spotakć z tego samego kraju i tej samej ligi w p.Uefa ewentualnie w finale.Może się i myle ale czy to jest bug?Załaczam Screnna

http://image(...)5med.jpg

fudi Przodownik pracy

Carrot - realizm ponad wsyzstko.
odpowiedz sobie na pytanie kiedy wieksza satysfakcja ?

jak wygrasz Caen Ligue 1 jak masz 500 mln euro na transfery czy jak sie zakwalifikujesz do np P Uefa z tym co masz ?
dla mnie odpowiedź jest prosta :)

i uwazam ze predzej czy pozniej wpadniesz w długi jak bedziesz tak naciagal zarzad ;)

Krystian88 Młody aktywista

18.08.2007 18:52    #1205     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja gram Koroną Kielce, mam sezon 20012/13. Od dwóch sezonów prowadzę kadrę narodową. Zdobyłem Mistrzostwo Europy 2012 (w finale z Belgią 2:1). Janczyk był królem strzelców turnieju. Co do Korony to:
-6 mistrzostw Polski
-6 Superpucharów
-1 Puchar Polski
-1 Puchar UEFA
Moja 11:
Fabiański- Cancar(talent z Peru, reprezentant, chyba newgen), Golański(k), Hernani, Boenisch- Łobodziński, Emmanuel Kone (na początku obywatel WKS, u mnie w reprezentacji Polski, też chyba newgen), G.Bartczak, M.Zganiacz- Salihi, Matusiak

Ważniejsi rezerwowi: Nikola Djukić (newgen bramkarz z Serbi), Marek Wasiluk, Marcin Robak, Michał Brzozowski (na początku gry w Ruchu Chorzów, ogromny talent, gorąco polecam!), Konrad Gołoś, Damian Misan, Artur Marciniak, Dawid Plizga

mickzas Partyzant

Ja tu odpowiem tylko na drugie pytanie. Można wygrać polskim zespołem LM, ale do tego trzeba czasu (mniej w przypadku np. Wisły, dużo więcej w przypadku np. Unii Janikowo). Dawno nie zaczynałem gry silną polską drużyną, więc skupię się na jednej z najsłabszych. W dużym skrócie trzeba powoli, ale systematycznie zwiększać prestiż klubu, zajmować co raz wyższe pozycje w lidze, grać regularnie w pucharach i z czasem osiągnąć dominację w lidze. Ważny jest ogpowiedni skauting, wyszukiwanie tanich, ale bardzo dobrych piłkarzy, ponieważ gdy tylko drużyna zacznie grać lepiej, to zaraz po naszych najlepszych piłkarzy zgłoszą się bogaci chętni;) Pieniądze z transferów i pucharów w miarę możliwość lokować głównie w infrastrukturę (no chyba, że nie możemy znaleźć niedrogiego następcy na którąś pozycję) - wiadomo, że im większy stadion, tym więcej kasy z biletów. Grająć Unią J. zaczynałem ze stadionem 5000 (w tym 500 siedzących) miejsc, o ile dobrze pamiętam, a z czasem dorobiłem się 17200. Co to tanuch piłkarzy to polecam graczy z Salwadoru, Gwatemali i Hondurasu, a także juniorów Wisły, Legii, Widzewa i Lecha, którym kończą się kontrakty - czasami można za relatywnie małe pieniądzę znaleźć prawdziwe młode gwiazdy. W końcu, gdy już nikt w Polsce nie może nam zagrozić i mamy duzy budżet tarnsferowy to zaczynamy kupować najlepszych Polaków grających w innych klubach (głównie reprezentantów kraju). Lepiej wydać 30 mln. zł na wielką gwiazdę, niż kupić 3 zawodników, którzy będą tylko dobrym poszerzeniem składu. Regularna gra w pucharach i zwycięstwa w lidze sprawią, że każdy polski zawodnik będzie (po krótszych lub dłuższych negocjacjach) chciał zasilić nasz zespół. Po kilkunastu sezonach mamy wreszcie zespół, który może zagrozić najlepszym w Europie i przy sporym udziale szczęścia wygrać LM. Moja Unia doszła do finału P.UEFA, gdzie przegrała z Barceloną 1:2, a kilka sezonów później zdażyło się coś takiego:
Faza Grupowa LM
(dom, wyjazd)
Unia - PSV 1:0, 2:1
Unia - PAO 2:0, 3:0
Unia - Milan 1:1, 1:2
1/8 finału
Unia - Ajax 3:0, 0:2
1/4 finału
Unia - Milan 2:1, 1:2, k.4-2
1/2 finału
Unia - Roma 2:0, 1:1
I wreszcie wielki finał (pierwszy strzał na bramkę oddałem w 43 minucie, wcześniej Arsenal cały czas siedział na moim plolu karnym, a druga połowa to już inna bajka)
"Obrazek"
I to w sumie tyle, mozolna praca z zespołem i sporo szczęścia (skład Milanu rzucał na kolana - 7 z 10 najdroższych piłkarzy grało właśnie w Milanie)

Senac Partyzant

14.08.2007 19:18    #1207     Sufler - Porady do gry - DIABLO
Taktyka wykorzystuje bug w grze. Obrońcy przeciwnika kryją napastników, ci zaś rozbiegają się robiąc miejsce dla niepilnowanego środkowego pomocnika który wjeżdża w pole karne i ładuje tyle bramek ile sie da...
Taksa rzecz jasna nie działa pod FM 07
W pierwszym sezonie tą taktyką wygrałem P. UEFA pokonując w finale Werder, po drodze rozprawiłem sie jeszcze z Milanem 4-0 itd więcej nie pamiętam
aa na PŚ grał u mnie Jo, a ja prowadziłem Lech Poznań ;)

RobinRob Partyzant

Micro Ice - sciagnij sobie FMPoland Update v7.4 tak jest wszystko O.K
legia gra w inter-toto , belchatow i groclin w UEFA a zaglebie w LM

Micro Ice Młody aktywista

Witam mam parę pytań :)

1.Jak zrobić żeby w Fm-e 2007 Polska miała tyle drużyn w europejskich pucharach co w realu czyli Lubin- Lm ; Bełchatów-Pu ; Grodzisk-Pu ; Legia- Inter toto. Jak już wszystko ustawiam jak na leży to Legię zawsze wywala mi do Pucharu Uefa ; Cracovię do Intertoto ? Nie wiem jak to zrobić wiem że Mariuszowi w swoim update udało się coś takiego zrobić.

2. Jakie polecania dać drużynie do taktyki

Br
oś oś oś

dpp dpś dpl

opp opś opl

wn

3. Czy mogłby ktoś polecić mi jakiś trening do Polskich teamów i ewentualnie dać linka (Tuga już mam)

sefko1 Przodownik pracy

13.08.2007 13:44    #1210     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
@Seweryn
Ładny wynik, tylko czemu tak mało Polaków masz w składzie ;P

@biały13
A czy czasem w cm03/04 nie było tych kller taktyk w stylu diablo?? Pamiatam, że grałem tak Sochaux i w pierwszym seoznie zdobyłem mistrza francji i osiagnełem finał pucharu uefa. Pamietam, że na zbugowanym AMC grał Matchieu. 54 bramki :PPPP

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution