Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Proletariat

23.07.2004 13:45    #6651     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność :(
Dzieki za odpowiedz Behemot! Gram 4-4-2 w napadzie grają (gram na starszej bazie danych) Saha, Marlet, Forlan, Cort, Olisadebe wydaje mi sie że to zawodnicy conajmniej solidni. Obrona owszem gra całkiem dobrze a na bramce stoi van der Sar lub Isaksson ale stawiałem raczej na doświadczenie van der Sara i drogo za to zapłaciłem 19 mecz i 41 puszczonych goli... gra beznadziejnie po prostu. Co do taktyki to naprawdę jest dopracowana zespół wydaje się być dobrze zgrany. Mecze na 2d ogładałęm i musze przyznać że działy się rzeczy conajmniej nieprawdopodobne... Nie jest już amatorem gram w Ceema jakieś 7 lat, trening tez jest całkiem całkiem. Naprawde nie wiem co jest. Właśnie przed chwila grałem w 1/4 pucharu Anglii z Plymouth nie wiem chyba 4 liga. W meczu wynik 0-0 (32 strzały na bramke 18 celnych u mnie, u nich 1 strzał 0 celnych) przegrałem w karnych. Gdybyś widział co wyrabiał bramkarz Plymouth to naprawde... A jego profil bodajże dwie statystyki powyżej 10 reszta 6-9 ale co z tego ?!?!

Proletariat

23.07.2004 11:52    #6652     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność :(
Chciałem sie was poradzić... Mam oryginalnego Ceema 03/04 uwilebiam tą grę ale mimo to zaczynam sie zastanawiac nad odtsawieniem z prostego powodu - gra nie ma sensu. Obecnie gram Fulham Londyn i jestem juz na końcu sezonu na 13 miejscu. Z ostatnich 11 meczy jakie rozegrałem w lidze wygrałem dwa a reszte przegrałem byłoby ok tylko, że w 3/4 przypadków przegrywam po następcującym przebiegu meczu: Fulham 22 strzały 8 celnych 14 nie celnych mój rywał 2 strzały jeden celny i jest 0:1 ?!?! Czy to jest jakiś bug? Może mam trefnego managera. Sytuacja ta powtarza sie także przy prowadzeniu reprezentacji i innych klubów przewaga przez cały mecz nieźli zawodnicy dobry trening i trenerzy a i tak wszystko się przegrywa. Rozumiem przegrać w ten sposób jeden mecz ale przgrać w ten sposób cały sezon to jest nie fair. Do tego wystarczy dodać, że np taki 40 letni Seaman zostaje najlepszym piłkarzem emczu broniąc 18 strzałow co patrząc na jego statystyki wydaje się totalnie nie realne. Oczywiście po mecuz ze mną np. Seaman wraca do normy i gra juz na 5 - 6 tylko w meczach ze mną 9 - 10. Wyjaśnijcie mi co jest ???

Proletariat

19.07.2004 14:34    #6653     Sufler - Porady do gry - Słaby trening
pilkarze podczas trenigu mogą sie za bardo meczyc usun kilka polecen treningu np; trening szybkościowy

Proletariat

18.07.2004 12:01    #6654     Sufler - Porady do gry - generowanie wyników
Ja grałem tysiące razy ten sam mecz z tym samym przeciwnikiem, sejw miałem tuż przed meczem, więc składy, pogoda, morale, itp. były takie same, no może ciut inna pogoda, ale to nie robi różnicy. Otóż wyniki, rzecz jasna, były za każdym razem różne, a związane jest to z tym, że na wynik ma wpływ czynnik losowy. Oczywiście po uwagę jest branych wiele rzeczy, ale nie dycydują one o wyniku, ale o prawdopodobieństwie danego wyniku. Żeby było jaśniej, np. gra Wisła z Hutnikiem, Wisła wygra 9 meczy na 10, ale gdy powiedzmy morale zawodników Wisły jest słabe to Wisła wygra już tylko 8 meczy na 10, to samo odnosi się do innych reczy, jak forma, kondycja zawodników, itp. Natomiast o tym dlaczego dana drużyna ma wygrać 9 meczy na 10 decyduje taktyka, trening, umiejętności zawodników jednej i drugiej drużyny i jeszcze kilka mniej ważnych aspektów gry. Podsumowując, dany mecz może się w tych samych warunkach zupełnie inaczej potoczyć, a decyduje o tym los. Podam przykład, mecz Kaiserslautern- Bayern, rozegrałem mecz w tych samych warunkach(składy, morale, itp.) 10 razy, za każdym razem padł inny wynik, wyniki to graniczne to 4-0 dla Kaiserslautern i 3-0 dla Bayernu, mimo, że nie było żadnych kontuzji, czerwonych kartek, ani zmian taktyki. Tak wieć w ceemie wszystko się może zdarzyć.

raffaello Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.07.2004 11:42    #6655     Sufler - Porady do gry - trening
witam mam takie pytanko w opcji TRENING jest takie okienko TRENERZY I FIZJOTERAPEUCI chce sie zapytac czy tam mam dac wszystkich czy tylko kilku wybrać?? i przy okazji powiedzcie co myslicie i moim rezimie ??

Proletariat

13.07.2004 20:30    #6656     Sufler - Porady do gry - Liczne kontuzje
Witam ponownie. Ostatnio zauważyłem, że moi zawodnicy notorycznie odnoszą kontuzje. Jak jeden się wyleczy, to znowu drugi jest kontuzjowany i tak w kółko. Co może byc tego powodem? Czy zaserwowałem moim piłkarzom zbyt ostry trening? A może z fizjoterapeutą jest coś nie tak (jego umiejętności prezentuje poniższy screen).

Proletariat

12.07.2004 21:03    #6657     Sufler - Porady do gry - Porblem z treningniem
czesc
czy nie wiecie gdzie moge dostac dobry reżim treningowy w internecie??skad moglbym go sciagnac??

omega Młody aktywista

11.07.2004 21:02    #6658     Sufler - Porady do gry - Wlodarczyk
Glowna sprawa dotyczy Wlodarczyka z Legii Za kazdym razem gdy zaczynalem grac Legia po zaledwie paru meczach Wladarczyk mial problemy osobiste zaczal gorzej grac w pewnym momecie usunolem go do rezerw pozniej sprzedalem Szkoda mi tego napastika bo statystyki ma niezle Czy da sie temu zapobiec??
Druga sprawa jak z tym urlopem w lidze polskiej w jakim czasie przerwac trening po zakonczeniu sezonu

omega Młody aktywista

10.07.2004 19:33    #6659     Sufler - Porady do gry - trenerzy
Kilka spraw:)
1. Mam podobny problem co ktorys z kolegow pisal wczesnij a mianowicie chodzi a male zarobki dla trenerow Otoz jestem juz po 5 sezonie co roku mistrzostwo Polski Legią raz puchar UEFA i Pol filnal LM zarobki pilkarzom moge dac kolo 45 000 zl natomiast trnerom z polski zdarzaja sie ze max 3 000 to gora Czy to jets normalne??
2.Stosuje trening Garego 3.1 (pewnie znacie) i przynosi on efekty i czasem nawe spore ale nie wiem jak dopierac trenerow tzn podzielilem druzyne na 3 grupy obroncow srodkowych, napastnikow, bramkarzy i reszte i czy moglibyscie mi powiedziec po ilu trnerow optymalnie jest wlazyc do kazdego rezimu Czy 1 wystarczy?? Jedynie co slyszalem ze fizjorterapeutow powinno byc 1 na 5 zawodnikow Czy zgadzacie sie z tym??
3.Czy stosujac trening ten co powyzej powininem ustawic odpoczynek po koncu sezonu (ew w przerwie zimowej) Jesli tak to na jaki okres??
Dla formalnosci dodam ze mam oryginal latka 4.1.5

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
03.07.2004 10:45    #6660     Sufler - Porady do gry - Słaby trening
Nie tylko reżim, ale również baza treningowa i trenerzy. Ale reżim najważniejszy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution