Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.02.2008 10:27    #1021     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Grajac portugalska Boavista:
1 sezon - 3 miejsce w lidze, polfinal pucharu Portugalii
2 sezon - w eliminacjach do LM pokonalem zdobywce Pucharu UEFA z poprzedniego sezonu - Fenerbahce, w LM zajalem 3 miejsce w grupie z Arsenalem, Valencia i Schalke (1 pkt straty do drugiego Arsenalu). W Pucharze UEFA - polfinal, po wyeliminowaniu Evertonu, Galatasaray i (jakims cudem, bramkami na wyjezdzie) przetrzebionego kontuzjami Liverpoolu. Odpadlem ze zwyciezca Pucharu UEFA - Lazio Rzym. 2 miejsce w lidze.
3 sezon - dopiero rozpoczynam, plan to minimum zajecie miejsca w lidze premiowanego gra w LM, zajecie minimum 3 miejsca w LM oraz dojscie do cwiercfinalu Pucharu UEFA.

Nie jest to moze mega osiagniecie, ale za to uczciwie zdobyte, bez edytorow czy zatrudniania zadnych talentow.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

mesjo Partyzant

10.02.2008 17:15    #1022     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
A oto moje sukcesy:
kluby ktore prowadzilem: http://img.w(...)uby2.JPG
zwyciestwa Milanem: http://img.w(...)ilan.JPG
statystyki z Klubowych MŚ: http://img.w(...)anem.JPG
transfery do Milanu w jednym z letnich okienek transferowych(przejęcie przez konsorcjum i duuużo kasy na zukupy): http://img.w(...)lanu.JPG
a to jest skład werderu ze zwycieskiego sezonu( z małymim różnicami, ponieważ teraz jestem w Arsenalu i nowy coach zrobił troche zmian; u mnie nie grali eric, winkler, briglia i bernal ale byli migliorini, heppke, pasanen, borowski, zigić, fogelman a rosina, bondi i McShane zostali zaklepani przeze mnie ale przyszli juz po moim odejściu):
To własnie mistrzostwo z werderem to moj najwiekszy sukces. Milanem wszedzie bylem faworytem,a do Werderu przyszedłem pod koniec sezonu, który dokończyłem 2 meczami i utrzymałem 7 miejsce w tabeli. W następnym sezonie byłem typowany na 4 lokate a zarząd chciał tylko miejsca w górnej połowie tabeli. Dość powiedzieć ze w obu meczach pokonałem piekielnie mocny kadrowo Bayern M(u siebie 3:1, u nich 1:0) a bezposrednią walke o mistrzostwo stoczylem z HSV. Najlepsi zawodnicy to loos, chico, pasanen, biglia, anderson i ruben. W pucharach: Niemiec i UEFA doszedłem do półfinału a do finałów droge zagrodziła mi berlinska Hertha.
Screena ze składem Werderu dam kiedy indziej bo teraz nie chce sie strona wczytać

bialy13 Młody aktywista

09.02.2008 19:06    #1023     Sufler - Porady do gry - Widzowie na stadionach
Musisz poczekać! Wygrałeś ligę bądź Ligę Mistrzów/Puchar UEFA? Jaka jest Twoja reputacja w FM?

Fenix Partyzant

08.02.2008 21:31    #1024     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ja osiągnąłem przeogromny sukces Stalą Rzeszów. Nie wspominając, że przez kilka sezonów zrobiłem z nich solidny zespół I-ligowy, w obecnym, 2022 roku zdobyłem nimi Puchar UEFA w dodatku dość rezerwowym składem (niektórzy nowi, lepsi od innych piłkarze nie byli zarejestrowani). W finale pokonałem Lens 2:1 po dwóch golach mojego gwiazdora Korobki. Oprócz tego kupiłem Tomasa Marko, który przyszedł z Lechii z II ligi i zdobył 15 goli w pół sezonu. Już w dwóch miesiącach miał 10 goli (strzelił 4 gole w debiucie) i prowadził na liśćie strzelców! Oprócz tego doszedłem Polską jak na razie do ćwierćfinału MŚ 2022. Podam mój skład Stalą choć i tak nikomu nic nie da do zrozumienia, bo chyba wszyscy to regeneranci

Podstawowa "11": Fredrik Persson - Aziz Ben Amor, Mariusz Mazur, Josef Prochazka, Piotr Kurowski - Hamza Ouaddou (Sasa Brković), Sinisa Georgievski, Dmitry Ahmetzyanov, Ales Pandza - Ivan Korobka, Tomas Marko. Szczególnie atak mam rażący oprócz Marko i Korobki świetnymi napastnikami są także Tomasz Maziarz (kupiony z Barcy) i Catanha, a oprócz tego pozyskałem z Legii (wcześniej trenowałem też Legię) Aarona Aprila, świetnego zawodnika z RPA. W ogóle w RPA gra sporo talentów. Mam także Mokoenę, ale już przechodzi na emeryturę. Niebawem zamierzam dać screena :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Teoretycznie zyskuje federacja ale ona nie ma czegoś takiego jak zakładka finanse. Dlatego de facto imprezy organizowane przez FIFA czy UEFA w FMie nie przynoszą żadnych dochodów.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

05.02.2008 18:58    #1026     Sufler - Porady do gry - Kasa w klubie
Mam problem. Gram Mallorca, na poczatku sezonu sprowadzilem paru zawodnikow, lecz nie przekroczylem budzetu transferowego. Budzet placowy rowniez przekroczony nie jest, wrecz ma spora rezerwe. Calej kwoty na transfery rowniez nie wykorzystalem. Kontrakty zawodnikow po zakonczeniu tego sezonu i obiecanej w kontraktach podwyzce po sezonie (czesc z pilkarzy ma np. 15% podwyzke zarobkow po sezonie itp) nie przekrocza budzetu na pensje - zostanie ok. 5'000euro/tydzien - liczylem, bo nie wiem z czego wynika moj problem.

A problem jest nastepujacy - co miesiac notuje strate w wysokosci od cwierc miliona euro do prawie poltora miliona euro. Stadion zapelniam prawie w 100% (choc to nie problem, bo jest maly). Zarzad jest zadowolony z prowadzonej przeze mnie polityki finansowej, lecz jest zaniepokojony stanem klubowego konta. Tez bym byl, bo jest ok. 15'000'000 euro na minusie. Co z tym zrobic? W styczniowym okienku transferowym poobrazalem wszystkich trenerow duzych druzyn Europy, by nie skladali mi ofert na moje gwiazdy, ktore bez mojej wiedzy zarzad by zaakceptowal (juz jednego pilkarza w ten sposob stracilem, bramkarza Moye). Przez caly styczen toczylem walke, by zawodnicy zostali i pomogli wywalczyc awans do Pucharu UEFA. Co robic?=)
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Wojtinho90 Partyzant

04.02.2008 20:48    #1027     Sufler - Porady do gry - Pieniądze za LM
W FM tak jak w normalnej (realnej) piłce zazwyczaj po każdym/ zremisowanym meczu grupowym i awansie w fazie pucharowej dostaje się kasę z UEFA+ wpływy za bilety/ transmisje tv i tego typu rzeczy. Nigdy nie spotkałem się z sytuacją, aby takiej informacji nie dostać. Jak napisali poprzednicy, sprawdź w finansach klubowych, ile dostajesz premii za pucharowy. A kto wie, może ściga Cię skarbówka z UE? Matactwa transferowe? FMM? ;>

Bartez Przodownik pracy

04.02.2008 20:20    #1028     Sufler - Porady do gry - Pieniądze za LM
Po każdym zwycięztwie i remisie w LM lub PUEFA jest informacja ile kasy się dostaje, zawsze.

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

03.02.2008 21:19    #1029     Sufler - Porady do gry - Kasa w klubie
Jak się nie gra europejskimi potentatami to tak jest. Ja grając Nottm Forest, Almerią, Getafe czy podobnymi zespołami zawsze notuję na koniec miesiąca niewielkie straty. Spowodowane to jest nie koniecznie przekroczonym budżetem płacowym, ale m.in. małym stadionem czy słabo działającym klubowym sklepikiem. Nie zapominajmy, że budżet płacowy to tylko pewna część pieniędzy na klubowym koncie przeznaczona na płace i pieniądze są zabierane z budżetu całkowitego.

Spróbój znaleźć klub filialny ze współpracą finansową. Naprawdę dużo pomaga(płacisz takiemu klubowi 2-3M euro za sezon, a im twój klub jest bardziej znany otrzymujesz coraz większe pieniądze. Ja w Nottm Forest zaczynalem od 6M euro w pierwszym sezonie współpracy, aby po 4 latach dojść do ponad 40M). Jeżeli masz dobre wyniki to zarząd może ci pozwolić samemu wybrać oczekiwany rodzaj współpracy. Popatrz też na płace zawodników z rezerw albo tych którzy mało grają(jeśli zarabiają twoim zdaniem za dużo jak na rolę w klubie to ich sprzedaj, a może też zyskasz jakieś pieniądze). Ogólnie przyjżyj się miesięcznym wpływom do budżetu i wydatkom, postaraj się zminimalizować te drugie(ale nie kosztem wyników sportowych). Nie sądzę też żeby awans do pucharu UEFA dał ci wielkie pieniądze. Nawet w Lidze Mistrzów premie jak dla klubów ligi hiszpańskiej są niskie. Ciężko będzie ci wyjść spod kreski bez sprzedawania najlepszych graczy, ale życzę powodzenia.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.02.2008 10:25    #1030     Sufler - Porady do gry - Ulubieńcy
Ja zostałem ulubieńcem mojego klubu, gdy wygrałem PUEFA. Dlatego ulubieńcem zostaniesz, gdy będziesz zdobywał puchary i sprowadzał znanych graczy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.