Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

THE GUNNERS Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.01.2008 13:44    #1041     Sufler - Porady do gry - Dwa Pytania.
1.Głównie punktowane sukcesy na arenie między narodowej Puchar UEFA itp ;)
2.W finansach masz podane do kiedy ten dług zazwyczaj trwa to długi okres czasu. A w informacjach się raczej już nie zmieni IMO ;)

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

21.01.2008 17:27    #1042     Sufler - Porady do gry - Co to za trensfer?
a nie bedzie to kwota na jaka wycenila go uefa?a moze skorzystal z tego prawa co teraz boruc chcial tzn wykuoil sam siebie!od razu mowie ze to sa tylko moje domysly

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

20.01.2008 10:35    #1043     Sufler - Porady do gry - Zasilenie klubowej kasy
moze po prostu byl zadowolony z twoich transferow i dal ci wiecej kasy na dalsze wzmocnienia zebys walczyl o ten awans do uefa

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

20.01.2008 10:29    #1044     Sufler - Porady do gry - Zasilenie klubowej kasy
Spotkalem sie z dziwna sytuacja. Zaczalem gre Racingiem Santander, powydawalem sobie na wzmocnienie skladu, by zrealizowac postawiony cel awansu do Pucharu UEFA. W budzecie transferowym pozostala mi po zamknieciu okna kwota ok. 1'500'000 euro - tak na wszelki wypadek, jakby cos ciekawego trafilo sie zima. Budzet placowy ma rezerwe na poziomie 30'000 euro/tydzien.

I teraz pytanie - co oznacza, ze 'Zarzad zasilil stan klubowej kasy kwota 1,5 mln euro w celu pokrycia kosztow biezacych'? Nie zauwazylem tego 1,5 mln w zakladce finanse/wplywy. Nie widze tez wsrod pasywow zadnej nowej pozyczki. O co wiec chodzi? Jak myslicie, bede to musial kiedys zwracac? Wplynie to na ksztalt mojego przyszlego budzetu? I - przede wszystkim - po cholere Zarzad to zrobil, skoro budzety byly dodatnie i nie przynosilem klubowi strat? Dodam jeszcze, ze Zarzad jest zadowolony ze stanu klubowych finansow.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

umberto capone Partyzant

18.01.2008 19:12    #1045     Sufler - Porady do gry - Wasze składy w lidze polskiej
Moja jedenastka wiśły
Pawełek
marvin angulo
krzysztof łągiewka
jan polak
adam wasiluk-dariusz dudka
sergey kislyak
anton putilo-kozak
anton sosnin-carlos saez
yessu cabrera-klauda
patryk małecki-tommy hoiland
martin fenin-andzrzej niedzielan

i wicemistrzostwo uefa w 2 sezonie;d

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

18.01.2008 18:52    #1046     Sufler - Porady do gry - Reputacja Polskich klubów
wygrasz kilka razy lige mistrzow i bedziesz mial reputacje wyzsza nzi krajowa. a tak na powaznie to wystarczy chyba awans do fazy grupowej lub dalej, albo co najmej 1/4 pucharu uefa.

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

18.01.2008 16:35    #1047     Sufler - Porady do gry - Reputacja Polskich klubów
pamiętam jak w fm 2007 jakiś gość w 1 sezonie w wiśle wygrał puchar uefa i miał kontynentalną reputację
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Cannigia10 Młody aktywista

18.01.2008 15:09    #1048     Sufler - Porady do gry - Budżet płacowy
tylko wiecie mówimy teraz o piłkarzach z Włoch( z klubów takich jak Torino czy Pescara) i Francji(Lille,Monaco,Strasbourg).Co prawda są to młodzi zawodnicy, bo średnia zespołu to 22 lata. Ale Ci zawodnicy tworzą ten zespół. zdominowałem kraj: w ciagu 3 sezonów zdobyłem praktycznie takim młodym zepołem 3xLiga,3xSPP,2xPL 1xPuchar Polski, faza gr. Lm i 1/2 Uefa. Szkoda mi ich:/

Cannigia10 Młody aktywista

18.01.2008 14:57    #1049     Sufler - Porady do gry - Budżet płacowy
ja mam defensywnego zawodnika,który zarabia 45 tys. złotych. I mam teraz listopad. Nie wiem czy zdążę go namówić na nowy kontrakt. A interesują się nim Olympiakos,Maryslia,Fenerhbace i inne tego typu kluby. Obecnie przewodzę w grupie LM po zwycięstwach z Realem Madryt i z Porto. W zeszłym sezonie udało mi się dotrzeć do 1/2 PUEFA. A zawodnicy nie chą grać dla mnie dalej,tylko mówią,ze chcą do większego klubu. Co mam zrobić? W rankingu jestem 50. mając okolo 41 pkt.

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

18.01.2008 14:17    #1050     Sufler - Porady do gry - problem z kontraktem...
sorry, nie doczytalem=)

moze wiec kwestia jest taka, ze ambicje klubu nie odpowiadaja ambicjom tychze pilkarzy? Moze zapowiedziales walke o p. UEFA czy cokolwiek a ciagniesz sie w srodku stawki w lidze? W zwiazku z tym moga czuc sie oszukani, bo obiecales im co innego..
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution