Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Proletariat

29.06.2005 15:42    #6561     Sufler - Porady do gry - Trening i jego efekty...
właśnie na podstawie tego poradnika ustawiłęm trening... czyli po prstu kombinować i próbowac aż się dopracuje tak??

Proletariat

29.06.2005 15:20    #6562     Sufler - Porady do gry - Trening i jego efekty...
Gram sobie Wisłą Płock i idzie mi bardzo dobrze... Ostatnio zgodnie z Waszym poradnikiem podzieliłem zawodników na grupy poprzydzielałem trenerów, fizjonomów;) i właśnie kiedy patrzę na grupy to praktycznie jest tyle samo spadków umiejętności co skoków... tak musi być czy może cos źle poustawiałem??

Proletariat

28.06.2005 14:34    #6563     Sufler - Porady do gry - Niestrzelający napastnicy
Ewentualnie w TRENINGU ustaw, żeby w jakiś wolny dzień (zazwyczaj jest to sobota i niedziela) zawodnicy trenowali STRZAŁY. U mnie przynosi to efekty.

Greskov Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.06.2005 09:51    #6564     Sufler - Porady do gry - jakpodnieść błyskotliwość
Błyskotliwość podobnie jak szybkość work rate agression to cechy wrodzone i chocbys nie wiem jaki trening wrzucił nie ruszysz tych atrybutów z miejsca!

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
19.06.2005 13:05    #6565     Sufler - Porady do gry - Nowy
Sprobuj raz jeszcze, a jesli nie pomoze, skontaktuj sie z jednym z moderatorow poprzez GG: 1431008 - wwosik, 384389 - De Raph, ew. napisz na i opisz problem. Ew. sprobuj zmienic styl forum - na dole strony, nad oknem Kto jest na forum, po prawej stronie - moze wtedy bedzie wyswietlal.

Karanie zawodnika to bardzo delikatna sprawa - udziel mu najwyzej ostrzezenia, kary pieniezne zostaw na pozniej. Najpierw radze sprobowac poeksperymentowac z treningiem. Ew. zajrzyj do profilu gracza - moze ma niskie morale, klopoty z aklimatyzacja?

cichy Partyzant

19.06.2005 10:34    #6566     Sufler - Porady do gry - Nowy
A jednak jest problem. Nie mogę się zarejestrować na Forum. W polu rejestracji gdzie jest do przepisania kod nie wczytuja mi sie obrazki. A na stronie glownej Forum, gdzie jest tzw. szybka rejestracja, po wypelnieniu pol wyskakuje komunikat nieprawidlowy kod. Oczywiscie nie moge sie skontaktowac z Adminem Forum, bo nie jestem zalogowany :/ Ech... Mozecie mi pomoc? W miedzy czasie pytanie bonusowe: Mam rezim treningowy dla obroncow. Wszyscy obroncu odnotowuja wzwyzke cech, poza jednym. Na dodatek aystent mowi mi, ze tenze obronca nie przyklada sie do treningu. Czy w zwiazku z tym powinienem go ukarac za nieprofesjonalne zachowanie, czy tez ustalic mu oddzielny rezim?

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
18.06.2005 11:27    #6567     Sufler - Porady do gry - jakpodnieść błyskotliwość
Z blyskotliwoscia jest tak jak w zyciu - albo sie ja ma, albo nie. Na logike wydaje mi sie, ze moze pomoc trening atrybutow technicznych - techniki i gry z pierwszej pilki. Jak je trenowac? Wszystko w poradniku Bobiego: http://www.cmrev(...);co=2136

Proletariat

17.06.2005 14:21    #6568     Sufler - Porady do gry - jakpodnieść błyskotliwość
Dzięki spróbujemy coś wytrenować choć akurat tak rozbudowana opcja treningu jak w FM nie jest moją najmocniejszą stroną. Pozdrawiam.

gosc Partyzant

31.05.2005 13:17    #6569     Sufler - Porady do gry - PROFIL
Skoro juz mowa o atrybutach sztywnych...to ktore to sa sztywne?? chodzi mi o ich liste, bo w takim ukladzie nie nalezy sie nimi sugerowac przy analizie postepow gracza...z drugiej strony jak to sie ma do treningu? Czy pomijajac cwiczenia teoretycznie rozwijajace szybkosc i inne atrybuty sztywne nie popelnie bledu?? Bo na chlopski rozum to trenowanie czegos co i tak sie nie zmienia raczej nie ma sensu...ale czy tak jest w rzeczywistosci?? P.S. nie mam czasu na eksperymenty,ale chetnie bym to przestestowal ;-).

Pijotr Partyzant

23.05.2005 23:14    #6570     Sufler - Porady do gry - wychodzi do windowsa :(
Temat wałkowany do znudzenia na forum FM.to jest bug. Jesli prowadziles reprezentacje i z niej zrezygnowales, nie wejdzesz do treningu. Zacznij grac nowym menagerem lub nie korzystaj z treningu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution