Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

on Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.10.2007 20:53    #1161     Sufler - Porady do gry - Przegrana w Pucharze Polski
a moim zdaniem jeśli Wisła wygra PP i w lidze będzie miała miejsce premiowane grą w europejskich pucharach to w pucharze uefa będzie grała 1 druzyna która nie zakwalifikowała się do pucharów (np masz w Polsce 3 mijesca w lidze premiowane grą w pucharach i 1 z PP to jak wisła wygra PP i zdobędzie miejsce 1-3 w lidze to w pucharach bedzie grała 4 drużyna) jeśli się mylę to mnie poprawcie

Kezman Partyzant

27.10.2007 20:53    #1162     Sufler - Porady do gry - Przegrana w Pucharze Polski
Zadne bugi. Jesli zespol, ktory zagra w LM badz eliminacjach do niej gra w finale pucharu krajowego z zespolem, ktorego jedyna szansa do gry w PUEFA jest krajowy puchar, to wtedy taka druzyna kwalifikuje sie do rozgrywej o ten puchar. Natomiast jesli gra druzyna majaca kwalifikacje do PUEFA z druzyna, ktora o ta przepustke walczy przez krajowy puchar (i oczywiscie jesli przegra) to PUEFA kwalifikuje sie druzyna z kolejnego miejsca w tabeli.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.10.2007 20:08    #1163     Sufler - Porady do gry - Przegrana w Pucharze Polski
Wtedy raczej tego nie uwzględniono. Pamiętam jak cieszyłem się gdy wygrałem w CM4 Śląskiem Puchar Polski, że będę grał w Pucharze UEFA, a tu lipa.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.10.2007 19:27    #1164     Sufler - Porady do gry - Przegrana w Pucharze Polski
Gram finał pucharu Polski Wisła vs. Śląsk. Gram Śląskiem w drugiej lidze, a Wisła ma praktycznie zapewniony tytuł mistrzowski w ekstraklasie, to jeśli przegram w finale, to zagram w Pucharze UEFA, w następnym sezonie, jeśli Wisła zajmie miejsce 1-3 na koniec sezonu?

center78 Partyzant

Wyniki, osiągnięcia, rekordy itp. na bierząco są uaktualniane (Orange Ekstraklasa). To mój pierwszy sezon w UEFA w którym już odpadłem. Problem dotyczy że ani w historii klubu ani nigdzie indziej oprócz tabelki rozgrywek nie mogę znaleść informacji o tym ze w danym sezonie zaliczyłem występ w europejskich pucharach.

putik Partyzant

12.10.2007 21:02    #1166     Sufler - Porady do gry - Klub a reprezentacja
Jest to Anthony Silva i jest z Paragwaju.Na poczatku był to nieoszlifowany diament i nie zwracałem na niego uwagi aż wkoncu go kupiłem za ok 5M zł i okazał sie prawdziwym talentem.Kupiłem go zimą i zdążył zagrać w 4 meczach pucharu UEFA i miał średnią 8.09.U mnie w 2008 roku ma 24 lata

putik Partyzant

12.10.2007 18:43    #1167     Sufler - Porady do gry - Klub a reprezentacja
Juz po meczu :D przebieg meczu poprostu był fantastyczny :D praktycznie cala linia pomocy to byli rezerwowi a to ja byłem zespołem przeważającym w 1 polowie ale wynik był 0-0. W 2 polowie Real zaczął mocno cisnąć ale mój niezawodny bramkarz raz po raz ratował mój zespół i w 74 minucie po kontrataku strzeliłem bramkę i wygrałem 1:0 ;) a co do zawodników z ameryki płd....w polsce juz nie ma dobrych piłkarzy którzy by sie nadawali do mojego zespołu i jedynie mogę kupować zawodników z Europy wschodniej albo właśnie z Ameryki płd. wkońcu tam jest najwięcej talentów.Od razu dodam ze juz grałem w półfinale z Arsenalem i przegrałem w dwumeczu 3:5 ale za każdym razem mocno ich postraszyłem :) dla mnie to jest sukces połfinał UEFA bo to mój dopiero 3 sezon

putik Partyzant

12.10.2007 15:12    #1168     Sufler - Porady do gry - Klub a reprezentacja
Otóż mam taki problem...w dniu 3.04 mam do rozegrania mecz rewanżowy w Pucharze UEFA z Realem Madryt (Gram Wisłą Kraków) ale 5 albo 6 moich najlepszych zawodnikow (głównie Kolumbia i Chile) zostało powołanych na mecze swojej reprezentacji w dniu 2.04 więc napewno nie zdążą sie zregenerować w ciagu 1 dnia albo nawet nie wróćą w porę...w dniu kiedy zostałem poinformowany że zostali powołani to nie mogłem ich skreślić ze składu reprezentacji bo to jest mecz oficjalny :/ wszyscy zawodnicy to pomocnicy i napastnicy więc nie mam kogo do składu wystawić na mecz z Realem!! 1 mecz 1:1 i i miałbym realną szanse na awans (to już ćwierćfinał) ale nie mam składu :/ jest jakiś sposób żeby przełożyć mecz albo sprowadzić ich spowrotem do klubu ??

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

28.09.2007 21:45    #1169     Sufler - Porady do gry - Polska 3 liga
no wlasnie bo malo ktory gracz spoza Polski bedzie rozpoczynal rozgrywki w 3 lidze polskiej,co innego jest z nizszymi ligami angielskimi gdzie niemal kazda osoba probowala swoich sił,moze w FM 2012 jak bedzie u nas euro a poziom naszej ligi zwiekszy sie bedziemy mieli powody do radosci i zagramy w 3 lidze,bo jak narazie niewyglada to najlepiej 1 druzyna w P.UEFA i to bliska odpadniecia z niego,niedługo po wylosowani zespołu armenskiego bedziemy obawiali sie czy nasza druzyna awansuje bo rywal jest baaaardzo mocny,mamy nawet przyklad legii ktora wlasnie wygrywa 4-1 a w pucharze intertoto przegryala z amatorami z litwy do przerwy 2-0 to chyba swiadczy o poziomie polskiej pilki

Megaworior Partyzant

24.09.2007 16:02    #1170     Sufler - Porady do gry - Najgorsza liga
Santosinho-juz tak zrobilem klubem Kettering graja pol roku temu awansowalem do premiership i wygralem puchar UEFA.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution