Gram sobie Wisłą Płock i idzie mi bardzo dobrze... Ostatnio zgodnie z Waszym poradnikiem podzieliłem zawodników na grupy poprzydzielałem trenerów, fizjonomów i właśnie kiedy patrzę na grupy to praktycznie jest tyle samo spadków umiejętności co skoków... tak musi być czy może cos źle poustawiałem??
Błyskotliwość podobnie jak szybkość work rate agression to cechy wrodzone i chocbys nie wiem jaki trening wrzucił nie ruszysz tych atrybutów z miejsca!
Sprobuj raz jeszcze, a jesli nie pomoze, skontaktuj sie z jednym z moderatorow poprzez GG: 1431008 - wwosik, 384389 - De Raph, ew. napisz na i opisz problem. Ew. sprobuj zmienic styl forum - na dole strony, nad oknem Kto jest na forum, po prawej stronie - moze wtedy bedzie wyswietlal.
Karanie zawodnika to bardzo delikatna sprawa - udziel mu najwyzej ostrzezenia, kary pieniezne zostaw na pozniej. Najpierw radze sprobowac poeksperymentowac z treningiem. Ew. zajrzyj do profilu gracza - moze ma niskie morale, klopoty z aklimatyzacja?
A jednak jest problem. Nie mogę się zarejestrować na Forum. W polu rejestracji gdzie jest do przepisania kod nie wczytuja mi sie obrazki. A na stronie glownej Forum, gdzie jest tzw. szybka rejestracja, po wypelnieniu pol wyskakuje komunikat nieprawidlowy kod. Oczywiscie nie moge sie skontaktowac z Adminem Forum, bo nie jestem zalogowany :/ Ech... Mozecie mi pomoc? W miedzy czasie pytanie bonusowe: Mam rezim treningowy dla obroncow. Wszyscy obroncu odnotowuja wzwyzke cech, poza jednym. Na dodatek aystent mowi mi, ze tenze obronca nie przyklada sie do treningu. Czy w zwiazku z tym powinienem go ukarac za nieprofesjonalne zachowanie, czy tez ustalic mu oddzielny rezim?
Z blyskotliwoscia jest tak jak w zyciu - albo sie ja ma, albo nie. Na logike wydaje mi sie, ze moze pomoc trening atrybutow technicznych - techniki i gry z pierwszej pilki. Jak je trenowac? Wszystko w poradniku Bobiego: http://www.cmrev(...);co=2136
Skoro juz mowa o atrybutach sztywnych...to ktore to sa sztywne?? chodzi mi o ich liste, bo w takim ukladzie nie nalezy sie nimi sugerowac przy analizie postepow gracza...z drugiej strony jak to sie ma do treningu? Czy pomijajac cwiczenia teoretycznie rozwijajace szybkosc i inne atrybuty sztywne nie popelnie bledu?? Bo na chlopski rozum to trenowanie czegos co i tak sie nie zmienia raczej nie ma sensu...ale czy tak jest w rzeczywistosci?? P.S. nie mam czasu na eksperymenty,ale chetnie bym to przestestowal ;-).
Temat wałkowany do znudzenia na forum FM.to jest bug. Jesli prowadziles reprezentacje i z niej zrezygnowales, nie wejdzesz do treningu. Zacznij grac nowym menagerem lub nie korzystaj z treningu.
Najnowsze posty