Wyniki wyszukiwania dla: trening

bialy_1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2004 20:26    #6611     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem :(
Jesli chodzi o programy do FM-a to ile mi wiadomo nie ma jeszcze jako takich, LECZ... w FM-ie dzialaja programy treningowe z CM 03/04 ktore mozesz sciagnac w necie... rowniez taktyki!... musisz je pozniej tylko importowac! Pozdrawiam... udanych treningow!

Proletariat

05.12.2004 15:33    #6612     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem :(
Próbowałem, różnych treningów, niby rosna umiejętności, ale ciągle mam kontuzje. Postanowiłem oddać trening w ręce asystenta i tu pytanie: które skille powinien mieć wysokie i jak wysokie zeby dobrze zarządzał reżimem treningowym ?

XerfaX Partyzant

29.11.2004 19:25    #6613     Sufler - Porady do gry - parametry fizyczne FM
Mam pytanie czy da sie wytrenowac u mlodych zawodnikow lepsze parametry fizyczne (np smolinski jest dobry ale wolny zbyt wolny jak dla mnie a lat ma 19) i jakie typy treningow do tego zastosowac. a i jescze jak podwyzszyc im technike bo denerwoje mnie ze KORZYM ma techniki 3!!!!!

Proletariat

28.11.2004 15:41    #6614     Sufler - Porady do gry - Trening
cześć mam prośbe możecie mi podać link albo mail kogoś kto ma jakis terning bo mój nie przynosi już efektów!!

omega Młody aktywista

25.11.2004 11:52    #6615     Sufler - Porady do gry - FM 2005 zapisywanie gry
Mam takie pytanie gdzie najlepiej zapisac gra FM w kompie mam 2 partycje 1 systemowa i druga uzytkowa i na samym poczatku kiedy mozna zapisac gre automatycznie mam wybrany katalog na partycji systemowej w moich dokumentach a chyba lepiej by bylo zeby zapis gry byl zapisany w glownym katalogu FM I tak zroblem ale oczywiscie na systemowym utworzyl mi pod katalogi games trening i chyba tactics Napiszcie czy to wogole przeszkadza gdzie ejst zapis gry i dalsze pytanie chyba z tym zwiazane jak juz wczesniej pisalem mam roblem z tymi treningai otoz nie moge uzyc innego treningu oprocz rezerwy pierwszy sklad i bramkarskie jak zmienie na inny nawet ten gotowy prze fm to wraca mi do znowu do tych 3 podstawowych POMOCIE!!!

omega Młody aktywista

23.11.2004 07:15    #6616     Sufler - Porady do gry - FM 2005
Czy sa juz znane jakies dobre rezimy treningowe ew powstala jakas taktyka typu Diablo;P??

omega Młody aktywista

21.11.2004 00:46    #6617     Sufler - Porady do gry - FM 2005 trening
Mam pare programow treningow przyporzadkowuje pilkarzy do nich biore zatwierdzam wlaczam kontynuluj i znowu zaodnicy sa przyporzadkowani jak kiedys stadatrtowo czyli bramkierskie 1 sklad i rezerwy Czy to jest bug?? Czy ja cos zle robie Oczyscie oryginal PL

Marco Partyzant

07.11.2004 11:37    #6618     Sufler - Porady do gry - talenty i trenerzy
Trener musi mieć dobry trening zawodników, motywacje i prace z juniorami!!!!

Behemot Młody aktywista

19.10.2004 09:28    #6619     Sufler - Porady do gry - Zmeczenie
Cóż - jeżeli powierzasz trening asystentowi, musisz mieć do niego duże zaufanie. Pytanie tylko - czy zasadne - może Twój asystent akurat do treningu się nie nadaje? Inna sprawa - trening to jedno, a przygotowania do sezonu to drugie. Jeżeli nie przepracowałeś z drużyną należycie przygotowań do sezonu (max. wycisk fizyczny, co przekłada się później na wytrzymałość w meczu) to możliwe, że akurat Giully, któremu każesz sporo biegać, nie daje rady - takie wytłumaczenie potwierdzałby fakt, że najbardziej z sił opadli w Twoim screenie właśnie boczni ofensywni pomocnicy. Nie wiem jakie mają ustawienia indywidualne, ale zakładam, że mają włączone akcje ofensywne, rajdy z piłką, etc.

nichu Partyzant

18.10.2004 17:04    #6620     Sufler - Porady do gry - Zmeczenie
A wiec tak: gra w podstawowej 11 ale czesto daje mu odpczac wlasnie ze wzgledu na jego kondycje. za trening nie odpowiadam bo mam zaznaczone ze asystent zarzadza treningiem. co do tych fauli to niekoniecznie bo w kazdym meczu tak giuly ma - ten podalem jako przykladowy
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution