Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.09.2007 16:50    #1181     Sufler - Porady do gry - Górnik Łeczna
pucek ja w FM05 wygralem w 2 sezonie PUEFA Wisla niespecjalnie przemeblowujac sklad :P Wiec chyba jestem zdolny xD

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
15.09.2007 08:46    #1182     Sufler - Porady do gry - Górnik Łeczna
W drugim sezonie wygrywac Lechem Puxhar UEFA...
Albo jesteś bardzo zdolnym managerem, albo grasz save/load (raczej nie), albo kupujesz tylu grajków, że to nie jest już Lech Poznań - tylko talenty z nie wiadomo kąd.

Co do Łęcznej - hmmm...trzeba kombinowac z taktyką albo np. w rozmowie motywacyjnej oczekiwac wygranej - może z zbyt dużym respektem podchodzisz do Górnika po meczach z czołówką Europy... Oczekiwanie wygranej bardzo często działa na Bułgarskiej.

Aha ściągnij sobie update'a Fudiego tam Górnik jest w trzeciej lidze...
Ale oczywiście to nie zadziała na Twoim save'ie.
No i jeszcze musisz mieć oryginała.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

rak Partyzant

15.09.2007 00:48    #1183     Sufler - Porady do gry - Górnik Łeczna
Prowadzę Lech 4 sezon. Grałem 3 w finale pucharu UEFA. Dwa razy go wygrałem pokonując Milan, Nantes. Bez problemu gram Bayern, Interem Schalke, Realem czy Palermo. Oczywiście pokonuje bez więkrzych problemów te drużyny. Róznież potęgi polskiej ekstraklasy nie stanowią dla mnie problemu chodzi mi tu Legie, Wisłe, Korone czy Pogoń. W lidze dochodzi czasmi do zwycięst po 6:1 z tymi drużynami. I wszystko jest dobrze do momentu kiedy nie gram Górnikiem Łęczna(jest to drużyna ledwo się utrzymująca w lidze). Ponieważ albo z tą drużyną przegrywam albo ledwo remisuje. Gram ustawieniem 4-2-2-2. I najdziwniesze jest że we wtorek mój zepsół pokonuje Inter a w niedziele przegrywa z Górnikie. Co mam zrobić

Krystian88 Młody aktywista

12.09.2007 19:58    #1184     Sufler - Porady do gry - Zmiana zarządu
Kiedyś, gdy prowadziłem Celtic i miałem na koncie 1 zwycięstwo w lidze i Puchar UEFA zmienił się prezes. Na początku media mówiły, że chce zatrudnić jakiegoś Turka, ale nic się nie działo, a ja spokojnie prowadziłem klub do półfinału ligi mistrzów. Żadnych komunikatów od zarządu, tylko o zdjęciu embarga. Nie wiem czemu ciebie zwolnili. Może mniał taki kaprys?

Malkovic Partyzant

12.09.2007 15:27    #1185     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No, a dziś kolejny sukces ;P
Wygrana z HSV w 1 rundzie ( po grupowych ) p. UEFA, teraz czeka na mnie inter. Szkoda mi bardzo kontuzji Sławomira Wróbla ( mój wychowanek 18 lat )

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.09.2007 18:12    #1186     Sufler - Porady do gry - Kwalifikacja do Ligi Mistrzow
Niestety tak poniewaz nie ma ligi Liechtensteinu a Vaduz jest zgloszony do rozgrywek w 2 lidze Szwajcarii i jedyne co moze osiagnac to Puchar UEFA.. Tak jest w rzeczywistosci :)

kiero Partyzant

03.09.2007 18:05    #1187     Sufler - Porady do gry - Kwalifikacja do Ligi Mistrzow
Witam! Ostatnio gram Fc Vaduz (Lichtenstein, ale występuje w 2 lidze szwajcarskiej) i za cel postawiłem sobie zwojowac cos w Europie. Czy jest szansa występu w Champions League jeśli zdobede odpowiednio duzo punktow w pucharze uefa? Wyprzedziłem juz kraje typu Irlandia,Macedonia,Armenia, a w kwalifikacjach do LM nie startuje. Czy jestem skazany na puchar uefa?

fudi Przodownik pracy

03.09.2007 13:32    #1188     Sufler - Porady do gry - Bug na San Siro
ja raz miałem tak że o 17.30 grałem mecz w lidze ze Spartą Rotterdam a o 18.30 miałem byc już w Tuluzie na meczu Pucharu UEFA ;)

bialy13 Młody aktywista

02.09.2007 09:13    #1189     Sufler - Porady do gry - Niskie morale paru zawodników
prawdopodobnie klub ma małą reputacje i zawodnik uważa że powinien grać w lepszym klubie. Rozwiązanie: wygraj Puchar UEFA lub Lige Mistrzów albo sprzedaj go za wsoką cene:/

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

31.08.2007 15:42    #1190     Sufler - Porady do gry - Po ilu sezonach kadra?
Po ilu najwczesniej sezonach mozna objąć kadre narodową ,grałem Wisłą Kraków przez 3 sezony i nie udało mi się to , a teraz kiedy prowadzę zespół Lecha Poznań 2 sezon (2 miejsce w lidze,zwyciestwo w pucharze Polski,awans do fazy grupowej Pucharu Uefa) dalej nie mogę objąć zadnej kadry.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution