Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

boro92921 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.09.2007 14:55    #1171     Sufler - Porady do gry - stali mistrzowie
wezcie wytlumaczcie po ludzku bo kiedys gralem w CM 03/04 i nie wlaczylem Hiszpanii to W lidze mistrzow co rok by Real Sociedad a Barcelona W Pucharze UEFA

boro92921 Przodownik pracy

21.09.2007 14:49    #1172     Sufler - Porady do gry - stali mistrzowie
zamierzam zagrac sobie od nowa na pewnym updacie i chce wlaczyc tylko kilka lig a moje pytanie brzmi jesli np. nie wlacze Polski to czy w Lidze Mistrzów co rok bedzie gralo Zagłebie a w Pucharze UEFA Bełchatów i Groclin??

michau Partyzant

20.09.2007 17:34    #1173     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja Sevilla w 3 sezonach mialem :
a) 2 misztostwa hiszpanii
b) 1 final pucharu UEFA
c) 1 Cwierćfinal LM
d) 1 zwyciestwo w LM
i taki sklad : Kameni(15 mln euro), Dani Alves, Pablo(26 mln) (lub Gallas), Chivu(23 mln) Heinze(11 mln)
Jesus Navas, Mascherano(12 mln) (lub Renato) N'Zogbia(18 mln) (lub D' Alessandro) Aguero(11 mln) Fernando Genro(15 mln)

Sirch Partyzant

20.09.2007 16:23    #1174     Sufler - Porady do gry - Kiedy propozycje ????
Ja jak grałem Groclinem to w pierwszych dwóch sezonach 3 miejsce, potem 3 mistrzostwa + dwa razy 1/2 PUEFA (dwa razy grałem też w LM - raz zająłem 4 miejsce raz 3), w ostatnim sezonie klapa 4 miejsce. Zrezygnowałem, patrze, a tu na drugi dzień oferta z Juventusu. Na początku dałem sobie reputacje "amator" (czy jakoś tak, najniższa w każdym bądź razie) i dałem jako ulubiony klub Juventus. Ponadto mój Groclin był klubem filialnym Juventusu. No i Juve awansowało do Serie A dopiero w 3 sezonie i szło im średnio - najlepsze miejsce to 3, a tak zazwyczaj 9-12. Niemniej prowadzenie Juventusu to poważna sprawa. Teraz gram 2 sezon (3 miejsce) i już mnie chce Betis i Ascoli (te kluby regularnie grają w LM, Ascoli było nawet w 1/4 !!!). Także pracuj a na pewno ktoś cię weźmie :)

P.S. Nigdy nie wygrałem Pucharu Polski tudzież Pucharu Ligi.
P.S.2 Prowadziłem repre Polski ale poza awansem do MŚ nie osiągnąłem nic (z grupy nie wyszedłem), potem przegrałem eliminacje do ME i mnie zwolnili :(

Dzaga Partyzant

20.09.2007 16:20    #1175     Sufler - Porady do gry - Kiedy propozycje ????
Mistrzostwo polski niby nic ale puchar uefa hasanie po lidze mistrzow i kwalifikacje do mistrzostwa europy to chyba cos :)

Dzaga Partyzant

20.09.2007 09:29    #1176     Sufler - Porady do gry - Kiedy propozycje ????
Gram Koroną Kielce ..... zdobyłem mistrzostwo i wicemistrzostwo kraju Puchar Polski i puchar UEFA w lidze mistrzów dotarłem do cwiercfinałów Prowadze kadre Polski gdzie awansowałem do mistrzostw europy....kiedy dostene propozycje z lig zagranicznych (niemcy hiszpania anglia włochy od 2 lig ) składam podania i nic co jeszce trzeba zrobic zeby docenili mnie zagranicą i dali poprowadzic chocby sredniaka europejskiego ???? :)))

marcelzlasu Partyzant

19.09.2007 12:04    #1177     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A ja jeszcze nigdy nie grałem "wielkimi klubami". Zawsze zaczynam od najniższych lig. Nie ma większej satysfakcji od wprowadzenia amatorskiej drużyny na salony piłkarskie.
Najwięcej czasu spędziłem przy FM 2005 i świętowałem niezłe sukcesy:

RUNCORN FC (6 liga angielska, grałem 10 sezonów)
- awans do Premiership w ciągu 7 sezonów
- wicemistrzostwo Anglii (w 1 sezonie w Premiership)
- Puchar Anglii
- zostałem zwolniony po 10 sezonie (zająłem w nim 13 miejsce)

KUJAWIAK WŁOCŁAWEK (2 lliga, grałem 11 sezonów)
- awans i Puchar Polski w I sezonie
- 7 mistrzostw Polski
- 3 wicemistrzostwa
- 1 raz 3.miejsce
- półfinał Ligi Mistrzów (odpadłem z Juventusem po karnych, w meczach był 2 razy po 1:1)
- finał Pucharu UEFA (przegrałem z Lazio 3:2 po dogrywce)
- półfinał Mistrzostw Europy z Reprezentacją Polski (zwycięstwo w grupie ze Szwajcarią 11:0)

PISA (3 liga włoska, grałem 3 sezony)
- I sezon: awans do Serie B
- II sezon: awans do Serie A
- III sezon: wicemistrzostwo (2 pkt. straty do Milanu)

Niestety nie mam screenów.
w FM 2006 grałem krótko, a w FM 2007 nie grałem wcale ze względu na brak czasu, ale wiem, że napewno znajde czas na grę w FM 2008

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
18.09.2007 18:08    #1178     Sufler - Porady do gry - Boguslaw Wyparlo
Nie.
Palop w poprzedniem sezonie w Pucharze Uefa też strzelił gola.

W czym suflerowicze mogą Ci pomóc?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

17.09.2007 19:39    #1179     Sufler - Porady do gry - Finał PU lub LM
no moze tak w 2010 roku Poznan zorganizuje final Pucharu Uefa xD

Proletariat

16.09.2007 00:29    #1180     Sufler - Porady do gry - Kadra, mecze, reputacja
Szukałem ale nie znalazłem. Prosze nie krzyczeć :P

1. Gram Zagłębiem Lubin i nie mam zbyt wielkich sukcesów: 1 PP, 1 Mistrzostwo, 1 finał PP, 1 wicemistrzostwo i 1/8 Pucharu UEFA. Teraz zacząłem 4 sezon. Czy to trochę nie dziwnę, że już mam reputację Światową?? Znaczących sukcesów nie mam (przecież Liga Polska nie ma takiej reput.) Jedynie co odrzucałem oferty zakupu Aldo Andresa Jary przez Milan, czy Barcelone...

2. Pierwszy raz w FM 2006 będę prowadził reprezentację. Trafiła mi sie Ghana. I już mam problem... W bazie danych gry nie ma ani jednego bramkarza ghańskiego. Jak sobie poradzić aby, jak już powołam grajków na el.MŚ miał chociaż szaraka, a nie musiałbym ustawiać na bramce zawodnika z pola?

3. Kolejny problem z reprezentacją to fakt, że następny mecz gram tego samego dnia co Zagłębiem w lidze... z tym, że reprezentacja o 15:00 a w lidze o 18:00... Jak to będzie wyglądało? Któryś z tych meczy poprowadzi asystent?

Z góry dzięki za pomoc :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution