Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

sasasza Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.11.2007 16:07    #1141     Sufler - Porady do gry - Pomocy!
Co sie stalo to nie wiem. Zaczalem grę Arsenalem, w sparingach bylo dobrze ale nie rewelacyjnie, klub ma super graczy wiec sprowadzilem jedynie Rafinhe. Cala taktyka jest ustawiona pod odpowiednich graczy jak i caly zespol, Trennig ustawiony na kazda pozycje.
Zaczal sie sezon... odpadlem w 3 rundzie kwalifikacyjnej do LM z Salzburgiem ... potem w lidze same porazki lub remisy i jedno zwyciestwo cudem potem w 1 rundzie pucharu UEFA odpadlem z Nurmberg a w pucharze ligi przegralem z Birmingam ! mam 12 miejsce w lidze. jest polowa pazdziernika i zarzad powoli zaczyna mnie nienawidziec tak samo jak i kibice. jak ktos ma jakis pomysl lub ten sam problem niech sie odezwie prosze bo nie czerpie w ogole przyjemnosci z gry, same upokorzenia. zaznaczam mam oryginal. HELP!

TuPac FM Młody aktywista

07.11.2007 00:51    #1142     Sufler - Porady do gry - Zamowienie
Mój Zbiór
Loga Klubów Z Całego Świata:

ARGENTYNA(Normal), AUSTRIA(Competitions,Small,Normal), BELGIA(Competitions,Small,Normal), Bośnia(Normal), BRAZYLIA(Normal), BUŁGARIA(Small,Competitions,Normal), RUMUNIA(Competitons,Normal,Small), CHORWACJA(Competitons,Normal,Small),

CONFEDERATIONS COMPETITIONS(Liga Mistrzów,UEFA,INTERTOTO itp.),

CZECHY(Competitions,Small,Normal), DANIA(Small,Competitions,Normal), ANGLIA(Small,Competitions,Normal), FRANCJA(Small,Competitions,Normal), NIEMCY(Small,Competitions,Normal,Background), GRECJA(Small,Competitions,Normal), HOLANDIA(Small,Competitions,Normal),

INTERNATIONAL (Competitons,Nations,Continents),

WŁOCHY(Small,Competitions,Normal -Serie B-), MACEDONIA(Normal), MEKSYK(Normal), NORWEGIA(Small,Competitions,Normal), POLSKA (Small,Competitions,Normal -IILIGA-), PORTUGALIA(Small,Competitions,Normal), ROSJA(Small,Competitions,Normal), SZKOCJA(Small,Competitions,Normal), SERBIA(Normal), SŁOWACJA(Normal), WĘGRY(Small,Competitions,Normal), HISZPANIA(Small,Competitions,Normal -Segunda-), SZWECJA(Small,Competitions,Normal), SZWAJCARIA(Small,Competitions,Normal), TURCJA(Small,Competitions,Normal), UKRAINA(Small,Competitions,Normal),

http://rapid(...)rar.html

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

06.11.2007 21:28    #1143     Sufler - Porady do gry - LM
Co do mojego postu: nie kierowalem sie tym co zalezy od miejsc w pucharach itp. po prostu chcialem sprostowac ze rankingi UEFA i FIFA dotycza krajow, niezaleznie od tego czy one cos ustalalaja czy nie. Podalem przyklady :)

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

06.11.2007 19:42    #1144     Sufler - Porady do gry - LM
Troll a ja 2 razy wygrałem LM Lechem a teraz mam rok 2014 i mamy 2 drużyny w LM 3 w UEFA i 1 w Pucharze Lata.

Troll13 Partyzant

06.11.2007 19:20    #1145     Sufler - Porady do gry - LM
Ja grając Wisłą ani razu nie awansowałem do LM przez 5 sezonów :| ale rok rocznie grałem w 1/8 i raz 1/4 finału Pucharu Uefa. Inne polskie kluby też sobie jakoś radziły i po 5 sezonie Polska miała 2 zespoły w LM i dwa PU :)
Sprawdż dokładnie współczynnkiki, bo coś mi się nie wydaje żeby Polska u ciebie w Fm-ie stała tak słabo skoro w miare dobrze grasz w LM.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

06.11.2007 18:56    #1146     Sufler - Porady do gry - LM
Wpływ na to ile drużyn wystąpi w europejskich pucharach ma KRAJOWY RANKING UEFA a ranking IFFHS zawiera najlepsze kluby na świecie i nie ma żadnego wpływu na rozstawienie.

patzach Partyzant

06.11.2007 18:50    #1147     Sufler - Porady do gry - LM
To pozwolicie że sprostuję:D

Ranking FIFA dotyczy reprezentacji i na jego podstawie reprezentacje krajów są rozstawiane do losowań różnych elemiminacji turniejów. I on nie ma nic wspulnego z klubami!!!

Ranking UEFA dotyczy krajów ale nie reprezentacji. I na jego podstawie kraje otrzymują liczbę miejsc w euopejskich pucharach dla swoich klubow. Dotyczy on również poszczegulnych klubów i ich rozstawienia podczas losowań do pucharów.

Natomiast ranking IFFHS to grupa maniaków i historyków. Jest to statystyczny ranking klubów i nie ma on zadnego wpływu na rozstawienia czy przyznawanie miejsc w pucharach.

Dziekuje za uwagę:D

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

06.11.2007 17:08    #1148     Sufler - Porady do gry - LM
Nie do konca piterek. Ranking UEFA dotyczy takze reprezentacji ale tylko zrzeszonych w UEFA. Od klubow jest m.in. ten ranking IFFHS.

#@piterek@# Młody aktywista

06.11.2007 16:50    #1149     Sufler - Porady do gry - LM
Reprezentacje maja inny ranking ( czyt. FIFA ) a kluby maja ranking UEFA.

Dobrze napisalem ?? :P

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

06.11.2007 16:44    #1150     Sufler - Porady do gry - LM
Raczej spadek w rankingu :/ z taką formą pozostałych naszych drużyn grajacych w pucharach to niedługo zostanie mi granie tylko w pucharze uefa ps. czy w tym rankingu nie liczą sie równierz pkt. zdobywane przez narodową ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution