Dzieki za odpowiedz Behemot! Gram 4-4-2 w napadzie grają (gram na starszej bazie danych) Saha, Marlet, Forlan, Cort, Olisadebe wydaje mi sie że to zawodnicy conajmniej solidni. Obrona owszem gra całkiem dobrze a na bramce stoi van der Sar lub Isaksson ale stawiałem raczej na doświadczenie van der Sara i drogo za to zapłaciłem 19 mecz i 41 puszczonych goli... gra beznadziejnie po prostu. Co do taktyki to naprawdę jest dopracowana zespół wydaje się być dobrze zgrany. Mecze na 2d ogładałęm i musze przyznać że działy się rzeczy conajmniej nieprawdopodobne... Nie jest już amatorem gram w Ceema jakieś 7 lat, trening tez jest całkiem całkiem. Naprawde nie wiem co jest. Właśnie przed chwila grałem w 1/4 pucharu Anglii z Plymouth nie wiem chyba 4 liga. W meczu wynik 0-0 (32 strzały na bramke 18 celnych u mnie, u nich 1 strzał 0 celnych) przegrałem w karnych. Gdybyś widział co wyrabiał bramkarz Plymouth to naprawde... A jego profil bodajże dwie statystyki powyżej 10 reszta 6-9 ale co z tego ?!?!
Najnowsze posty