Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Proletariat

22.05.2005 15:24    #6571     Sufler - Porady do gry - wychodzi do windowsa :(
Od razu zaznaczę, że mam wersję oryginalną gry, żeby nie było nieporozumień.
Mam już 3.sezon gry, więc sporo godzin już spędziłem. Nie chciałbym więc zaczynać gry od nowa a jest powód ku temu. Mianowicie, gdy klikam na Trening, gra wychodzi do Windowsa pod pozorem błędu w pliku exe. :( Można jakoś pomóc w tej sprawie? Proszę, bo bardzo mi zależy na mojej karierze a bez treningu sobie nie wyobrażam tej gry. :(

Łukasz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.05.2005 10:42    #6572     Sufler - Porady do gry - Cd.. Trening
ok thx za informację. Jeszcze się chciałem zapytać, czy w takim razie muszę zemieniać trening co tydzień żeby dawał dobre efekty ?? albo co innego mam zrobić ??

Łukasz Partyzant

21.05.2005 18:19    #6573     Sufler - Porady do gry - Trening
elo mam problem z treningiem i proszę was o pomoc. Chodzi mi o to że reżim treningowy jaki używam tylko przez jakiś czas daje pozytywne efekty; potem umiejętności piłkarzy spadają; co można na to poradzić?? i dlaczego tak jest ?? jeszcze chciałem się zapyać ilu trenerów używacie do treningu dla jednej grupy pilkarzy ?? z góry thx narqa

omega Młody aktywista

27.04.2005 18:15    #6574     Sufler - Porady do gry - treningi
Czy jest szansa zeby na waszej stronce powstal dzial z treningami do fm2005?? Ew jesli nie czy moglibyscie napisac jakis spory poradnik w ktorym zawrlibyscie odpowiednie rezimy Bo powiem szczerze przejrzalem mnostwo stron glownie polskich i sprawdzilem pare rezimow i jeszcze nie znalazlem odpowiedniego oraz jesli wyszedlby taki poradnik to czy moglibyscie zawrzec informacje jak przygotowac druzyne a mianowicie jaki trening kiedy odpoczynek na ile itd Z Gory dzieki:)))

Kosior Partyzant

23.04.2005 12:36    #6575     Sufler - Porady do gry - Pliki .tat
Jak to jest z tymi plikami .tat? Możecie mi wytłumaczyć o co w nich chodzi? Jak poprawiają trening , jak je wgrać, co zrobić, żeby działały itd.... Proszę o pomoc

omega Młody aktywista

20.04.2005 21:42    #6576     Sufler - Porady do gry - Odpoczynek
Zeby juz wsio powiedziec o moim problemie stosuje trening Faeron Schedules (FM 2005) ktory znalazlem na http://ceem.(...)gnij/393 Uzywam z niego treningu dla obroncow (def) Pomocnikow (Mid) i napastnikow (Att) oraz dla junorow (youth) i pre sezon Ile w lidze polskiej dac odpoczynku i kiedy ew kiedy zaprzestac trening pre sezon a rozpoczac dla kazdej pozycji Z GORY WILKIE DZIEKI ZA POMOC :))))

omega Młody aktywista

19.04.2005 13:26    #6577     Sufler - Porady do gry - Odpoczynek
Gram Legia juz chyba 5 sezon mam ustawiony trening dla kazdej formacji odzielnie I zaden z nich pod wzgledem fizycznym nie przekracza kreski przerywanej Wszytko razem czyli czerona kreska jets troche ponad przerywana Podczas przerwy letnij i zimowej ustawiam trening glownie fizyczny i czerwony pasek ogolu jest rowno z przerywana linia Daje tez zawodnikom tydzien wolnego przed 1 meczem sezonu czyli rozgrywam ostatni mezc Towarzyski np w Sobote wylaczam trening daje Odpoczynek i sezon zaczyna sie tydzien pozneij tez w Sobote i nie wiem czemu Juz po 2 miesiacach moi zawodnicy tzn kolo 2-3 po kazdym meczu sa zmeczeni... Ci 3 pilkarze maja wytzymalosc na 12 (to bym jeszcze zrozumial) 15 (juz troche wdziwne i 19 (to jakis absurd)....Czy moze mi ktos cos doradzic Zaproponowac jakas zmiene...Oraz co tak naprawd daje to zmeczenie bo przed nastepnym meczem w opisie tych zawodnikow jest ze zdolny do gry.... Dzieki za pomoc Sory ze troche sie rozpisalem:P

Rydzu Partyzant

19.04.2005 10:06    #6578     Sufler - Porady do gry - zarządzanie treningiem
witam, dawno tu nic nie pisalem ale chce zasięgnąć po poradę. mam problem: jak chce wejsc do treningu w czasie gry to mi wyskakuje błąd. jak stworze nową gre to działa wszystko ale gram ManUnited juz 7 sezonów i chce grac dalej. nie moge moim chłopakom ustawic lepszego treningu i co gorsze nie moge dac im odpocząć. słyszalem ze mozzna przez jakis programustawiac treningi poszczególnym zawdonikom. raz nawet mialem ten program ale robilem format, a nazwy nie pamietam. WIEC PROSZE APELUJĄC,APELUJĄC PROSZE: podajcie mi nazwe programu przez kktóry moge zarządzac treningiem albo (lepiej) linka......... pozdro_O i thx in adv

Disaster Partyzant

20.03.2005 22:22    #6579     Sufler - Porady do gry - trening przed sezonem
Nawet kiedy gram sparingi to dopiero wtedy mam przestac stosowac trening przygotowawczy? Po 2 lub 3 meczach sezonu??

Disaster Partyzant

18.03.2005 16:58    #6580     Sufler - Porady do gry - trening przed sezonem
A kiedy mam przestac stosowac trening przygotowywujacy do sezonu i przejsc na trening sezonowy??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution