Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
24.08.2005 12:06    #6531     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowe
Gdy osiagnieta zostanie najwyzsza klasa bazy treningowej, opcja wygasa, bo juz po prostu nie ma czego ulepszac.

jany Partyzant

Grupa: Użytkownik
24.08.2005 09:45    #6532     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowe
Czytalem kiedys poradnik i tam byly takie slowa "rozbudowa bazy treningowej raz w roku zdecydowanie pwystarczy" !? Ja gram wisla krakow i rozbudowalem baze w pierwszym sezonie i teraz mam ta opcje juz na szaro. Czy tylko raz mozna rozbudowac baze?

MICHAŁ Partyzant

16.08.2005 09:38    #6533     Sufler - Porady do gry - Poważne braki kondycyjne
Trening mam ustawiony jak we wszystkich drużynach i zawsze sie sprawdzał
a braki mają wszyscy cała kadra zespołu
nie mam pojecia co to jest

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
05.08.2005 18:47    #6534     Sufler - Porady do gry - Wypalony gracz
Co do wystawienia na liste na wlasne zadanie - nigdy nie radze sie na to zgadzac. Na wypalenie sklada sie kilka czynnikow - duze obciazenia, slaba forma, brak celu. Warto takiemu graczowi poluzowac na treningu oraz wpuszczac go na koncowki pewnych meczow, zeby nie poczul sie odsuniety od zespolu.

Kotek Partyzant

05.08.2005 11:00    #6535     Sufler - Porady do gry - Wypalony gracz
Co zrobić jak koleś jest "wypalony" w końcówce sezonu? Od czego to zależy? Od treningów, dużej ilości meczów?

Proletariat

02.08.2005 08:04    #6536     Sufler - Porady do gry - trening dla juniorów
zna ktoś może jakiś fajny reżim treningowy dla juniorów?taki co dzięki niemu dobrze by się rozwijali.z góry dziękuje za pomoc

gosc Partyzant

29.07.2005 19:00    #6537     Sufler - Porady do gry - CA
Z tym gg to do mnie?;-) Zaden ze mnie ekspert, wiec lepiej zadawac pytania w suflerze. Co do rezimow treningowych to nie mam do zadnego zaufania. Mam niekonczaca sie plage kontuzji, co pewnie jest bledem gry, ale nie moge tez wykluczyc, ze to wynik uzywania obecnego rezimu. Dlatego tez nie polecam zadnego zeby nie marnowac czyjegos czasu ;-).

Proletariat

29.07.2005 15:51    #6538     Sufler - Porady do gry - CA
Parachutes i gosc sory za tamto ale pierwszy raz sie wpisywalem i nie wiedzialem do konca jak. teraz juz wiem . sory jeszcze raz i nie jestem zadnym tchodzem:) A tyeraz moje pytanko - co zrobic zeby z dnia na dzien szybciej sie wczytywalo bo czekam chyba z 3 minuty az sie dopiero nastepny dzien pojawi? co zrobic? ale oprovcz gry od nowa bo mam zajefajny save? i jeszcze jedna prosba - daj mi jakis fajny program treningowy dla calej druzyny pliz z gory dzieki

Proletariat

28.07.2005 18:36    #6539     Sufler - Porady do gry - trening i przeprosiny heh
Parachutes i gosc sory za tamto ale pierwszy raz sie wpisywalem i nie wiedzialem do konca jak. teraz juz wiem . sory jeszcze raz i nie jestem zadnym tchodzem:) A tyeraz moje pytanko - co zrobic zeby z dnia na dzien szybciej sie wczytywalo bo czekam chyba z 3 minuty az sie dopiero nastepny dzien pojawi? co zrobic? ale oprovcz gry od nowa bo mam zajefajny save? i jeszcze jedna prosba - daj mi jakis fajny program treningowy dla calej druzyny pliz z gory dzieki

gosc Partyzant

28.07.2005 10:13    #6540     Sufler - Porady do gry - trening
Dzieki za szybka odpowiedz.Mam jeszcze jedno pytanie.Mianowicie jesli ustawie program treningowy "bramkarze" to czy trenowac beda tylko bramkarze czy cala druzyna? I prosilbym cie jeszcze o jakis fajny program treningowy dla calej druzyny tak zeby nikomu niespadaly umiejetn osci a na dodatek cos tam im sie dodawalo do umiejetnoscvi pliz. Z gory dzieki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.