Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.12.2007 14:02    #1081     Sufler - Porady do gry - Obserwacje i transfery
Tyle, że Chiarelli gra w Fiorentinie, a Moussa gra w Southend i obaj graja w pierwszym skladzie, wiec teoretycznie powinien zgodzic sie Moussa, albo zaden. Co do Tima Krula to jego sytuacje rozumiem, bo gra w Newcastle ( choc grzeje ławe ). Sukcesy musze sie pochwalic mam, bo doszedłem do 1/2 Uefa ( szczescie w losowaniu koleno : Irtysz, Austria Wieden, jakis estonski klub zapomnielem nazwy, grupa z Dinamem Bukareszt, AZ, Man City i Fenerbahce 4 pkt. po zwyciestwie nad Dinamem i remisem z Az, dalej kolejny fuks, bo Szachtar no i porazka w 1/2 z Man City 5 do 1 chyba zapomnialem jednego klubu ) obecnie jestem w 1/8 Ligi Mistrzow, ale pewna porazka poniewaz gram z Barca i na dzien dobry 4-0 dostałem, dlatego intersuje sie takimi graczami. Budzet mam duzy 30 mln zł.

macieks400 Partyzant

25.12.2007 17:25    #1082     Sufler - Porady do gry - Reputacja światowa
prowadze real madryt, ciagle od 8 sezonów mam reputacje kontynentalna, a pragne miec swiatowa.wygrałem lige hiszpanska,uefa,klubowe MŚ oraz Copa America i startowałem na ME i MŚ

wie ktos co musze zrobic zeby takowa osiagnac?

Tzar Przodownik pracy

25.12.2007 14:54    #1083     Sufler - Porady do gry - reputacja
Jak na Sroki to powinien wystarczyć jeden Puchar UEFA.

Hunter91 Młody aktywista

23.12.2007 16:50    #1084     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Moze wiekszosc uzna ze to zaden sukces ale jak na pierwszy klub i pierwszy sezon w FM2008 to mistrzostwo kraju Rangersami i połfinał Pucharu UEFA (w LM 3 miejsce w grupie) to chyba calkiem niezle. pozdro

K@rim Młody aktywista

19.12.2007 21:38    #1085     Sufler - Porady do gry - Repra Niemiec
Jesli masz baze danych 8.01 to usuwasz wszystko z folderu E:-program files-Sports Interactive-Football Manager 2008-data-updates-update-801-db-801-lnc-all ...jeśli masz baze danych 8.00 to... E:-program files-Sports Interactive-Football Manager 2008-data-db-800-lnc-all ...i wklejasz tam to co ściągniesz z tej stronki, oczywiście to co było przedtem w folderze all usuwasz

http://www.speed(...)143.html

folder do ściągnięcia nazywa się Vul's Fake Patch v.1.1 25-11-2007.rar powoduje on ze sa poprawne nazy lig, zamiast puchar mistrzów pisze uefa liga mistrzów i sa aktywne repry... prawdziwi piłkarze pojawiaja sie dopiero przed nastepnym meczem repry... nalezy tez usunąc plik o nazwie french league names.edt który znajduje się w folderze Inc.
Ja tak zrobiłem wczoraj i wszystko działa. Mam nadzieje ze pomogłem... Pozdro

marcinoo Partyzant

19.12.2007 16:19    #1086     Sufler - Porady do gry - Dziwne opinie zarządu i kibiców
A u mnie zarząd Legii w Pucharze UEFA kazał dojść w pierwszym sezonie do 1/2 finału!! Zgroza!

Mateyyy Młody aktywista

19.12.2007 15:41    #1087     Sufler - Porady do gry - Dziwne opinie zarządu i kibiców
Kurcze naprawde dziwna sprawa... Ja gram Lechia Gdansk i mam podobny problem. Mimo zwyciestwa nad Atletico Madryt na wyjezdzie w Pucharze UEFA 1:0 "kibice nie sa zadowoleni ze zmarnowanych sytuacji podbramkowych...

full attack Młody aktywista

16.12.2007 22:56    #1088     Sufler - Porady do gry - Latynosi w fm 2008
Ligę wyrałem już 2 razy z rzędu, teraz jestem na najlepszej drodze do trzeciego tytułu, ale jak przychodzi Liga Mistrzów, to za przeproszeniem szlag mnie trafia- praktycznie w większości meczów mam dwa razy więcej sytuacji niż mój rywal, ale rzadko wygrywam- dwa razy dotarłem do 1/8, gdzie zebrałem łomot od Interu (w dwumeczu chyba z 1-4) i Arsenalu (3-6). Zdarzają się mecze, że na wyjeździe mam 30 strzałów (!), a z ledwością remisuję (2-2 z Deportivo La Coruna na wyjeździe; oni mieli 10 strzałów). Teraz gram w półfinale UEFA, z Barcą i wynik łatwo jest przewidzieć, ale ja się cały czas łudzę, że mam szanse...

k-u-b-a1 Przodownik pracy

najwazniejsza rzecza jest reputacja klubu i ligi.. liga Ukrainska nie jest zbyt mocna, graja tam przecietni pilkarze i tyklo wygranie np. Ligi Mistrzow badz tez Pucharu UEFA pozwoli ci po jakims czasie sciagac ytych pilkarzy z wyzszej półki..

rabit14 Partyzant

15.12.2007 13:28    #1090     Sufler - Porady do gry - 16 meczy w miesiac !
nie wiem dlaczego nie moge dodac obrazka wyskakuje mi not image file a odnaszac sie do pytania od druzyne to gram belchatowem i uczestnicze we wszystkich rozgrywkach czyli liga puchar polski puchar ekstraklasy i puchar uefa

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution