Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Proletariat

01.07.2004 11:17    #6661     Sufler - Porady do gry - Porblem z treningniem
Bazy treningowej już nie moge ulepszać :-) trenerów mam dobrych, reżim równierz.... A nie chodzi mi wcale że wszyscy zawodnicy sie pogarszaja tylko, o to ze są same poziome żółte strzałki...

Proletariat

30.06.2004 16:15    #6662     Sufler - Porady do gry - Problem z Morale
Możliwe, że pbraża sie że go nie wystawiasz, albo go ciśniesz treningami...

raffaello Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.06.2004 14:58    #6663     Sufler - Porady do gry - Słaby trening
witam mam taki problemik zauwazyłem ze moim zawodnikom nie wzrastają poszczegolne umiejetnosci trenongowe caly czas jest bez zmian albo spadek a wzorst tylko tym co sa juniorami :| czyzby ci z 1szego skladu byli maxymalnie wytrenowani??:|

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
30.06.2004 12:19    #6664     Sufler - Porady do gry - Jak zrobić "plastra"?
***Eee, nie potrzebna tutaj żadna "wolna rola"! :))) Do "plastrów" polecałbym raczej obrońców, ewentualnie defensywnych pomocników (jeżeli mają wysoki współczynnik Krycie). Pamiętaj, że nie masz co robić "plastrów", jeżeli Twoim zawodnicy nie mają współczynnika krycie większego niż...17 (czyli przedział 17-20). Zwracaj również uwagę na Przyspieszenie u takiego obrońcy - chyba to jasne, że będzie musiał zdążyć za napastnikiem. I w końcu zadbaj o atrybut Gra bez piłki. Dobrze by było, abyś zwiększył im również dawkę treningu taktycznego (jakieś trzy - cztery razy w tygodniu) przez około 2-3 tygodnie. Tyle powinno wystarczyć. Pzy bliskim kryciu konkretnego zawodnika raczej niepotrzebny jest współczynnik Wślizgi. Fajnie by było jakbyś miał chociaż jednego czy dwóch zawodników, którzy mają Agresywność=20 :))) Pokazaliby tamtym, kto rządzi na boisku...
Przy okazji pozdrawiam stałego "klienta" i polecam się na przyszłość :)

Proletariat

29.06.2004 12:04    #6665     Sufler - Porady do gry - Porblem z treningniem
Mam mały problem :-( Nie wiem czemu moi zawodnicy nie polepszają swoich umiejętności, treningi są ustawione, trenerzy do nich równierz, zawodnicy zaznaczeni... No i lipa nic :-(

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
29.06.2004 11:11    #6666     Sufler - Porady do gry - Wartość zawodnika
Witam,
Gram już obecnie sezon 2007/08 i mam takie pytanie: zawodnik X podpatrzone w edytorze "ability" 129, potential ability 170 - czyli w efekcie najlepszy zawodnik w drużynie, gra jak ostatni patałach. Wystawiony na tej pozycji, na której jest rzekomo najlepszy - bez efektów. Duuużo lepiej radzą sobie zawodnicy o połowę gorsi od niego. Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy?
I druga sprawa - dość podobna: zawodnicy w moim zespole nie rozwijają się. Jak mieli dwa sezony temu np. 65/130 (ability/potential ab.), tak mają i teraz. Zatrudniam najlepszych trenerów na jakich mnie stać (reputacja dobra i ok, statsy też niezłe), reżim treningowy ustawiony nienajgorzej (większość zielonych strzałek) i ...już trzeci sezon nie mam żadnego pożytku z gracza 12/178 :))))

Proletariat

19.06.2004 17:38    #6667     Sufler - Porady do gry - Mila = Mr. Kontuzja ?!
Kupiłem Mile od Groclinu, nieźle sie namachałem, zeby już po pierwszym sezonie dać za niego 15mln, mam go już prawie cały sezon(8 miesiecy) z czego prawie 3miesiące był łącznie kotuzjowany, w sumie miał 4 kontuzje, wszystkie na treningu. Mam 10 fizjo więc raczej to nie ich wina zresztom reszta składu nie narzeka. Poważnie się zastanawiam czy go nie sprzedać....czy u was też tak jest ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution