Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
03.12.2005 12:36    #6501     Sufler - Porady do gry - zmęczenie
Zmniejszyć intensywnośc treningu.
myspace.com/marneszanse

zabek Partyzant

Grupa: Użytkownik
03.12.2005 10:47    #6502     Sufler - Porady do gry - zmęczenie
a cos oprócz rotacji? moze odpoczynek 1 dzien a potem te dwa dni to treningi takie "nie męczące"

Proletariat

03.12.2005 10:34    #6503     Sufler - Porady do gry - Trening
Hej wam poslijcie mi jakis fajny trening albo opiszcie jak mam go skonfigurowac ??

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
2) Zawodnik amator jest w klubie na pol etatu, moze miec inna prace (jak niegdys Piechna) i nie jest w stanie poswiecic tyle czasu treningom, co gracz profesjonalny. Profesjonalista moze trenowac dluzej i efektywniej, wiec lepiej podpisywac z graczami kontrakty profesjonalne. Jesli jednak z pilkarzem, ktory dotychczas mial kontrakt amatorski chcemy podpisac kontrakt profesjonalny, trzeba sie liczyc z tym, ze bedzie chcial zarabiac znacznie wiecej, bo zmiana statusu oznacza dla niego rezygnacje z drugiej pracy, ktora mogl wykonywac :>

Proletariat

Mam kilka pytań
1) Jak trenowac szeroką ławę? Tzn gdzie umiescic. Mam około 35 zawodnikow dobrych, w tym kilku "na zapas". Ale tylko 18-25 gra (11-stka + okolo 10-12 rotacyjnych rezerwowych plus ze 4 kontuzje). A reszta "stoi" w I skladzie, nawet ich na rezerwe nie biore, czasami tylko graja zamiennie (jak mam wazny mecz to daje odpoczac i wtedy graja te "rezerwy";). Jak lepiej:
Wszyscy w I składzie czy lepiej wyslac ich do rezerw zeby grali?
Czy nie spada im tam morale i nie uwsteczniaja sie (trening)?

2) Jaka jest roznica miedzy kontraktem pro i amator?? I treningiem?

3) Czy handel zawodnikami (spekulacyjne zakupy w celu szybkiego ich odsprzedania z duzym zyskiem) ma wplyw na a) reputacje klubu (i moją?-))) "Co to za klub kupił mnie, walczyli o mnie zeby teraz zaraz wystawic na liste", co obnizy "sklonnosc" nastepnych zawodnikow do zmieniania barw b) morale zespołu - rotacja (ale gdy kupuje na koniec sezonu i leszcza "natychmiast" wystawiam na liste transferowa - nawet nie zdaza zagrac to tez?)
Sa jakies inne negatywne konsekwencje takiego handlowania?

BTW: Bugi jak marzenia inwestora :-) Sprzedalem (Gornik Polkowic) 3 nieperspektywicznych zawodnikow za... 500 000 funtow. A za 100 tys kupilem chyba z 20 dobrych i tanich (niskie place). Chyba nie do konca to realne.
Jednego dobrego (T.Moskal - 30 letni II ligowy napadzior) sprzedalem za... 1 milion funtow (!) a po tygodniu klub zgadza mi sie go odsprzedac za 100k itd itp. Zatem radze... kupowac/sprzedawac. Lepsze od meczarni treningowych

darman Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.11.2005 23:22    #6506     Sufler - Porady do gry - Obserwatorzy
Scouting w tej grze(przynajmniej wlidze polskiej) jest baaardzo niefunkcjonalny. Rozesłałem ziomów po całym świecie(a także szczegółowo "przeszperałem nimi" Brzaylię) i efektem ich pracy było może 2 na krzyż kopaczy z porażającymi(dołującymi - nie wiem jak z ich potncjałem, ale jeśli nawet co, to jakby całe życie hardcorowo "treningowali się", to poważnymi piłkarzami by się nie stali) :))) atrybutami. Więc wziąlem sprawy w swoje ręce i przekopałem kluby z Ameryki poł, znajdując młode, perełki. A jest ich tam trochę. Więc gdybym liczył na scoutów tobym, nieźle na tym wyszedł. Więc moim zdaniem SCOUTING OUT!!!

Proletariat

29.11.2005 19:03    #6507     Sufler - Porady do gry - dziwna gra
Reaper, przeczytaj teks ze zrozumieniem. Problem wystąpił w sezonie 08/09, a drużyna noname'a beniaminkiem była w sezonie 06/07, czyli 2 sezony wcześniej.
Noname sprawdź jak idzie Twojej drużynie gdy jesteś na urlopie, czasem pomaga zmiana odpoczynek od treningu, lub zmiana taktyki i składu

Proletariat

28.11.2005 23:55    #6508     Sufler - Porady do gry - Trening
przyznam się, że próbowałem te schematy teningowe w Śląsku i bez spektakularnych wzmocnień wygrałem ligę i doszedłem do fazy pucharowej w lidze mistrzów. faktem jest, że zawodnikom podnoszą się drastycznie atrybuty. wystarczy zatrudnić kilku trenerów i fizjoterapeutów i wszysko będzie rosło jak na drożdżach. jest tylko mały problem z drużynami młodzieżowymi. chłopaki nie wytrzymują takich obciążeń i często łapią kontuzje. po przeniesieniu ich do drużyny rezerwowej problem znika (bug?). ogólnie nie polecam oszukiwania. mam nadzieję, że w świątecznym patchu naprawią błąd i będzie można myśleć nad innym skutecznym treningiem

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
28.11.2005 15:42    #6509     Sufler - Porady do gry - Trening
niedługo na łamach CM Revolution powinien się ukazać artykuł poświęcony treningowi, więc bądźcie cierpliwi.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Proletariat

28.11.2005 15:02    #6510     Sufler - Porady do gry - Trening
trening cheat jest tylko dla amatorów. co zrobic aby byl trningiem dla tych z profesjonalnym kontraktem plis

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution