Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Proletariat

20.09.2005 19:30    #6521     Sufler - Porady do gry - baza treningowa
Witam jak poprawić bazę treningową w menu informacje odnosnie bazy treningowej mam informację " Potrzebuje pewnych inwestycji" .Jak te inwestycje poczynić>Pozdrawiam

machlak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.09.2005 18:11    #6522     Sufler - Porady do gry - Nie widze plików save
Znalezienie folderu Moje dokumenty nic nieda poniewaz podejrzewam ze jak nookie zapisze w nim sejwy to przy próbie wczytywania ich nie widac po prostu w grze! Wiec trzeba stworzyc folder user data gdzie zapisywane sa sejwy,taktyki,treningi itp jak to mialo miejsce chociazby w CM 03-04! Jak niedziala dalej nookie to pisz a jak juz jest ok to miłej gry zycze!:)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
14.09.2005 17:01    #6523     Sufler - Porady do gry - Treningi
Jesli natomiast nie satysfakcjonuje Cie uzywanie cudzych trenigow, to polecam zapoznac sie z poradnikiem Bobiego na temat treningu w FM wlasnie.
http://cmrev(...);co=2136

Proletariat

13.09.2005 11:59    #6524     Sufler - Porady do gry - Treningi
Proszę o pomoc. Gram ŁKS 1 sezon i zupełnie nie radzę sobie z treningami. Ściągnałem te Faraona i inne również próbowałem i nic nie daje efektu (rosną umiejętności dopóki nie grają meczy. A później szachwonica, trochę wzrośnie duż bardziej spadnie za 2 dni. I tak się dzieje na wszystkich pozycjach. Proszę o pomoc bo jestem już strzępkiem nerwów. I jak w opcjach menadżerskich ustawić. Błagam pomóżcie!!!!! to mój mail. Interesują mnie reżimy treningowe na różne etapy sezonu. Bo ja się poddaję.

Proletariat

04.09.2005 15:58    #6525     Sufler - Porady do gry - Co się z nimi dzieje?!
Gram sobie zespołem z Serie C1B - Napoli. Mam prawdopodobnie najwiekszy budżet w lidze, najlepszych piłkarzy i byłem typowany na awans do Serie B. Gram taką taktyką, jak zawsze - 4-4-2 z ofensywnym i defensywnym pomocnikiem. Wszystkie założenia taktyczne ustalam takie, jak w najlepszych klubach, gdzie odnosiłem największe sukcesy. Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie to, że po 7 meczach w sezonie jestem dopiero na 10. miejscu w lidze! Gra jest w kratkę - w Pucharze Serie C gram świetnie, wygrywam po 3:1, 4:1, natomiast w lidze idzie mi katastrofalnie! Co mam zrobić, aby mój zespół zaczął grać zgodnie z oczekiwaniami?
P.S. Dodam, że trening ustalam taki jak zawsze i wszędzie przynosiło to dobry skutek.

Proletariat

02.09.2005 17:04    #6526     Sufler - Porady do gry - czcionka i trening
Witam, czy ktoś może mi powiedzieć jak zmienić czcionkę w grze, które pliki trzeba zamienić?
Interesuje mnie także jakie są najlepsze treningi dla bramkarzy i graczy z pola. Dzięki z góry :)

gosc Partyzant

01.09.2005 11:33    #6527     Sufler - Porady do gry - Im lepiej, tym gorzej
W Pogoni mamy podobne problemy;-). Ja tez juz tutaj wspominalem o tych chorych zasadach ( a raczej brau zasad??) jesli chodzi o place jaka mozna zaoferowac danemu zawodnikowi lub trenerowi. Jesli chodzi o argumentacje, ze niby to skok w rankingu sprawia, ze zarzad mierzy w lepszych graczy, to sie nie zgodze. Czesto mam mozliwosc sciagniecia dobrego gracza polecanego przez asystenta, ale czasem placa jaka moge mu zaoferowac jest ponizej nie tylko jego oczekiwan ale tez ponizej tego co moglem zaproponowac innym gorszym wczesniej. Nielogiczne jest dla mnie to, co przytoczyl kolega ArchieX, ze klub awansowal w rankingu i nagle moze przeznaczyc na tego samego gracza duzo mniej pieniedzy. To nie powinno miec znaczenia w tym przypadku. Mogloby miec znaczenie jesli chodzi o jakies decyzje klubu co do samego zatrudnienia, ale sama "wycena" zawodnika jesli juz to powinna pojsc w gore, tak jak zwykle to bywa w klubach renomowanych. Swego czasu podawalem przuklad trenera, ktoremu kontrakt sie konczyl a ja moglem mu zaproponowac jak dobrze pamietam to chyba 1/5 tego co dostawal wczesniej, mimo ze klub znacznie sie wzbogacil przez kilka lat i budzet transferowy mial nieporownywalnie wyzszy niz kiedy trenera zatrudnialem. Tym trenerem byl Kleidinst, a wiec bardzo dobry fachowiec o uznanej marce. Zmieniajac troche temat troche irytujace jest, ze mimo sukcesow klubu trenerom nie mzienia sie ( przy najmniej u mnie reputacja). Zatrudniam trenera nieznanego, ale ze swietnymi statystykami i po kilku latach sukcesow w lidze i wystepach w Europie trener taki nadal jest nieznany. Moim zdaniem powinno byc to uzaleznione od tego, z ktora druzyna trener pracuje i jakie wyniki osiaga ta druzyna, a dodatkowo styl i taktyka wykorzystywana w meczach w dluzszym okresie powinna wplywac na zmiane informacji w profilu danego trenera. Np. trener przydzielony do druzyny U-18 po 5 z rzedu mistrzostwie w lidze juniorow powinien znlezc uznanie w oczach fachowcow i miec lepsza reputacje,preferowana taktyka moze sie nie zmienic, bo pewnie wykorzystuje swoja. Ale juz taki rener przydzielony do pierwszego zespolu, gdzie my ustalamy taktyke, po kilku sezonach powinien przestaiwc sie na "nasze granie", co powinno byc widoczne w profilu. A narazie jedyne co sie zmienia to wiek trenera, a reszta nic. Sa to elementy zniechecajace do perspektywicznej pracy z zespolem, a co za tym idzie do samej gry. Ja gram pol sezonu, sezon i musze robic kilka tygodni przerwy, bo zaczynaja mnie irytowac wszelkie niedociagniecia programu i wrazenie, ze co bym nie robil, to po sezonie i tak cos sie spie...szy za sprawa jakiegos buga. Jak nie natury opisanej wczesniej, to pojawiaja sie problemy z wadliwymi funkcjami. W obecnym savie na stale juz chyba chrzania mi sie rezimy treningowe, kasuje jeden, a znika mi drugi, wybieram domyslny dla ekipy, a pojawia mi sie taki, ktory juz dawno skasowalem i nie moge tego zmienic....Mam nadzieje (po raz kolejny z reszta), ze nastepne dzielo SI bedzie mniej razilo w oczy takimi bledami.

Kotek Partyzant

27.08.2005 16:20    #6528     Sufler - Porady do gry - Boczny napastnik
Nie od dziś wiadomo, że Ajax gra systemem 4-3-3. Na boku ataku gra Mauro Rosales i Nicolae Mitea. I tu jest problem. Rumun ma przyjętą pozycję AM L, kiedy powinien mieć AM/F L. Nie wiem jak ustawić w edytorze, aby zawodnik był bocznym pomocnikiem i napastnikiem, ale jednocześnie nie grał w środku. Umniem ustawić np. AM/F LC, ale już AM/F R nie wiedziałem jak ustawić w edytorze, bo za każdym razem wychodziło AM R. Poza tym AM L źle grał na F L, co jest nieprawdą.

A czy podczas treningu w grze da radę zmienić komuś pozycję albo stronę, na której gra? Do tej pory mi się nigdy nie udało.

gosc Partyzant

24.08.2005 22:59    #6529     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowe
Wiec masz najwyzszy poziom z mozliwych jesli chodzi o rozbudowe bazy treningowej. Stad pewnie brak mozliwosci naklaniania zarzadu do ponownej rozbudowy. Teoretycznie taka baza plus dobrzy trenerzy mlodziezowi powinni wyposzczac co roku jakiegos solidnego mlodzika lub kilku. Niestety ja osobiscie tego nie doswiadczam narazie. Z mlodziezowki same cieniasy przychodza. Za to w innych klubach z mlodziezy mozna wyluskac bardzo dobrych zawodnikow. Pewnie kolejny babol programistow:-).

gosc Partyzant

24.08.2005 16:36    #6530     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowe
Po pewnym czasie jakosc bazy treningowej moze spasc, w koncu wszystko sie starzeje, wiec mozliwe, ze wtedy bedzie mozna znowu "rozbudowac". Wiecej by wyjasnilo, gdybys napisal jaki poziom ma aktualnie Twoja baza treningowa.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution