Wyniki wyszukiwania dla: uefa

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.04.2008 21:33    #1001     Sufler - Porady do gry - Pieniądze za LM
Looknij w pozycję Nagrody w finansach. w niej się pojawiają pieniądze za LM i
PUEFA

mamut Partyzant

02.04.2008 20:25    #1002     Sufler - Porady do gry - Pieniądze za LM
Mam podobnie w Atletico Madrid :/ jak grałem w pucharze UEFA to po każdym meczu dostawałem wiadomość że odstałem ileś tam sary za wygraną czy remis a jak teraz gram w LM to nic takiego nie dostaję :/ co mnie strasznie denerwuje bo mam drobna kłopoty finansowe :)

poper Partyzant

01.04.2008 22:31    #1003     Sufler - Porady do gry - puchar grecji
miejsca 2-5 graja w barazach...w rzeczywistosci tez tak jest ze w grecji zdobywca pucharu nie gra w uefa???

Convict Partyzant

01.04.2008 18:00    #1004     Sufler - Porady do gry - puchar grecji
gralem grecka liga i tam nie idzie sie do PUEFA po wywalczeniu pucharu, poniewaz druzyny 2-6 graja w barazach o LM i UEFA

poper Partyzant

01.04.2008 13:16    #1005     Sufler - Porady do gry - puchar grecji
witam...nie znalazlem nigdzie podobnego tematu- jesli za slabo szukalem to przepraszam z gory :)...mianowicie gram sobie juz piaty sezon w lidze greckiej i niestety zdobywca pucharu grecji nie kwalifikuje sie do pucharu uefa?:/...czy ktos z Was ma cos podobnego?:/...
w tej samej rozgrywce przytrafil sie jeszcze jeden babol...ustawiona jako grywalna liga szkocka w sezonie bodajze 2009/2010 przestala funkcjonowac...tzn tabela jest wciaz po wspomnianym sezonie, zadnych meczy w terminarzu :/...rozgrywaja tylko wciaz puchar ligi i szkocji ale liga "umarla"

Vampirius Partyzant

30.03.2008 20:56    #1006     Sufler - Porady do gry - Dobra, skuteczna taktyka
witam wszystkich. chciałbym się podzielić swoją taktyką żeby zobaczyć jak się sprawuje w innych klubach. Ja gram Legią i w pierwszym sezonie po 22 kolejkach mój bilans wygląda następująco: 16 z - 5 r - 1 p. 42 b. strzelone i 8 b. straconych. Oraz awans do ćwierćfinału pucharu UEFA a potem porażka z ajaksem. Czekam na komentarze.
http://rapid(...)008_.tac

Muszel Partyzant

28.03.2008 19:49    #1007     Sufler - Porady do gry - Opinia zarzadu
Z ligi mistrzow odpadlem w grupie - zajalem 3 miejsce(mialem w grupie chelsea, valencje i olimpiakos) a potem odpadlem w cwiecfinale pucharu uefa

bury__86 Partyzant

15.03.2008 22:43    #1008     Sufler - Porady do gry - 3 dni meczy pod rząd!!
Rok 2009 i final UEFA, wes daj jakis link ze skladem bo tez jestem bardzo ciekawy. Ja gralem Legia z 4 sezony i mi sie nie udalo, wogle mam w europejskich pucharach problemy a w Polsce gromie kazdego ze odehciewa sie gry. Oczywiscie mozesz byc bardzo dobrym managerem i tego zycze ale jak mozesz pokaz sklad.
Pozdro

" LEGIA BYŁA JEST I WIELKA POZOSTANIE! ! ! ! (L)"

Robi2009 Młody aktywista

14.03.2008 15:53    #1009     Sufler - Porady do gry - Hokejowe wyniki ...
8.0.2 to chyba łatka do Hockey Managera a nie do FM'a. Nie dość, że wynik 4-3 to u mnie normalka, to na dodatek komputer dostaje jakiegoś przypływu adrenaliny. Gram Koroną w P. UEFA, ostatni mecz fazy grupowej z PSV, awans mam już zapewniony, więc w rozmowie mówię chłopakom żeby po prostu pokazali dobrą grę. No i pokazali, po 30 minutach wygrywam na Philips Arena 4-0! Juź nie mogłem uwierzyć szczęściu, kiedy nagle zrobiło się 1-4, 2-4... nerwowo chciałem coś zmienić, niestety, PSV wygrało 5-4... Wciąż się zastanawiam jak mozna przegrać mecz prowadząc 4 bramkami i demolując przeciwnika... W 09 powinni przywrócić opcję z 01/02 poskarż się na sędziego i dodać nową "Poskarż się na rywala - uzycie dopingu..." Nie wierzę, żeby jakaś normalna drużyna odrobiła 4 gole straty bez wspomagania...
There's nothing to fear except the fear itself

hoody Przodownik pracy

08.03.2008 22:00    #1010     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Grałem Atletico Madryt i czekał mnie mecz z Rapidem Bukareszt, a dwa dni później miałem mieć mecz u siebie z Realem Madryt, więc postanowiłem oszczędzić całą wyjściową jedenastke w meczu pucharu UEFA własnie z Rapidem by na Real obyło sie bez zmęczeń i kontuzji. Spodziewałem sie remisu bądź wymęczonego zwycięstwa... Ku mojemu zaskoczeniu moja druga jedenastka wygrała... 11:1 :]. To najwyższy wynik jaki mi sie przydarzył w FM 2008. A na hokejowe wyniki sie nie uskarżam jak wielu użytkowników. :]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.