Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

paziu Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.02.2008 19:20    #1031     Sufler - Porady do gry - Taxy w FM2008
ja gram Fiorentina ustawieniem 4-1-1-2-2 .. taktyka u mnie sprawdza sie jak najbardziej :] juz w drugim sezonie wygralem Puchar Uefa i Serie A :]

bartix94 Młody aktywista

ja grałem Hannoverem96, miałem 9 sezon, 2 razy zdobyłem Mistrzostwo Niemiec, 4 Razy Puchar Niemiec, Wygrałem Puchar Uefa, bylem w Finale Ligi Mistrzów, w ataku miałem takich asów jak Podolski, Farfan, Villaluz, Guzman...... za Balazsa Dzsudzsaka Real Madryt dawal mi 30 mln funtów ( odrzuciłem ), po sezonie mial przyjsc do mnie Giovanni Dos Santos.... i któregoś dnia włączam Fm-a a tu wyskakuje mi Gra nie została wczytana. no ale cóż, trzeba dalej żyć :)

xonogek Partyzant

Wisla Krakow 2011 rok. W koncu dzieki 2 miejscu w pucharze UEFA i zarobionym pieniadzam mialem budzet 12 mln zl i przymierzalem sie do Ligi Mistrzow, zespol mialem zdolny do wygrywania z mocnymi druzynami a z gigantami przegrywalem po walce, Reprezentacja Polski zajalem 4 miejsce na Mundialu. Szlag mnie trafia szczerze mowiac

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

odpusci dwa mecze przed atletico i powinno wystarczyc,a i zawodnicy rezerwowi beda zadowoleni ze graja,a poza tym cracovia w cwiercfinale uefa?ktory to sezon?2012?najpierw niech oceni czy ma szanse z atletico bo jak nie to nie ma sensu odpuszczac innych meczy

Dereds Przodownik pracy

Jarek jak on nie odpuśći to Jego zawodnicy mogą nie wytrzymąc natężeń meczowych i w pucharze uefa z atletico moze być ciężko potem

omega Młody aktywista

tez tak mialem^^ gralem Legia i bylem w polfinale pucharu uefa+liga+puchar ligi+puchar polski;] zycie:)

kowalsky Partyzant

z czymś takim jeszcze nigdy się nie spotkałem.
w przeciągu jednego tygodnia rozegram... 7 meczy!
dzień po dniu mecz. a do tego dochodzą ważne spotkania jak np. mecz w UEFA!

jak przesunąć mecz albo nawet mecze. i jakie jest prawdopodobieństwo że się to powiedzie?

boro92921 Przodownik pracy

25.01.2008 13:50    #1038     Sufler - Porady do gry - Dwa Pytania.
ja tez gram BVB
1) Leverkusen gra w Pucharze UEFA ja tez zdobylem mistrza a dostałem mało punktów
2) Dług Ci się nie zmniejsza zmiejszy Ci się w 2030 jak zapłacisz całą kasę

Bartez Przodownik pracy

25.01.2008 13:49    #1039     Sufler - Porady do gry - Dwa Pytania.
1.Punkty dostaje się tylko i wyłącznie za zwycięstwa i remisy w Lidze Mistrzów i Pucharze UEFA.
2.Zmienia się, ale nie zmiesiąca na miesiąc. Musisz trochę poczekać.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

25.01.2008 13:46    #1040     Sufler - Porady do gry - Dwa Pytania.
Co do 1 pytania, to wedlug mnie Leverkusen musialo chociaz grac w europejskich pucharach, a ty nie, albo oni zaszli duzo dalej. Samo mistrzostwo malo do tego rankingu wnosci, ale wdelug mnie ejst to nie dopatrzenie, bo jednak mistrzostwo np. Angli jest cenniejsze niz 1/16 Pucharu Uefa. Co do 2 pytania, to nie zbyt wiem, ale najpewniej zmniejszy sie jak splacisz caly dlug, a ta kwota to ta jaka miales na poczatku splacania.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution