Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2004 23:33    #6601     Sufler - Porady do gry - Nowi zawodnicy
Ja uwazam, ze to jest kolejny blad. Grajac Pogonia Szczecin po pierwszym sezonie dorobilem sie swietnych obiektow treningowych. No i pojawili sie tez od razu mlodzi zawodnicy. Ale jak rozumiem wyszkoleni jeszcze na "starych" obiektach ;-). Skonczylem drugi sezon i tym razem nikt sie nie pojawil. Ekipe mlodziezowa mialem po raz pierwszy w historii rewelacyjna, wygrali wszystko co sie dalo, rozbijali wszystkich :-). Moim zdaniem po takich sukcesach nie mozliwym jest, zeby jakis nawet przecietny mlodzian nie pojawil sie w skladzie. W kazdym razie powinno byc tak, ze dobry czy zly, to ja przed kazdym sezonem decyduje, czy ktos mi jest potrzebny w skladzie, czy nie. A tak to wyglada teraz, ze szkolka przez rok dzialala, tylko nikogo nie wypromowala...moze lepiej trenowac na kartoflisku?;-)W 03/04 majac szkolke co roku mialem kilku mlodych do zweryfikowania i to moim zdaniem bylo realistyczne, zwlaszcza w duzych miastach. Chyba, ze bylaby to kozia wulka z kartofliskiem. Dodam tez, ze trenerow ze szkoleniem mlodzierzy pomiedzy 18-20 mam trzech w klubie, w tym 2 przydzielonych do ekipy mlodziezowej, wiec z kazdej strony sie raczej zabezpieczylem...Propozycja kolegi Xerfaxa jest calkiem obiecujaca, gdyz w pierwszym sezonie nie mialem nikogo w mlodziezowce, a po tym wlasnie sezonie pojawili sie u mnie nowi mlodzi. Ale moge sprawdzic to dopiero za 10 miesiecy;-). Dopiero zaczalem sezon:-). Ale oczywiscie, jesli nawet to sie sprawdzi, to uwazam to za duzego babola.

Fredy Oficer Prasowy

Grupa: Ekspert
19.12.2004 15:55    #6602     Sufler - Porady do gry - FM trening
Im blizej jest tej pionowej kreski tym dany element treningu jest bardziej zoptymalizowany. Jezeli ja przekroczysz to rzeczywiscie istnieje obawa przetrenowania pilkarzy, a przy tym mniejszy nacisk kladziony bedzie na inne elementy treningu.
Z drugiej jednak strony jesli owe pionowe kreski zostana przekroczone to atrybute powiazane z danym elementem treningu powinny szybciej rosnac, kosztem rzeczy o ktorych pisze jednak powyzej (przetrenowanie-czyli w efekcie slabsza kondycja oraz wolnejszy wzrost lub nawet spadek innych atrybutow).

XerfaX Partyzant

18.12.2004 11:29    #6603     Sufler - Porady do gry - FM trening
mam pytanie te kreski pionowe w trenigu oznaczaja ze wiecej juz niepowinno byc bo zawodnik bedzie przetrenowany czy moze ze jak to przekroczysz to atrybuty beda rosly??

omega Młody aktywista

17.12.2004 22:51    #6604     Sufler - Porady do gry - Sparingi
Trzeba chyba czekac na nowego atch bo tak sie grac nie da;/ 1 sezonie wyszedlem legia z grupy UEFA i zaraz po przrwie mam mecz co ja zrobie bez zgrania druzyny itd;/ Sam trening nie wystarczy;/ Experci pomozcie jesli moze to my robimy jakis blad??;((((

bialy_1 Partyzant

15.12.2004 15:16    #6605     Sufler - Porady do gry - Reżim "najnajnaj"
mam pytanie... czy treningu najnajanj uzwac jako treningu pelnosezonowego, czy moze tylko do okresu przygotowawczego a po... zmienic? Czy jeszcze moze zmieniac co kilka meczy, na kilka meczy inny. Bo przeciez jesli sie tego nie zrobi to statystyki zawodnikow spadaja! Prosze o odp.! z gory dziex! Pozdro!

Behemot Młody aktywista

15.12.2004 11:52    #6606     Sufler - Porady do gry - Trening i taktyka w FM
Reżim NAJNAJNAJ polega na pewnej sztuczce zawartej w pliku, a nie na rozpisie czynności - musisz więc ściągnąć plik (np. z adresu: http://www.fcmc.(...)ort=data) i załadować go w FM-ie. U mnie udaje się to bez problemu.

Proletariat

15.12.2004 10:02    #6607     Sufler - Porady do gry - Trening i taktyka w FM
a moglbys mi podac albo podac jaks strone gdzie trening najnajnaj jest rozpisany bo odkad pojawil sie FM CMa pozyczylem koledze i nie pamietam jak ten trening wygladal A i nie wiem czemu nie moge inportowac treningu najnajnaj do Fm a inne treningi np trening bobiego moglem Dziwne

Proletariat

14.12.2004 19:50    #6608     Sufler - Porady do gry - Trening i taktyka w FM
Czy sa juz wam znane jakies dobre rezymytreningowe szczegolnie chodzi mi tu o mlodziez oraz trening ktory najlepeij stosowac przerwie sezonu w CM 4 bylo to slynne NAJNAJNAJ :))) No i oczywiscie nie moze zabraknac pytania o jakas dobra taktyke ale taka juz sparwdzona i dobra :))) Dzieki za pomoc"___

Behemot Młody aktywista

13.12.2004 16:36    #6609     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem :(
Zgadza się - pliki taktyk z CM działają także pod FM - w tym również znany reżim NAJNAJNAJ na okres przygotowawczy. Można spróbować tą drogą dobrać sobie odpowiedni reżim treningowy.

bialy_1 Partyzant

11.12.2004 20:26    #6610     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem :(
Jesli chodzi o programy do FM-a to ile mi wiadomo nie ma jeszcze jako takich, LECZ... w FM-ie dzialaja programy treningowe z CM 03/04 ktore mozesz sciagnac w necie... rowniez taktyki!... musisz je pozniej tylko importowac! Pozdrawiam... udanych treningow!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution