Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Proletariat

02.08.2004 23:44    #6641     Sufler - Porady do gry - Okres przygotowawczy
Bardzo mi sie podoba w cmie opcja treningu a szczególnie okres przygotowawczy, gram w lidze polskiej i w zime jest bardzo duzo czasu wolnego i chciał bym sie zapytac czy dobrze wykorzystuje ten czas, ktory wyglada tak. Ostatni mecz zawsze koncze ok. 10 grudnia. i gdzies tak od 15 daje im 2 tyg wolnego i potem cwieczom z tydzien na specjalnym rezimie(patrz screen) i grają mecze towaryskie przez caly styczen co drugi dzien i dwa mecze w lutym co dwa tygodnie zeby utrzymali forme i przewaznie niezle graja w lidze i w lidze mistrów. I chial bym jeszcze zadac jedno pytanie co sadzicie o moim rezimie w czasie przygotowan?

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.07.2004 17:07    #6642     Sufler - Porady do gry - Zmęczenie treningiem c.d.
Do tej pory robilem tak ze po zakonczeniu sezonu dawal im wolne jakies max gora 2 tyg i pozniej normalny trening mecze sparingowe itd Czy w treningu tez mam zrobic podobnie czy tez zrobic jeszcze przerwe na tydzien przed rozpoczeciem sezonu?? Dzieki za odpowiedz

omega Młody aktywista

29.07.2004 18:10    #6643     Sufler - Porady do gry - Zmęczenie treningiem
Czy ten trening nie powoduje zbytniego zmeczenia u zawodnikow?? Czy mozna go stosowac przez caly rok czy tylko podczas przygotowania do sezonu??

apttom Partyzant

czesc czy ktos z was mogłby mi podac ten trening najnajnaj bo ustawiam dokładnie i w ten sam dzien podany w na obrazku w temacie ktory jest nizej i nic totalne dno a widziałem ze tam słupki sa na maks jak to zrobic no i jak zainstalowac rezim treningowy w pliku

apttom Partyzant

29.07.2004 16:06    #6645     Sufler - Porady do gry - trening
moge liczyc na ten rezim treningowy bo ustalam na pierwszym składzie tak samo wszustko gre w przewadze technike trning taktyczny przebieżki ale słupki wystaja ledwo co ponad kreske jak zrobic by tr zielone kreski były na maksa?????????

apttom Partyzant

29.07.2004 15:37    #6646     Sufler - Porady do gry - reżim treningowy
Hej
sciagnałem sobie rezim treningowy ( w pliku ) tylko nie wiem czy wkleic to do cm 03/04dataraining czy wczytac to przez gre prosze pomozcie.gdyby mozna prosze o opisanie krok po kroku

Bobi były Premier Rewolucji

Grupa: Ekspert
29.07.2004 08:48    #6647     Sufler - Porady do gry - Przedłużanie kontraktów
Co do treningu to pisz na

Tomek Partyzant

28.07.2004 12:19    #6648     Sufler - Porady do gry - Przedłużanie kontraktów
Mam duzy problem ! GRam wislą kraków mam koniec sezonu i tacy piłkarze jak uche żuraw szymek ekwueme baszczynski konczy sie im kontrakt.Kazdemu zaproponowalem wywalony w kosmos kontrakt i sie nie zgadzaja. co robić???? pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a jeszcze przy okazji niech ktoś mi wysle screena z jakims zawalistym treningiem Z

apttom Partyzant

28.07.2004 10:05    #6649     Sufler - Porady do gry - trening
ej chłopie daje trening tak samo no i klapa u mnie to nie działa nie ma tak jak u ciebie słupkow na max please powiedz jak to zrobic

omega Młody aktywista

28.07.2004 00:43    #6650     Sufler - Porady do gry - trening bramkarzy
Czy moglibyscie mi podac dobry i skuteczny trening dla bramkarzy Bo nigdzie owego nie moge znalezc a trening domyslny ustawiony w grze nie przynosi zadnych rezultatow jednie utrzymuje atrybuty Dzieki za pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.