Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Proletariat

18.03.2005 00:38    #6581     Sufler - Porady do gry - PORADNIKI
Witam!
CM Sufler rozwiązuje Wasze małe problemy! Chcemy iść dalej i pomóc Wam w poważniejszych kwestiach. Jeśli macie problem z jakimś aspektem gry (np. ustawienia gry, profil zawodnika, trening itd.) prosimy Was o informacje. Wystarczy, że napiszecie do nas i określicie jaki poradnik Was interesuje. Warto, aby Wasz opis był jak najdokładniejszy. Pozwoli nam to na precyzyjne opisanie nurtującego Was problemu.

> Chcesz poradnik? Masz poradnik! - Napisz do nas! Poradnik na zamówienie!

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.03.2005 22:28    #6582     Sufler - Porady do gry - trening przed sezonem
POdajcie prosze jakis dobry trening przygotowujacy do sezonu Dzieki:))

Raven Partyzant

09.03.2005 21:43    #6583     Sufler - Porady do gry - NajNajNaj sie popsul
Może ktoś mnie za to zabije ale...
Tak naprawdę nie ma czegoś takiego jak najnajnaj.
Tak naprawdę nie ma czegoś takiego jak diablo.
To wszystko to po prostu są bardzo wymyślne i dobrze skonstruowane treningi/taktyki ale mają błędy jak każde inne...najnajnaj po pewnym czasie zaczyna przynosić odwrotny skutek,statsy spadają...
Diablo przez 3-4 sezony wymiata,a potem i tak można przegrywać po 5-0...
Naprawdę,nie ma ideału.Trzeba szukać.I próbować.

omega Młody aktywista

06.03.2005 21:45    #6584     Sufler - Porady do gry - przygotowanie do sezonu
Moglibyscie podac dobry trening przygotowujacy zespol w lecie i zimie Bo NajNajNaj juz nie dziala na nowej latce:((((

gosc Partyzant

03.03.2005 16:44    #6585     Sufler - Porady do gry - NajNajNaj sie popsul
Skoro to byla luka z 03/04, tzn ze panowie z SI zrobili kopie w tej materii w FM.Znaczyloby to,ze pewne rzeczy w ogole nie sa zmieniane,tylko retuszowane...choc oficjalnie mowi sie o niemalze rewolucyjnych zmianach.Jesli chodzi o dobry trening w okresie przygotowawczym, to tez chetnie bym taki poznal.W internecie dotychczas nic takiego nie uswiadczylem.Ostatecznie przyjdzie mi poglowkowac samemu.Tylko ja nie mam czasu na testowanie treningow...to do osob,ktore twierdza,ze stosowanie przygotowanych treningow to cheatowanie;-).

omega Młody aktywista

03.03.2005 07:32    #6586     Sufler - Porady do gry - NajNajNaj sie popsul
A wlasnie ze na latce 5.02 dzialal i nie tylko mi bo z tego co pamietam to Bobiemu tez... A po nowej latce nie dziala:(( Podajcie mi jakis dobry trening na przygotowanie do sezonu oraz napiszcie mi do nigo ile im dac wolnego i kiedy:)))

Disaster Partyzant

02.03.2005 19:05    #6587     Sufler - Porady do gry - Problemy z treningiem !!
Sciagnolem sobie ze stronki FmFaq trening pana Josha ktory go bardzo zachwalal i widocznie nie dziala w moim teame.A macie jakies dobre treningi?

omega Młody aktywista

02.03.2005 19:04    #6588     Sufler - Porady do gry - NajNajNaj sie popsul
Na nowym patchu ten trening juz nie dziala jak zawsze Czy jest moze cos w zamian Jakis nowy trening podobny??

XerfaX Partyzant

02.03.2005 17:55    #6589     Sufler - Porady do gry - Problemy z treningiem !!
moze przeginasz z treningiem i stosujesz rezim w stylu najnajnaj przez caly czas?? jesli tak to zawodnicy sie przemeczaja i spadaja kim atrybuty trening musi byc wywazony

Disaster Partyzant

02.03.2005 07:44    #6590     Sufler - Porady do gry - Problemy z treningiem !!
Mój problem polega na tym ze moi zawodnicy po przydzieleniu do jakiegos rezimu trenuja super.Ich wspolczynniki rosną do jakiegos czas a potem leca w dół az do momentu kiedy ne zmienie im reżimu.Przydzieliłem do pierwszej drużny 4 trenerów i 3 fizjoterapeutów.Chłopaki mają wolne tylko w sobote.POMOCY !!
PS czy to prawda ze mozna ustawic w FM2005 zeby zawodnicy mieli wolne od treningu w dzień meczu?Jezeli tak to gdzie to sie ustawia?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution