Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.12.2007 08:07    #1091     Sufler - Porady do gry - 16 meczy w miesiac !
mnie się tak zdarzało, że miałem w maju kilkanaście (ok. 13 meczów) gdyż grałem w finale Pucharu Polski, finale Pucharu Ligi, w finale pucharu UEFA no i w lidze. Działo się tak gdyż grałem na wszystkich możliwych frontach, a liga ma limit (dzień) w którym musi być już wszystko rozstrzygnięte (wszystkie kolejki muszą być rozegrane). Niestety temu nie zaradzisz. Musisz wystawiać rezerwowe składy na niektóre mecze.

sopelr1 Partyzant

14.12.2007 10:39    #1092     Sufler - Porady do gry - Bramkarz - HIMEN
Też mam z tym olbrzymi problem... gram FC Kopenhagą i dziwnym trafem w P.Uefa wygrywam (odpadłem z lm po dwumeczu z Benficą) natomiast w lidze, gdy przyjdzie mi się zmierzyć z jakimiś "spadkowiczami" to ich bramkarz od razu staje się Buffonem tudzież Van der Sarem! napewno nie jest to spowodowane motywacją, gdyż nigdy nie napewniam zbytnią pewnością siebie zawodników! pozostają 2 opcje : trening strzelecki oraz bramkarz HIMEN... osobiście optuję za tą drugą!

Cavalerra Młody aktywista

13.12.2007 19:48    #1093     Sufler - Porady do gry - Co z kasą za transfery?
@9pucek
Twoim zdaniem Puchar UEFA to nie jest atrakcyjna rozgrywka? Przecież Mlada gra w PUEFA !!

roma Partyzant

10.12.2007 16:12    #1094     Sufler - Porady do gry - brak skutecznosci
A może po porstu piłkarze są przemęczeni? daj z dwa mecze składem rezerwoym oraz na puchary orpócz LM i Uefa bo one są ważne

sasasza Partyzant

08.12.2007 18:45    #1095     Sufler - Porady do gry - Puchar UEFA
to nie jest wina pirata bo ja mam oryginal i u mnie w PUefa tez graja Lpool Barca Real Bayern..

Visioner Przodownik pracy

08.12.2007 17:48    #1096     Sufler - Porady do gry - Puchar UEFA
czy to nie dziwne ze takie druzyny graja w UEFA, a w LM jakies sochaux czy inne badziewie? troche to nierealistyczne, kiedy to naprawia??? to nie jest pierwszy FM w ktorym cos takiego jest

Mateyyy Młody aktywista

08.12.2007 16:46    #1097     Sufler - Porady do gry - Boisko w LM
No wlasnie gram teraz w Pucharze UEFA i tam ledwo sie zmiescilem z wymogami rozmiarow boiska. No i pytam dlatego bo chce wiedziec jak to jest w LM

masseur Partyzant

08.12.2007 10:23    #1098     Sufler - Porady do gry - Rozmiary boiska
Nie pamiętam czy grałem już wtedy na łatce 8.01 czy na podstawowej wersji, ale wiem że ustalałem rozmiary boiska - zresztą miałem ograniczone pole manewru, bo przepisy Uefa dopuszczały tylko jakieś tam wymiary. I jeszcze jedna sprawa: zawsze było tak, że gdy klub nie był właścicielem stadionu to prośba o jego rozbudowę kończyła się informacją że jest ona niemożliwa.Tym razem działacze odpowiadają inaczej (obrazek). Możliwe że to przez łatkę nie mogłeś ustalić wymiarów boiska, ale raczej nie przez to czy klub jest właścicielem stadionu. Logicznie: klub gra w pucharach i musi dostosować wymiary boiska, ale nie jest właścicielem stadionu. I co wtedy?

Visioner Przodownik pracy

07.12.2007 16:56    #1099     Sufler - Porady do gry - nastawienie hiperofensywne
no wiec nie wiem czy tylko u mnie tak jest ale to nastawienie hiperofensywne przynosi odwrotn e do planowancyh skutki, w poprzednich czesciach moi zawodnicy cisneli, atakowali zamykali w hokejowym zamku, a teraz grajac np w pucharze uefa z irlandzkim amatorem kiedy byl bezbramkowy remis chcialem zdobyc bramke, nastawilem hiperofensywe, a zawodnicy zamiast atakowac zaczeli sie bronic a tamte szaraki zaczely miec przewage i oddawac pierwsze strzaly w meczu, w innych sutuacjach jest podobnie, zamiast sie bronic, to druzyna przeciwna zaczyna osiagac przewage a moi zawodnicy sa jak dzieci we mgle i sie rozpaczliwie bronia. cos tu jest nie tak ???

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

05.12.2007 14:35    #1100     Sufler - Porady do gry - puchar lata
Musisz zająć miejsce zaraz po drużynach które zagrają w pucharze uefa i tak np. tabela polskiej ligi
1. xxx liga mistrzów
2. yyy uefa
3. abc puchar intertoto jak chcesz dokładnie wiedzieć w której lidze miejsce jest premiowane intetoto jest to napisane w zasadach w menu ligi

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.